253

като за начало

преди 6 години

Ето ги мерките, които веднага, след 9 месеца ще покажат ефект:- 1000 лева минимална работна заплата- отстъпка данък общ доход за родители с деца до 18г. - 1 дете 10%, 2 деца 50%, 3 деца 80% - увеличение на парите за детски - 3 пъти. Целево прилагане на сумата - само за детето според текущата му възраст. - затвор за работодатели, които не осигуряват служителите си на реалното трудово възнаграждениеТова са съвсем реалистични мерки, които лобито на "бизнеса" няма да позволи да бъдат въведени

252

до 239

преди 6 години

От една страна препоръчваш живота на село, ама от друга за децата ти които са още малки казваш:,,Не знам какъв вятър ще задуха за тях."Децата ти още не ходят на училище.Хората не живеят някъде само заради чистия въздух поне докато не се пенсионират.В селото: 1) няма работа 2) остават само стари хора 3) винаги трябва да пътуваш до града да пазаруваш 4) няма училища и градини 5) опасно е. Винаги може да те нападнат и оберат. Колко англичани си продадоха по-късно къщите купени в България на село.

251

Анонимен

преди 6 години

Там където живея преди 20г. имаше само бели хора и беше пълно с деца. Сега деца почти няма, детските площадки са празни, българите бягат в чужбина, а се настаняват все повече и повече роми.

250

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

Хубаво е че се топим защото сме много лоши хора. Земята няма нужда от толкова голяма отрицателна енергия. Освен това няма как при 1500 евро квадратен метър жилищна площ да се очаква че някой ще създава семейство. Абсурд. Разпад до дупка.

249

Анонимен

преди 6 години

Абе най-лошото е, че не просто се топим, а на наше място идват ромчета, турчета, бежанчета и всекви други! Българския народ ще бъде малцинство в собствената си родина през 22 век. Дерзайте

248

Анонимен

преди 6 години

Отивам да си разхождам децата.А бездетните разхождайте кучето или си играйте с котката.Имате избор.Аз избор нямам,щото децата искат разходка.

247

ЕЗ

преди 6 години

На всички парите са им виновни. Затова ли ромите най-много раждат? Защото са най-богати ли? Я дайте една истанбулска конвенцийка да приемем, че те мъжете по презумпция за всичко са виновни. Ми не искат да раждат бре!

246

Анонимен

преди 6 години

До Бабите са виновни 2Като се разболее детето вземаш болнични.То по тоя логика дай всички да си теглим въжето,щото може да останем инвалиди,да ослепеем и така нататък.Проблемът си е твой.Ама ако бях като мъжа ти ,нямаше да трае брака ни дълго.

245

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 273Майчинство се плаща въз основа на социални осигуровки,които жените са внасяли в продължение на години.Затова се нарича обезщетение за майчинство.А ти дали си против никой не те пита.

244

Бабите са виновни 2

преди 6 години

до АнонименИ после това дете като се разболее, кой ще го гледа? Кой ще ти помага? Нали знаеш работодателите как "обожават" майки с деца, които все са в болнични? Парите не са основния проблем. Ако си прочел коментара ми добре ще видиш, че ние дори подходящо ЖИЛИЩЕ нямаме, ама пак на никой не му пука! Как в подобни условия да раждаш деца?! На времето да, ама семействата са били сплотени, не като сега - всеки да си гледа интереса и само да "мърмори за внучета".

243

Анонимен

преди 6 години

Ако няма деца, няма да ви ги има и кариерите и работата, защото те са бъдещите консуматори и данъкоплатци. Да не говорим че няма кой да ви бута инвалидната количка и да ви сменя памперсите.

242

Анонимен

преди 6 години

До Бабите са виновни 2Да си чувала,че като забременееш може да излезеш в болничен.И после една година платено майчинство плюс 1 година ти се плаща по 380 лв месемно.Не е много,ама щом мъжа ти работи в голям град няма да взема 600 лв.Напълно си способна да отгледаш дете.Стига да искаш.

241

Рамбо да го духа

преди 6 години

На мутрите им трябва материал който да им гърби за трохи докато те си карат мерцедесите. Затова е цялата врява. Те така могат да си живеят цяла вечност.

240

Бабите са виновни 2

преди 6 години

С мъжа ми живеем под наем в гарсониера. Плащаме ненормално висок наем защото живеем в голям град. Свекървата само роптае да правим деца без да й минава през ума, че трябва да имаме място където да го гледаме това дете. Да помагат не искат - нито едните нито другите потенциални "баби и дядовци" понеже са още млади и работят. Ама иначе знаят да мърморят. Е как се правят деца в такива условия. Ами много просто не се правят. Точка. Внучетата не са само, за да се гледат на снимки и по скайп.

239

к

преди 6 години

планът Ран-Ът, гласуван в Народното Събрание и почти единодушно приет от преступниците от СДС през 1991 !според планът Ран-Ът Българския Народ трябва да се намали до 5 000 000 души !!!!ето това ни гласят "приятелите" и "съюзници" от САЩ и ЕС !

238

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 265Приятно прекарване с кучето или котката.И когато другите празнуват празници със семействата,ти ще стоиш сама и ще ревеш.Или ще са напиеш и *** с първият срещнат .А като остарееш няма да има кой да те погледне и ще идеш в старчески дом.Та гледай си кариерата.

237

Анонимен

преди 6 години

До АлиКои сте вие2В цял свят мюсюлмани се бият против мюсюлмани.като почнеш от Турция,Сирия,Ирак,Йемен,Саудитска Арабия,Египет,Иран,Афганистан,Пакистан,Индонезия.Няма общност мюсюлмани.Има турци,араби,албанци,пакистанци,афганистанци.

236

Анонимен

преди 6 години

Християнството не иска да се изправи срещу феминизма. Иначе всичко си е точно написано. Но "До като смъртта ви раздели" вече нищо не значи. Разводи, аборти и изневери. Всякаква жена може да се разведе и да заграби от всеки мъж имуществото, което не изработила с тежък труд.

235

Анонимен

преди 6 години

До ПешоЗа 500 хиляди долара,колкото е взела тая ,ще дам и мен да оправят.Това са 850 хиляди лева-оправяш си живота.

234

Анонимен

преди 6 години

Положението в България не е страховито а е направо страшно.