42

Анонимен

преди 6 години

Северен поток - 2 е спрян

41

Анонимен

преди 6 години

Ядрените реактори са парните машини от 19 век...с други думи изтекъл модел !

40

Анонимен

преди 6 години

Все едни и същи 2-3-*** са против. По-големи европейци от германците, по-велики от Меркел и Макрон, които строят Северен поток и удрят бизнеса на България. Не се оплакват от търговската война със САЩ, налагането на мита върху алуминия и стоманата. Народът ги изхвърли от политиката поради непригодност и слабоумие. Журналистите още правят сеир с тях. Смешни са като марионетки.

39

факт

преди 6 години

Печалбата на АЕЦ Козлодуй за 2017 е 57 млн.лв

38

Анонимен

преди 6 години

5'ков, защо хората от Северозападна България бягат сякаш от чума, след като там вече десетилетия стои АЕЦ Козлодуй, а сега нагло лъжеш, че като цопнеш до него още един руски ядрен кютук, същите тези хора ще се върнат !?

37

Анонимен

преди 6 години

Децата ни работят и учат в Западна Европа и САЩ. Там са нашите интереси, оттам идват приходите на държавата. Чии го дирят ББ и РР в Русия?

36

Анонимен

преди 6 години

Отива Радев в Русия и удря по масата и казва: от днес колкото внасяме от Русия, толкова ще изнасяме. Чудя се защо Радев и който и да е български политик не е казал такова нещо.Това е реалния начин да се бориш с бедността, а не да говориш колко зле живеел българина.

35

Анонимен

преди 6 години

Вечна финансова и енергиина робия, и неизчерпаем източник за кражба. Матеряла се радва сякаш манна ще се изсипе отгоре му. За КТБ всички дружно млъкнаха, и пито платено. После като ни продънят джобовете пак ще ни е виновен световния империализъм, Сорос , Костов и извънземните. Простотията не ходи по дърветата!

34

Анонимен

преди 6 години

Каква е икономическата логика да строиш производствена база която ще произвежда продукт, който никой няма да потреблява?

33

Анонимен

преди 6 години

Много скъпо ни излиза тази руско-турска война 1876-77 , още плащаме репарации и на РусияСтроежа на АЕЦ е само за парлама, никой не иска да строи каквото и да било, само източват пари

32

До 30

преди 6 години

Ааааа! От Иран не дават! Там пляска през ръчичките Чичо Сам!

31

Умен

преди 6 години

До До 15Така е. Но русия изнася само това, защото не могат да произведат нищо читаво и конкурентно на световния пазар. Ние внасям от тях суровини, преработваме ги и изнасям готов продукт. В този смисъл Русия се явява суровинен придатък на България.А най-смешното е, че износа на България е по-голям на калпак. Барабар в всичките им полезни изкопаеми.

30

Анонимен

преди 6 години

Ако внасяме нефт от Иран, може да поставим условия - например да изнасяме селскостопанска продукция и така да осигурим заетост в страната. Ако внасяме нефт от Русия не можем никакви условия да поставяме, защото ние сме роби на кремъл и трябва да плащаме имперски данък

29

Анонимен

преди 6 години

До чичо ГошоНик "Анонимен"? Боже колко сте умствено осакатени вие другарите.

28

Анонимен

преди 6 години

Скъпо ни излизат евроатлантическите "ценности"! Затлачихме Белене, загубихме Южен поток и станахме по-бедни дори от себе си - най-бедната страна в и извън Европа!

27

чичо Гошо

преди 6 години

Тука има един джендърски *** с ник "Анонимен".Дава различни мнения в двете крайности.,като целта му е да заблуди и насочи вниманието към" негативното" влияние на Русия.Най-добре ще е Гинка да "инвестира" в АЕЦ-ца,тогава седесарските *** ще рахатясат.Очаквам с голямо нетърпение,какви ще ги дъвчат когато Бойко коленичи на червеното килимче при Путин.

26

До 15

преди 6 години

Реално 95% от вноса на България от Русия са енергоносители /газ и нефт/, като този стокооборот не почива на почти никаква пазарна логика, а се обуславя почти изцяло на политически слугинаж.

25

do 21

преди 6 години

До Анонимен: Ти какво предпочиташ, 8млн българи да плащат двойни сметки за ток, за да изхранват 2 000 минъори ли? Айда пък не. По- добре 8млн души да плащат половин сметка за ток и 2000 оядени тецаджии да взимат половин заплати.

24

Анонимен

преди 6 години

През последните 10 години броя на работещите ядрени реактори намалиява в световен мащаб. Инвестициите в ВЕИ са трильони долари, а в ядрената енергетика се влагат стократно по-малко пари. Защо ни трябва да се занимаваме със стари технологи без никаква переспектива

23

Умен

преди 6 години

До АнонименНека има повече американски бази в България. Така ако се пръкнат вежливи човечета или довтасат примерно от развъдника им в Ниш, ще бъдат избити за норматив като ихтамнети в Сирия :)