35

Анонимен

преди 6 години

Медарова е типичен пример за упадъка на младата българска жена. Хубава на външност и тотален разпад на ценностната система. Вероятно и приятелят има сериозен принос за превръщането на Медарова в някакъв *** с първосигнални реакции и изпиването на една торба с хапчета на 21 години. Трябва да седи на топло. Понякога това е единствения начин да се освободи от зависимостта, освен ако не намери начин и вътре да се снабдява с о пиати.

34

Анонимен

преди 6 години

Междодругото, родителите й са същите ..... Вчера баща и обясняваше, че била много добро момиче и се отнесли несправедливо с нея. Интересно, трябваше да заколи някой, че да разбере, че нещо не е наред с "доброто" момиче ли? Толкова ли не може да си отвори очите и да види, че тя не е нещо повече от наркоман и проституира за да се издържа. Или тоя джип с танци го е купила. Щото колата не е от родителите й.

33

.

преди 6 години

Както казват в определени квартали на NY за такива: White trash.Тая си е завършена *** с *** номера. Отишла е в тоалетната да си плати поредната линия, но явно наркотиците я правят агресивна. Сега в кауша, като я хване абстиненцията ще започнат да я лекуват. Такива трябва да се изолират от обществото и да се пускат периодично за по седмица, да се разбере дали стават вече.

32

Барселона

преди 6 години

То виновно отвсякъде баща и се плюнчи пред камерите....недоумявал...тя била добро момиче...Редно ще е ако го вземат и него в кауша....вместо да я възпита както трябва той взел съдиите да изкарва виновни...

31

Анонимен

преди 6 години

В затвора ще има доста да потрепери, то наркотичните кризи ще я изкъртят. Сама блееше, много тежко в затвора!

30

Анонимен

преди 6 години

Аз бих се заел с обучението и!

29

Анонимен

преди 6 години

Наркомани,мутри,пияници и чалгари!Бойковистан!

28

Стефанакис Акрополис

преди 6 години

От де е взела предния пьт 5 иляди да я освободят под гаранция? Ей там да се пита може да излязат още (кирливи) ризи!

27

Анонимен

преди 6 години

Само за сведение на тъпоъгълното адвокатче - когато на човек му прилошее търси съдействие от доктор! Според всички закони нокой няма право да оказва медицинска помощ без съответните правомощия и квалификации! Ако не е потърсила лекарска помощ, това означава, че и е прилошало от неща, които би трябвало да останат скрити за лекари и може би полиция! На такива *** мястото им е в ЗАТВОРА! Стига вече измъквания!

26

българин

преди 6 години

Браво на съда !

25

анонимен

преди 6 години

Като оная , дето обяснявала на мъжа си , че като минавала покрай кабинета на началника , подът бил мокър , тя се подхлъзнала и право на х.я на шефа се наденала без да иска !

24

Анонимен

преди 6 години

Разбирам адвокатите, че искат да гепат някое евро, но вече наглостта им е преминала всички нормални граници! Лъжите и цирковете им граничат с лудост!

23

Анонимен

преди 6 години

1-2 годинки в сливенския ще и дойдат перфектно на тази дрисл@

22

Крум

преди 6 години

Сега ще я научат как да ближе сливи в дамската пандела

21

Анонимен

преди 6 години

Добре, че хората реагираха шумно, щото тоя наркоман щеше да си продължи безнаказано да върши престъпления.А адвоката, дето явно лъже и преиначава нещата, че не била удряа с ръце, а случайно с вратата, за такива няма ли съдебни преследвания? Време е вече и адвокатите да почнат да ги гонят за лъжепоказания.

20

Анонимен

преди 6 години

Най-после справедливо решение. Това момиче е обществено опасно и е недопустимо да седи на свобода. Трябва да се лекува защото явно има сериозен проблем с алкохол и наркотици.

19

Шопо

преди 6 години

Гюбре...

18

Burzum

преди 6 години

Свобода за Габи!Диплома за психолог!Не прекършвайте един млад живот още преди да е убила!

17

Анонимен

преди 6 години

Много съчуствствам на малкия ***!

16

Нека

преди 6 години

да не си правите илюзии. Наложена и е мярка задържане под стража, само защото се вдигна голям шум около тая кифла по медиите. Иначе всички знаем как процедира уважаваният български съд, и то за много по-тежки провинения.