15

Анонимен

преди 6 години

Ще минаваме на Джин това лято :)) Кво да правиш във военно време всичко е позволено хахахах. Голяма чашка сламка и газ.

14

Анонимен

преди 6 години

До до 9Днешния свят е много парадоксален, сега на грубо. 1 долар се обменя за около 30 рубли с 1 долар в САЩ не мога да си купя нищо с 30 рубли в Русия мога да си купя 2 кила салам. Така, че обменен курс и покупатална способност на една и съща сума пари спрямо долара се разминава драстично или долара е надут поне 30 пъти и с 1 долар не можеш да си купиш почти нищо в същото време. Отдалеч си личи някаква грандиозна измама.

13

Рок енд рол

преди 6 години

"Нашето уиски "Цар Киро", не е под санкции, напротив с това мито за американското, "Цар Киро", ще пробие успешно на европейския пазар"... Най-вече произвежданата от цар Киро водка "Цар Самуил" (наречена така, щото на 100 човека остава по един с едно око да води останалите 99).

12

:-)

преди 6 години

Че кой купува американски стоки? Даже айфоните се правят в Китай.

11

до 9

преди 6 години

Браво много точно си го написал митата ще бъдат включени в цената на стоката и ще се заплаща от обикновените потребители.Алуминия и стоманата САЩ я използват най вече от оръжейните заводи .

10

Анонимен

преди 6 години

До КорнелияНикакъв "Фейсбук" и "Макдоналдс"!Ще бъдат заменени с "В контакте" и "Сръбска скара".Американските сериали вече успешно са заменени с турски, остава да заменим Холивуд с Боливуд.

9

Анонимен

преди 6 години

ЕС здраво се наайдака да облагат с мито храни и дрехи. Тръмп облага алумин, дрехи и храна всеки купува ама алумин не се купува всеки ден и от всеки, сега за европейците цените ще скочат Юнкер трябва да бъде обесен и въобще как Юнкер е избран за шеф на ЕС завършва право влиза в политиката и няма и един ден стаж като юрист и си е назначил навсякъде родата на важни постове.

8

Анонимен

преди 6 години

До МитевНашето уиски "Цар Киро", не е под санкции, напротив с това мито за американското, "Цар Киро", ще пробие успешно на европейския пазар

7

Корнелия

преди 6 години

само не пипайте фейсбука и МакДоналдс...:)

6

Кратун

преди 6 години

До МитевНема страшно. Ще караме на ирландско.

5

Анонимен

преди 6 години

Само така, никаква милост и отстъпки пред Терористите..

4

Анонимен

преди 6 години

клоуна с перчема трябва да бъде свален и разследван, съден и в затвора

3

големи усти

преди 6 години

Глупости,докато Европа вкл.и ни я сме окупирани от десетки бази на САЩ,нищо няма да стане това е прах в очите на Европейците.

2

Анонимен

преди 6 години

е тва е резултата като сложиш изкуфял *** начело на usa

1

Митев

преди 6 години

Сакън. Не пипайте уискито!!!