53

Анонимен

преди 6 години

- Да бъде!

52

Анонимен

преди 6 години

Политиците- законотворци и те са родители баби и дядовци -Добре да си помислят преди да е станало късно.Тази отрова примамва на-вече младите .

51

ист

преди 6 години

Тютюнът е по вреден от марихуаната. Могъщи концерни производителе на цигари,няма да допуснат конкуренция на ефтения коноп. Парите на цигареният монопол няма да допуснат легализация на марихуана. Здравето не е важно, важен е акциза и ДДС.

50

ля ля

преди 6 години

до АЛЕКС мил! Аз съм си преценил и за себе си и за децата си. Вие му мислете невежите! А за Холандия недейте да я давате за пример защото там има контрол! тук какво има? хората им са апетитни забранените неща! там хората не пушат или поне моите приятели и въобще не се доближават. а за от къде какво ще си купиш си зависи единствено от теб колко си в час! малолетен да не си купува и дали пуши? брато ходи да се образоваш малко и стига с тези комерсиалните т.н. т.н. и амстердам! отворете си очите!

49

Анонимен

преди 6 години

До 40, тук не говорим за смъртност, че то от хубави наркотици още никой не е умрял

48

Българин

преди 6 години

Марихуаната е път към дявола. Напушеният човек върши неща неприсъщи за него. В никакъв случай не трябва да се следва пътя на грешния западен човек.

47

Анонимен

преди 6 години

Трябваше да повикат Cypress Hill да коментират в студиото и после водещите няма да могат да си тръгнат.

46

Анонимен

преди 6 години

Нелегалните неща са много по-опасни. Нямат контрол и никога не знаеш, какво има вътре. Второ достъпа до тях е лесен, за който иска. Трето когато е легално става доста по скъпо и трудно за купуване. Накрая ..Ами децата ви си купуват евтина водка и цигари от кварталния магазин ...обаче вие обяснявате, каква била тревата. Хахахахха

45

Чикън

преди 6 години

До Анонимен"ДОКАЗАНО Е , ЧЕ МАРИХУАНАТА ВОДИ ДО ОГЛУПЯВАНЕ!!!"Повярвай ми от много гледане на телевизия сигурно се оглупява повече.

44

Анонимен

преди 6 години

Един мой колега ми даде едно мехлемче от конопено масло, за седмица ми мина рамото и започнах да ходя на зала !Жив и здрав да е колегата !Твърдо за легалезирането съм !!!!Това е лекарство и на първо място растение !Кой е този който ще забранява на едно астение да расте !!!!!!!Да не е Господ *** !!!!

43

За

преди 6 години

Ми тя моята врата е откачена и без билки Добре че я позатварям с някоя ракийка

42

да бе

преди 6 години

"Погледнете обществата в САЩ и Холандия, където марихуаната е легална. Там цари пълна деградация" - тва е виц, нали! Не съм ходил в САЩ , но Холандия, да ме прощава господина, е една цветуща държава и нямаме допирна точка за сравнение с нея, с населението и! Не знам какво се опитвате да внушавате на хората с подобни твърдения, но ще ви дам пример със себе си - при едно от първите ми пътувания до ниската земя платих солидна глоба, че отпих от кенче бира на улицата! никой не се вее с цигара в

41

алекс- до 34,

преди 6 години

Гениално. Ми нека си остане така. Ти си фантазирай за 10К, трева да се продава до всяко училище на ДЕЦА, да не събираме данъци от това. В Холандия човеко е много трудно ако си под 18 да си купиш марихуана, просто защото няма пазар- глобите са нечовешки. Тук изключение прави Амстердам, но във всички останали градове е почти невъзможно когато си под 18 да си купиш нелегално. Ти преценявай кое е по-доброто.

40

da

преди 6 години

До Анонимен 39и как точно е "доказано" ? Ето ти не си пушил, а правиш доказано глупави коментари!

39

Чикън

преди 6 години

Има толкова развити държави, в които дали в петък вечер ще изпиеш две бири или ще изпушиш един джойнт разлика няма. Просто защото разлика няма. Там и моралните съдници, също ги няма. А тия дето предричат смърт и упадък на цялото общество, виждат как престъпността намалява, дилърчетата изчезват, държавата печели и има контрол.

38

Анонимен

преди 6 години

Защо цигарите са легални след като по данни умират милиони всяка година от тях ? Такива данни за тревата няма за сега ? Някой от големите отворковци по-долу може ли да обясни. Или не сте запознати с тематиката и лаф да става.

37

Анонимен

преди 6 години

ДОКАЗАНО Е , ЧЕ МАРИХУАНАТА ВОДИ ДО ОГЛУПЯВАНЕ!!!НАСЕЛЕНИЕТО НИ И БЕЗ ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО УМНО , ЧЕ ДА ПОУМНЕЕ ОЩЕ!

36

Анонимен

преди 6 години

Тя и да се легализира, тази която се продава не е в чист вид което пак ще я прави незаконна. Т.е. примесена е с други наркотици... Куките трябва да имат тестове за такава.....

35

ля ля

преди 6 години

всяко вещество опиат медикамент и т.н. се пробва преди да се даде на хората на плъховете или мишките. за сведения на болшинството което не иска да чува за легализация и категоризира тревата към хероина и другите такива дроги да попитам дали се знае какво количество е нужно на плъх да умре от трева? 5кг и 1м височина за да можете да пуснете торбата с тревисната маса от 1 метър върху плъха за да го премаже.факт!

34

Анонимен

преди 6 години

Аз пуша коноп и съм на пост главен програмист в голяма западна компания !Дори с колегите си пушим събота и неделя по горите :)