46

Анонимен

преди 6 години

Няма македонска народност,има самоопределящи се за етнически македонци и точно поради първото следва и проблемът с името на държавата БЮРМ!Не може на база фалшива история от географско име да се създава име на народ,те могат да са някаква си Македония но на основа истинската история на областта през вековете!Такива държави колкото искаш-"издънки" на своите "майки"но случая с БЮРМ не е такъв!

45

Анонимен

преди 6 години

От 1944 година насам ДА и то на основата на тотална фалшфикация на половината българска история,терор и закон за "македонската национална чест"който забранява да се говори за българи ВЪОБЩЕ В ЦЯЛАТА ОБЛАСТ не само в днешна БЮРМ и оттам претенциите за "македонско малцинство"у нас!!Така или иначе огромната част имат чуждо от българско самосъзнание,дори в 21 век продължават да се зомбират ето затова ПРОБЛЕМ НОМЕР 1 Е ИСТОРИЯТА!Гърците го знаят и те ще имат комисии за историята с БЮРМ !

44

Анонимен

преди 6 години

Патриотарите и фтентично десните либерали ще се окажат по-големи национални предатели и от комунистите при Георги Димитров БОЖЕ ТОВА СИ Е ПОСТИЖЕНИЕ!Борисов много да внимава защото тия партийки пъ..рдешки днеска ги има утре не,ама той допусне ли компромиси с БЮРМ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ГЕРБ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА НА БЪЛГАРИЯ!!Точно комунистте ЩР ГО СВАРЯТ НА ТАЯ ТЕМА защото дори те веднага при първа възможност са изгонили "македонските учители"а патриотарите и Фтентичните май искат да ги върнат!??!Позор!

43

Анонимен

преди 6 години

итендитет на Македония наистина започва през 1944,няма какво да се лъжем. След грешките на Коминтерна вече съществува такава народност. Друг е въпросът, че това да българи, които са отблъснати от нас, все едно германци и австрийци.

42

Анонимен

преди 6 години

до 24 . когато е съществувала оригиналната македония не е имало гърция, а ЕЛАДА. до 14 век не съществува понятието Гърция. после Македония тава римска, после ромейска, после българска, посел сръбска, после пак гръчка, пак българска, сръбска за кратко, османска, прочетете Васил Кънчов в нея живеят основно БЪЛГАРИ в началото на века, на второ място турци и малго гърци и сърби по периферията, също и евреи.

41

Анонимен

преди 6 години

По-голяма тъпотия Каракачанов не е ли могъл да изтресе,не им идва на ум на патриотарите че това директно означава бетониране на измисления им идентитет основан И НА ДВАТА ИЛИНДЕНА.единият 1903,другият 1944 година ИМАТЕ ЛИ АКЪЛ БЕ??!!Как така АКО ТОВА "ИМЕ"-ШЕГА наистина БЮРМ го приеме да не засяга България??Гледах го на запис глупости,глупости като картечница ги реди,за БПЦ, АЛОО БЕ Каракачане БЮРМ НЕ Е ОНАЯ БЪЛГАРСКАТА ЕКЗАРХИЙСКА МАКЕДОНИЯ А СЪРБОМАНСКИ РЕЗЕРВАТ!Лаладжии патриотарски!Бунаци!!

40

Анонимен

преди 6 години

До "освободили&quo: Чети историята. По чие настояване е свикан Берлинският конгрес и кой е искал разделянето на Сан-Стефанска България. Отговорът е там.

39

ognyanz

преди 6 години

До пирин: Няма македонска част в България. И не се надявай да има.

38

пирин

преди 6 години

а македонската част в българия ще се казва република ОМО ИЛИНДЕНСКА МАКЕДОНИЯ

37

"освободили&quo

преди 6 години

По Османско част от Македония била в Български Земи не разбирам защо Рунаците са дали тези части от Държавата ни а после казват че са ни "освободили" , на това се вика РАЗГРАБВАНЕ и СЪСИПВАНЕ

36

Анонимен

преди 6 години

Сега Тръмп ще премести американското посолство от Атина в Скопие.

35

Благоевград

преди 6 години

В земята в която трябва да сме господари,ние,Македонците сме роби.Алтернативите на тази система в България не да по- привлекатвлни от одродяването- социална деградация,емигриране,физическа смърт или безнадеждна съпротива в неравен двубой с чуждата българска власт.Македонецо, не забравяк своята Родина Македония,нейните борби и правото и да бъде свободна !

34

Православен

преди 6 години

До Ставрос : рано или късно ще си вземем нашето, държавата ви е проядена от анархо комунисти и мързеливи ***, нямате бъдеще!

33

Анонимен

преди 6 години

Сега като се намеси президента Доналд Тръмбовски (от македонски произход) и ще види целиот свет колко е велика Македония.

32

тнт

преди 6 години

Може и да си изберат "Коминтерновска Македония". И гърците доволни,и 100% исторически факт.

31

Анонимен

преди 6 години

Паметника на Александър Велики в Скопие е 1:1 копие на паметника в Солун.Макетата, като крадете, поне малко импровизирайте.

30

Спириос Ставрос

преди 6 години

Македония винаги си е била гръцка, така че разни измислени нации на север от Майка Елада да забравят за претенциите си към нея.Македония това е Тесалоника, която не знам защо някои си позволяват да наричат Солун.Звучи смешно. Като Салам.

29

Анонимен

преди 6 години

Лидерите от ЕС охладиха фанфарите на Борисов за Западните Балкани

28

Анонимен

преди 6 години

И македонци и гърци ще бъдат наказани от Шкембе Воеводата.

27

Анонимен

преди 6 години

коя е тази 'земя на гърция', простете? че държавата е създадена преди по-малко от 2 века? а земята е била на доста други хора преди това и близо 1000 години е част от римската империя?