195

Анонимен

преди 6 години

Каква венчавка,какви пет лева.Нито граждански брак нито венчавка са разрешени в България за хомосексуалисти.Тези се събрали и направили бутафорна "сватба" като ромите която няма никаква законност и стойност.Откачалки търсещи евтина сензация.

194

Анонимен

преди 6 години

До Бляк БлякоффНе евроценности а кофти родители и свободия.

193

да уточня

преди 6 години

До Анонимен 195 тоест едновременно да си водя 3 жени - >>> всяка по 1000 / 1200 лв заплата чисто - минимум , едната поне да има апартамент - малко брак по сметка се получава / ама ми е малка заплатата/ , не ме съдете какво да се прави - трябва да се оцелява

192

изкилиферчен свят

преди 6 години

Сто процента се касае за кинти от Шорош. "Мъжът" ще се опари, защото "булката" изглежда шавлива хитруша. Eбaти гaдорията! Добре, че тук сме непрогресивни и трудно възприемаме изврaщениятаА после що била ниска раждаемостта...

191

908099890998

преди 6 години

До Анонимен 195 Е аз визирах - да е официално , законно

190

и да завърша

преди 6 години

До Анонимен 186Иииииии ми даде нова идея - не знам , на колко години си , мъж или жена .Ноооо кой закон ми забранява - да се припозная като твое дете , или съпруг , или брат , Къде ми е месечната издръжка ???? къде ми е делът от апартамента , или къщата , харесвам топъл климат - имаме ли познати във Флорида ??? / нали за нула време може да се сродим / ти мама или тате ще ми бъдеш , или сестра , или брат ?Та с две думи - разбираш ли къде издиша твоята логика - " Кой закон ми забранява " ??

189

Анонимен

преди 6 години

Или някоя жена да си вземе 2/3 мъжа ???....Може и доста го правят. Жени се, развежда се, жени се развежда се и от всеки смуче издръжка уж за децата. Съвсем законно. Ако няма деца може да претендира за имущество пак съвсем законно. За по-многобройните случаи с един законен мъж и още няколко любовника от които също смуче няма смисъл да говоря.

188

пак аз

преди 6 години

до анонимен 186И да допълня - няма закон , който да ми забранява с дужките ми да разпуснем НС , ББ да си ходи , и да се назнача за министър - председател . Не съм чувал за такъв закон , а ти ???И по тази логика , още хиляди примери - Няма закон , който да ми забрани да се обява за създател на APPLE примерно / не знаех ,ч е толкова лесно мога да стана притежател на компания за стотици милиарди долара / . Според теб с няколко читави адвоката и воала

187

пак не позна

преди 6 години

До Анонимен 186 Как да сключи еднополов брак , пред кого да го сключи Кой ги обявява за съпруг и съпруга / не знам при еднополовите как се наричат / ???Тоест , какво разбираш под сключване на брак ??? Дефинирай брак ???Какво означава -всеки може да сключи еднополов брак ?????Аз може ли да взема 2 съпруги - заплатите не са големи , трудно се живее със заплата само от една . А 3 съпруги ??? Или някоя жена да си вземе 2/3 мъжа ???

186

Анонимен

преди 6 години

Каква сватба бре??? Нито са отишли в църквата, нито в гражданското. Това по всички правила си е обикновен годеж. Може и да размислят и да развалят годежа.

185

Анонимен

преди 6 години

Поредната гавра с българският мъж...

184

Анонимен

преди 6 години

Досега мислех, че хомосексуализма е заболяване, нещо сбъркано в генома. Но от статията започвам да си мисля и че е наследствено...

183

Анонимен

преди 6 години

Браво!!! След прощъпулника в Германия където германец се ожени за българин вече имаме такъв и в България където българка се омъжи за българка.И двете млади и щастливи семейства работят за дете. Да видим кой ще превари.

182

Анонимен

преди 6 години

До ОХ И АХСтрапона се използва и от хетеросексуални двойки. Мъжът ми поиска и му изпълних желанието.

181

Анонимен

преди 6 години

До Ко каза, ко !!1Всеки може да сключи еднополов брак. Няма закон, който да го забравява.Това че не е валиден понеже не са се подписали на някакъв документ е правен проблем и адвокатите трябва да се борят за разрешането му.

180

Ко каза, ко !!1

преди 6 години

До Анонименн 175Какъв брак , каква сватба те гони ???Нищо не са сключили , няма закон в България който да разрешава еднополовите бракове. Няма вероизповедание , което да ги легитимизира По тази логика , утре може да се съберете 5/6 дружки и да кажете - ми избрахме си нов президент и т.н ПС - УТре ако ЕС-то решат да скочат от моста , ще ги последваш ли ????

179

Анонимен

преди 6 години

До На тяхно мястоГотови са и за Евровзия. Ще им обработим гласовете и ще изпеят една песен за женската любов

178

На тяхно място

преди 6 години

Готови за гей парада.Венчавката къде ще е?Плевнелиев ли кумува?

177

Анонимен

преди 6 години

До радаТи да не живееш в Русия?

176

рада

преди 6 години

в тази татковина хомо свадбите не са ли забранени със закон. некъф ужас, некъф ад.църквата да излезе с анатема.