266

Ала-Бала

преди 6 години

Чудни хора има в този сайт. Казваш браво на Президента, зашото е реалист и говори точни и ясни неща - плюят те - долен русофил, ***, дърт комунист. Искаш да се пресъединим като щат към Америка и да си изравним стандарта с техния - пак недоволни. Прва е проф. Христов. Когато пресечеш границата на България от вън на вътре, веднага се вижда резултата от водената политика - мъртвило, разруха, мръсотия и простотия. Лоши хора сме !

265

Йосиф Сталин

преди 6 години

Късно, другари, късно! Турция вече почти го построи!

264

Анонимен

преди 6 години

*** умря от яд, че ББ си написа червени точки на тефтера с Евро председателството, срещнатата Турция-ЕС и ЕС-Западни балкани. Отделно с пробива в Македония. А прецедента се опита с "Грипените но нищо, пробва с Макрон и пак нищо, е полетя на "Рафал" и толкова. Киро попа му нашока канчето, пак излагация. Сега ще е тотален срам, ще му приложат стария руски номер да седи и да чака във фоайето да бъде приет от Путин ако благоволи разбира се. Очаквам тотално унижение и големи издънки.

263

Военните-много умни

преди 6 години

Когато Господ раздавал ум и разум на Земята военните били на учение и ги пропуснал.Очевидно и Радев е бил на учение, защото говори трудно с щампи и клишета, без ясна мисъл и логически обоснована теза, употребява неправилни езикови форми като "оценям" и "преценям" и т.н.

262

популизъм

преди 6 години

Един поток е 16 милиарда кубика годишно. България харчи под 3.Как я вижда тоя тая работа?

261

Анонимен

преди 6 години

охохоохохохохохохохоо България задрънка празната фатмашка кратуна

260

хаха

преди 6 години

До <><>Къде избягаха внуците те бе де_бил?В русия ли?

259

Анонимен

преди 6 години

263 ама тя заплатата ЕС ли я определя или управленците в Бг? Същите дето са от комунист нагорв и само бивши агенти на ДС. ЕС май всеки доклад пише за вдигане на доходи, оправяне на съдебна система, здравеопазване и куп неща. Че и съди Бг , че не го прави и реално ощетява народа си. Ама на *** им дреме. И за всичко това ЕС налива пари. До тук 30 МИЛИАРДА. А българите отиват да живеят по- добре и да не се занимават с комунисти. И да не са заобградени от телета без грам мисловна дейност.

258

Анонимен

преди 6 години

ГОСПОДИН ПУТИН, ИЗГОНЕТЕ ТОЗИ ***

257

ПО Кротко РАдев

преди 6 години

От ДЕКА КЕ ГИ КРАДНЕ 10 000 000 000$ РАДЕВ за тн"Български поток" Засега получаваме много газ че и снабдяваме Турция,МАкедония,Греция ,АЛбания..през НАШАта Братска Украйна.АКо ГАзпром остойности тнТурски поток цената на газта КЕ ИЗЛЕзЕ БАЯ ВИСОКА..

256

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Разбирай: За да има добри отношения между България и Русия, Русия трябва да пълни гушата на шепа червени майкопродавци продукти на престъпния комунистически режим. НО... Русия не иска хахахаха

255

Анонимен

преди 6 години

охохохохохох позитанската мафия *** охохохохохоо

254

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Другарю Радев за да минават отношенията с Русия през вас се налага на чакате докато Президент на Русия не Путин а шефчето на "справедлива" Русия - Миронов. А това значи НИКОГА.

253

Анонимен

преди 6 години

ДОРИ ПУТИН КАЗА НЕ НА КОМУНИЗМА

252

Анонимен

преди 6 години

Браво, генерале, най-после нормални мисли и думи! Въпреки, че не е лесно да останеш нормален в протекторат на САЩ, управляван от банда криминални типове.

251

Ала-Бала

преди 6 години

Аз пък искам да стамем презокенски щат на Америка. Да направят тук университети, да си сложат безплатно за нас противоракетен щит, бензина да стане на техните цени, заплатите да се изравнят. България шат на Америка!

250

президент на Русия

преди 6 години

Все повече започвам да се обърквам. Радев президент на Русия ли е или на България?

249

до 261

преди 6 години

Като имаш директна тръба от находището до двора ти у вас, тогава ще го имаш на евтина цена. Ама като минава транзит през няколко държави, реално ти плащаш на всяка една от тях. А после се оплаквай, че ти е скъпо.

248

<><>

преди 6 години

ЕС ни даде гей-парадите , имигрантите дето изнасилват наред , престъпност и специално за България ...ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ ! Стимулиране на раждаемостта на малцинствата ...робски труд за някой лев далеч от дома ....Русия в какво се намеси и обърка България ? Освен че ни освободи от 500 години робство и ни въоръжи до зъби преди да си продадем оръжията за скрап ? Телета, мислете преди да мучите !

247

Минувач

преди 6 години

На всички избори за последните 29 години русофилската измeт не е взимала повече от 15-17%, при това зорлем с лъжи и манипулации. Тези продажници са готови да ни заставят да купуваме руски газ на тройни цени, за да угодят на господарите си. Няма да я бъде вашата, продaжници!