108

До 102

преди 6 години

Това, че ти не знаеш за климатиците, не значи, че не се знаеше за тях и не ги е имало. Бунгалата ни бяха нови, строени след 1984-та години и имаха климатик, който едва насмогваше на жегата, но си беше добре. Виж с храната беше зле - ядяхме в някакво ресторантче на смени и храната беше лоша.

107

без шанс

преди 6 години

Защо не пишете колко са обеднелите, оскотелите, безработните, фалиралите, на които от години не им плащат заплатите, самотните майки, доведени до отчаяние, пенсионерите, които в пет минутен такт обикалят контейнерите за ***, и всички останали без никакъв шанс?

106

Анонимен

преди 6 години

Повечето герберасти си мислят, че генерал академик Бойко Борисов е изобретил компютъра.

105

Анонимен

преди 6 години

Спрат ли еврофондовете, спират и милионерите в БГ.Както се казва, който ял ял.Или май имаше и нещо друго там.

104

До 98

преди 6 години

Едно време за теб означава по царско време преди 1944-та или още по турско. Май сравняваш с времето когато бяхме под турско робство. Тогава интернета никога не прекъсваше и колиет летяха като хеликоптери.

103

до 98

преди 6 години

Умньо, едно време нямаше Интернет никъде. Дори и в САЩ.Поинтересувай се от коя година е началато на Нета.Така че, сравнението ти с Интернета при комунизма и сега е повече от жалко и смешно.Кабелната телевизия също е от едно време нататък.По времето на комунизма и на Запад не я е имало.

102

Един

преди 6 години

240 депутата, 240 нови милионера. Сло4аенос?

101

TPE3BEH

преди 6 години

240 човека повече решиха да декларират повече доходи.

100

до 92

преди 6 години

Хайде сега пък тоя ... преди 89-та даже и климатик имали бунгалата.Добре, ние падаме от небето.Тогава не бяхме и чували за климатик бе ало.Тези лъжи може да минат пред сегашните балами тийнейджърчета ама по-възрастните знаем как беше.Климатици !? ХА!Е такъв коментар си проси да питам колко копейки е спечелил с писането на такава тотална щуротия.

99

Дзъ

преди 6 години

колкото и да си говорим тука шепа хора богатеят със скоростта на светлината, а ние плебеите тънем в измислени стандарти... съседа взима 2 лева по-малко - значи аз съм по-богат...дръжки. Милионерите резко ще намалеят след 2020 като приключи еврофинансирането и всички ще се успокоим

98

dg

преди 6 години

Явно новите милионери са от тези, дето печелят от "националната лотария" :) няма такава про3тотия като българската-да разчиташ да спечелиш от нещо от което няма как да спечелиш?!? Печели се единствено с работа и труд, желание за развитие, късмет, безсънни нощи, хъс.....и т.н. Но на българския мързел няма как да му се обясни това, по-лесно е търкането на талончета в зомбиран захлас!!! А никой не си помисля, че всичко това е лъжа и евтини "илюзионисти"Дано да забранят рекламите за хазарт със закон

97

Анонимен

преди 6 години

За да има милионери трябва да има бедняци - това е закон. В случая, за да ги има тези 387 милионера, 3-4 милиона българи са обедняли допълнително.

96

Анонимен

преди 6 години

Едно време нета не прекъсваше, а не като сега. Компютрите бяха 100 ядрени, и не се разваляха, колите направо летяха като хеликоптери, техникта абеше много напред.Но дойде демокрацията и всичко умря.

95

куката

преди 6 години

Добре че е лотарията и тотото! Поне 10 човека забогатяват от тях годишно и то чуствително, за по-малките печалби не говорим! И пак ще кажа, че тотото и лотарията са единствените законни начини за забогатяване в РъБъ.Нищо, че се вдига олелия до господа. Всичката останала пасмина са крадци и мошеници!

94

Анонимен

преди 6 години

У соца сичко беше без пари, шото беше комунизам.Отивам у бакалията и викам един леб и оная ми дава, отивам на море без пари, отивам на концлагер, без пари. И добре беше в концлагера, даваха сичко без пари, после като те убият те хвърлят на прасетата.

93

Анонимен

преди 6 години

Не лъжи ве, бай хей! 89-та и във френската част на Русалка (дето Банев я открадна) нямаше климатици!

92

Анонимен

преди 6 години

ДАЛИ ИСКАМ СОЦИАЛИЗЪМ, В ОНЯ ВИД В КОЙТО БЕШЕ - ТВЪРДО НЕ. ТОГАВА ИМАШЕ ЕДНИ ЧИЧКОВЦИ И ЛЕЛКИ, КОИТО СЕ НАРИЧАХА ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ, ЗАПЛАТИТЕ ИМ БЯХА ДИРЕКТОРСКИ, А ТЕ ДУШИХА ОКОЛО ТЕБ И ДОКЛАДВАХА НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, МАГАЗИНИТЕ ТОТАЛНО ПРАЗНИ, ОПАШКИ ЗА ХЛЯБ, МАСЛО, ХЛЯБ, МЛЯКО- А ПРЕДИ 10 НОЕМВРИ ВКАРАХА КУПОНИ ЗА ВСИЧКО И ПАК ОПАШКИ И МАГАЗИНИ С ПЕРДЕТА ЗА ПАРТИЙНИТЕ ДРУГАРИ ИМАШЕ И ЖИТЕЛСТВО, КОЕТО АКО НЕ СИ ЖИТЕЛ РАБОТИШ НА ВРЕМЕНЕН ДОГОВОР, РАБОТИХМЕ И В СЪБОТА. НЕ ИСКАМ ДА СЕ ВРЪЩА.

91

Анонимен

преди 6 години

БСП е партията на милионерите.В Софийска област най-богатите хора са от БСП или приближени на БСП.Всички милионери в наше село са ,,бивши" партиици.Навремето са били директори на заводи, мини, ТКЗС-та и т.н.

90

Анонимен

преди 6 години

Където работех преди 1989-та, имахме бунгала на морето - двойни, но всяка стая с отделна баня и тоалетна и даже с климатик. Ходил съм и по детски лагери с външни тоалетни и бани, но си беше много добре. После в казармата пак бяхме с външни тоалетни, но това не е болка за умиране. Голяма евтиния беше. Сега за същото нещо ми трябват 20 пъти повече пари.

89

ни са знай

преди 6 години

И сред коментаторите има деебил- сравнява днес с това, което беше преди 50 години. А защо не опиташ да сравняваш с това, което е било преди 150 години?Ще бъде още по-убедително.Всяко общество се развива, значи, че се променя...............