118

Насъл съ Булгариш?

преди 6 години

Булгариш църву*лите, ракидж*иите, пия*ндетата, чалгарчета и мутренца, сега няма да купуват газ от "***". Сега ще купуват пак руска газ, но по-скъп с мито и ориенталски турски привкус.Като дойдат лютите зими нямате вятър като скандинавците, нито слънце като южнит д-ви и ще просите ток, пак с руски привкус, но отново от Турция по-скъпичък.Евалла, Ашколсум Булгариш.Цял свят ви се смее - да имаш реактори, да нямаш централа.Да имаш тръби, да нямаш газопровод.Евалла, Аколсум,Чок мозък!

117

Анонимен

преди 6 години

точките означават българомохамеданин потурчен по време на робството

116

Анонимен

преди 6 години

Единственият държавен глава,който лично отиде в Киев да подкрепи фашисткият режим след преврата.Човекът който денонощно обявяваше война в болният си мозък на Русия.*** помислил се за европеец.Той и заобикалящите го *** развалиха отношенията ни с Русия.Путин си прави договорките с Меркел и Ердоган,с Индия и Китай,с Иран, както и с арабите.Така,че му е през оная работа дали ще ходи някой при него от България.

115

хахаха

преди 6 години

Велика България да иска прошка от някви пияни ватенки..ей ватенки България я е имало много преди руската ви монголска *** и е видяла кво ли не..да изчезвате от туйка

114

Анонимен

преди 6 години

Руснаците могат и имат. Бойко няма и не може. След смъртта на Маккейн България трябва да обяви дадата на смъртта му за национален празник. Заради него умират българи. Както и заради джобовете на банкянския гуру и *** синкав тарикат. И заради оня, дето се направи на евросоциалист с крадените пари.

113

Анонимен

преди 6 години

До Никола А какви пари коландри братчеда на Борисов, на Бахамите ? Изтеглени са и стоят там ,при братчеда .Като не са изтеглени ,защо дългът ни стана 35 милиарда ?

112

Анонимен

преди 6 години

До сс А ще сменяте ли пола .?Ще ставате ли триполви ? И ще ходите ли на гей ,,паради,,?

111

Анонимен

преди 6 години

Говорит Москва-Болгарии слушат

110

Анонимен

преди 6 години

боли те ама проблема е че и Запада го боли х*я за теб и държавата ти. Разсърдихте мечката, сега не знам как ще се оправяте

109

Боли ме хуя

преди 6 години

За рассия и шутин

108

Никола

преди 6 години

До питанчо. Питанчо ти си *** гербераст, е малко си по умен от Цвъко, но той е ниска топка. Аз НИКОГА не съм гласувал за ГЕРБ защото съм костовист както се изразявате Вие чалгарите, но тези 16 милиарда НЕ СА ИЗТЕГЛЕНИ ВСИЧКИТЕ, в парламента се гласува решение КОГАТО СА НУЖНИ да се взимат кредити , а тавана са тези 16 милиарда, разбра ли сега.

107

Един от Северозапада

преди 6 години

До питанчо За милионерите-не си прав, брат. Търкат яко билетчета, хората, за това така!Ти какво, да не мислиш, че са забогатяли от обществени поръчки и усвояване на Евросредства? У нас това не става така, търкане на билетчета му е майката!

106

Зозо

преди 6 години

Хахахахаааахахааа, "руските издания" :)))))))))))И Днес.бг, барабар с тях :))))))))

105

:

преди 6 години

Палачинката яко се обръща!

104

сс

преди 6 години

Ще сменяме ли българския език с руски, че да се записваме на курсове по руски език.

103

до 104

преди 6 години

Отдавна сме васали на Турция , с тези теманета на Бойко до там ни докара.

102

питанчо

преди 6 години

Какво стана с ония 16 милиарда , които взехме заем ? Къде отидоха , защото никой нищо не казва, а народа в мизерия.И все пари няма , а милионерите се увеличили с 64 за 2017 г.

101

Стамат

преди 6 години

Само сопа за БГ!

100

до 97

преди 6 години

Да, ние сме почти елиминирани т.е съществуваме само като територия.Жалкото е , че българи унищожават народа си.Сега сме клошарите на Европа , които всеки от Запад гледа снизходително , с насмешка.Вижте народа, има изглед на състояние след война.Погребаха България.

99

Кръстьо Перушки

преди 6 години

До препоръкаВсички помним недоразумението Плевнолиеф как чакаше пред президентството с *** и препарат за стъкла лимузината на Джим Кери и как му пълзеше в краката!