38

Анонимен

преди 6 години

До 43Така е няма да сме вечно млади ...Но със сигурност няма да оставим на тези след нас РАЗРУХА , КУФАРЧЕТА, РАЗБИТИ ГРАДОВЕ И БЯГАЩИ МЛАДЕЖИ ( които според тях за нищо нестават) . Когато не вярваш в младежта и тя не вярвам в тебе. Просто е.

37

Andreshko

преди 6 години

Гледам,че в този форум има много хора настроени срещу пенсионерите и искам да им каже,че и те няма да са вечно млади,и че не пенсионерите им са виновни,а управниците,но срещу тях мълчите като женски полови органи всички,които негодувате тук срещу пенсионерите.

36

ПроСоТо

преди 6 години

До Деян КуцевКуцев ли си,куц ли си,босяк-*** ли си не знам,но едно ще ти кажа:-Побързай да се обесиш още сега,защото след години,СЪВСЕМ СКОРО,ще попаднеш в категорията на "хрантутниците"..Старец без "никаква полза"..Не че и сега си нещо повече от *** де..

35

Анонимен

преди 6 години

Ай стига сте им вдигали пенсиите на тея червении репи бе. Заради тях сме в това положение 60 години. Давайте на майките да раждат повече.

34

Деян Куцев

преди 6 години

Каква е ползата от старците? Никва! Хрантутници. На наще аз им прибирам пенсиите щото на тях за кво им са. Взимат ми данъци да дават на некви дето са си изпели песента

33

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Бойко Методиев *** толкова дава.За 10 години управление на ГЕРБ цените на всичко скочиха тройно и четворно, а доходите на хората двойно.Така станахме два пъти по-бедни благодарение на Тиквун.Евростат каза: "За 10 години българите са намалели с 450 000."И това е без да се броят емигрантите, които са поне още толкова.За това има една думчка ... ГЕНОЦИД !ГЕНОЦИД поръчан от Запада и техните еврейски господари, които се самоназовават "световен елит" и прилежно изпълняван от Бойко. Факт

32

Анонимен

преди 6 години

ПРАВИЛНО ПОСТЪПВАШ. ЩОТО МОЖЕ ВЪОБЩЕ ДА НЕ СТИГНЕШ ДО ПЕНСИЯ.ТОЛКОВА КАТАСТРОФИ СТАВАТ НАПОСЛЕДЪК. ПАРИТЕ ТИ ЩЕ ИДАТ ПО ДЯВОЛИТЕ.-

31

до деян куцев

преди 6 години

дано те гепи нещо мн лошо, ама незабявно, да освободиш земята от смрадта която носиш.

30

Жо

преди 6 години

До Youngster 27ПЕНСИОНЕН ФОНД- "такова животно" по времена СОЦА нямаше!Пенсионен фонд в България е имало преди да дойдат комунистите на власт. Едно от първите неща, които шумкарите заграбват след 9 Х 1944 са милиардите от Пенсионния фонд на българите.След това пенсиите се осигуряват от удръжките на работещите. Така е и до днес.

29

ЗАКОН и ЧОВЕК

преди 6 години

До всички Бай ....е .Пичове , Не пишете Злобни Коментари от Завист .Всички Пенсии днес са във Функция от ОСИГУРОВКИТЕ .Всички мой колеги и познати в частния бизнес взимат Тавана на Пенсията .

28

Жо

преди 6 години

УВЕЛИЧЕНИЕТО на пенсиите от 1 юли ще бъде с 3,8 %. Така всеки пенсионер може сам да си изчисли точно колко ще бъде пенсията му.Защо в статията не са написали тази информация.

27

Деян Куцев

преди 6 години

За пенсионерите електрически стол и то кат си платят тока дето ще изхабят за тях. Дърти ***. Все не им стигат. Дано се появят болести по старците да ги разреди малко.

26

Youngster

преди 6 години

И 300лв. са им много. Когато откраднаха всичките им спестявания мълчаха, когато откраднаха пенсионните фондове мълчаха, щот преклонена глава сабя не я сече. Същото и като ги рекетираха мутрите. Сега тва е. Стига толкова да се глезят с 14 лв. Няма аз да им плащам...

25

Анонимен

преди 6 години

Червените ни пенсии все западните пенсии гледат. Гледайте тези в Русия, бе.

24

Докога г-н Борисов?

преди 6 години

Господин Борисов, защо наложихте изкуствено създадения таван на пенсиите? Това е грабеж спрямо тези , които редовно внасяха своите реални пенсионни вноски. От друга страна как очаквате настоящите работещи да си плащат реалните пенсионни вноски при положение, че няма да получат съответстващите си определени им от държавата пенсии. Така изкуствено се създава "сива" икономика. Къде е справедливостта за тези, които десетки години плащаха реалните си пенсионни вноски? Няма я! Докога само едни и същи пенсионери ще бъдат наказвани и ощетявани ? Рано или късно от Европа ще потърсят сметка за това!

23

Анонимен

преди 6 години

Ако ще правим АЕЦ Белене трябва да спрем вссички пенсии поне за две години.

22

Анонимен

преди 6 години

Много яко увеличение!Браво!

21

до 19

преди 6 години

генерирането на дълг не е решение, това е кражба от неродените, просто България вече 30 години е грабена и 30 години не се работи за създаване на реална икономика и генериране на пари, не взимането им на заем. Вече е късно!! 30 години няма кой да ги върне. България ще бъде погребана много скоро - съгласен съм с теб, аз семейството ми и всичките ми познати приготвяме куфарите, нямаме повече време да чакаме!!!

20

House M.D.

преди 6 години

Пенсионерите са нагли. Нима не видяха, че с това увеличение всеки един от тях влиза в 10-ката на сп. "Форбс"?

19

няма време...

преди 6 години

Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз, ще има тежки народни брожения и много българи ще напуснат страната с непредвидими последствия за България. Какъв е смисълът да нямаме практически външен дълг (и да се хвалим неуместно с това), а народът да се гърчи в недоимък, а гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 4 пъти по-големи доходи и пенсии от нас ?