33

Анонимен

преди 6 години

Ама миля ви се престанете да ни заливате с трагедиите на разни селски пръчкикоито се лутат по света като избягали оФцеУжас!!

32

Анонимен

преди 6 години

Дано са живи. В Мексико годишно се случват хиляди убийства над жени. Изчезват и повече не ги откриват.

31

Anonymous

преди 6 години

Човек, ако гледа само този форум, няма как да не е убеден, че в милата ни родина е останла само най-жалката ***...

30

anonimen

преди 6 години

Дано да е добър край за момичетата.Аз познавам 16 г Натали ,дано се върнат и двете

29

Анонимен

преди 6 години

Чела съм форуми по различни теми от различни държави. Никога не съм виждала толкова, злобни и прости коментари на едно място спрямо една човешка трагедия. Много е тъжно, България затъва в бездушие.

28

киро

преди 6 години

В САЩ на всеки 40 секунди изчезва дете.Всяка година повече от 800 000 деца изчезват в САЩ.Статистиката е ужасяваща... Изглеждат ти нещо безинтересно и преувеличено докато не се сблъскаш... да не дава господ.Да но се намерят девойките. Разпиляхме си децата по целия свят. И нищо не можем да направим.Прок*лети да са всички които принудиха българите да бягат в чужбина.

27

Анонимен

преди 6 години

Като човек прочете този форум и му става ясно защо хората бягат от тук. Има някои мизерници които не са успели да "избягат" и пръскат злъч с думите си. Това са панелни "експерти" по всичко работещи на 500 лв. заплата и ги е яд че някой техен познат или близък е заминал а те трябва да седят тук в кочинката :)

26

1

преди 6 години

ще се върнат девойките, макар и с превъртени километражи

25

Анонимен

преди 6 години

аз ти казвам, че няма вариант да чакаш полицията 2 часа както в бг

24

До 20:

преди 6 години

Ти откъде знаеш кога ще е дошла патрулката защото в Чикаго сега времето е 10:40 сутринта, понеделник?

23

Анонимен

преди 6 години

абе дано да няма само много лош край. иначе, квото такова.

22

Анонимен

преди 6 години

Гледайте филма "Шивай"/"Shivaay" и си направете изводите.

21

Търсете в Google

преди 6 години

Малееей, търсете в Google като напишете името на тази чикагска банда "Latin Kings".Вижте снимките от интелигентните и добродушни лица на тези момчета и момичета, които ще ви се покажат в резултат на търсенето. В сравнение с тях, нашите ромски престъпници са като деца, които играят на Чичо Доктор в детската градина.И си представете каква корупция, хаос и толерантност към бандитите има в САЩ, която има заложени в бюджета си всяка година трилион долара за сигурност.

20

Анонимен

преди 6 години

до империя на злотоглупости плещиш, ако набера 911 погрешка и затворя веднага до 5 минути патрулката ще е дошла, да провери да не би нещо да ме възпрепятства да говоря.

19

Анонимен

преди 6 години

Избягали са от мизерията българска ... мизерия материална и което е по-лошо - морална мизерия която крещи от някои от коментарите ...Колкото до тези, които откровено се радвате на чуждото нещастие - там вече Господ си знае работата

18

Анонимен

преди 6 години

То като им видиш физиономиите на кифли и ти става ясно къде са и какво правят.Показал им е някой 100 $ нацяло и са тръгнали.

17

EK

преди 6 години

6 дни в неизвестност - две български деца, а тук се скъсвате да коментирате какви били и що били, без да ги познавате и без да имате идея. Подобен случай може да трогне хора. А ако са вашите дъщери?

16

Когато

преди 6 години

продадеш Родината си, ставаш безродна ***, *** - затова и местните банди , те това го знаят и се орентират към такава човешка смет

15

Анонимен

преди 6 години

Тая банда ги е привлякла с лъжи и манипулации за красив живот сигурно вече съжаляват единственото което им остава е да се молят денонощно на Господ Исус Христос и да разчитат на неговата милост да ги спаси от тая банда полицията не се меси в делата на бандата това го знаят всички

14

Анонимен

преди 6 години

Пълно с простодушни, завистливи *** в този форум. Такива коментари чета, такава простотия. Подигравате се с мъката на хората, опомнете се.