23

Анонимен

преди 6 години

Не може хем онова до края, хем душата в рая. Мечтите си сбъдвай, но като са свързани с 20% риск да не се върнеш от изкачване, и като вече си създал семейство - тоест обвързал си живота си с други хора, които зависят от теб, то тогава си безотговорен. Да си беше останал сам, пък не Еверест, ами Олимп на Марс да катери, тогава щеше да е авантюрист. Сега е егоист.

22

Анонимен

преди 6 години

Той виждаше извън кутията...Горкият, живял в кутия милият! Разбирам го защо е ръгнал по баирите, не е било от хубаво

21

Hero of the day

преди 6 години

А га муфтихте пари от народа, въпреки че има застраховка, която покрива разходите по спасителната акция, тогава народа не беше "хейтъри, ударили дъното". Чак сега, когато всичко приключва, започнахте да плюете по народа. По същия народ, благодарение на който хора, като Боян могат да си позволят да безделничат и да ходят, да броят зайците и бръмбарите в Кресненското дефиле.

20

Анонимен

преди 6 години

Много се извинявам, но на всички ни е ясно, че медиите отвличат вниманието на публиката от актуалните социални проблеми.Какво бихте казли вие от ДНЕС.БГ за проблемите на правозащитна ни система, например?Упс, вие не се занимавате с разследваща журналистика.Вие отразявате" истината и фактите".Фактите и истината са интеграл на времето, а вие предпочитата "моментните снимки" -симпатични или плашещи, но моментално забравящи се.

19

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е че ще лети , ако не като орел, то като гарга. Само да не се сблъска с въртолета на китайските ***. Пак ще почне една олелия!

18

Корнелия

преди 6 години

много тъжно...Когато са бесели Левски, много българи са се претеснявали за лука в градината... За ограничаване на хазарта е същото, всички елитни отбори, бизнесмени, скочиха в защита на хазарта... много тъжно

17

Анонимен

преди 6 години

Ще лети като орел, а децата му ще бъдат без баща. Един обикновен човек, който с постоянство и без екстремни извърляния тип вижте ме кой съм си гледа семейството е сто пъти по голям герой от тоя перко.

16

Анонимен

преди 6 години

Вивалди, спирай дрогата брато! Какъв орел, Боян може да се сравни сега със замръзнал съсел.

15

П.Петров

преди 6 години

Прав е Павел Стоев. Хейтърите са зад всеки ъгъл!

14

Анонимен

преди 6 години

Как започна славният Преход? С оплюване на няколко поколения, изградили Народна Република България. Взривяване на паметници, мавзолей, унищожаване на книги и пр. Къде бе героят Боян? Лапаше яко с други зелени шлосери от държавната ясла. Герой на новото време?

13

Анонимен

преди 6 години

Хора станахме известни , ние хейтърите.Като гледам масата от коментари е наша.Въпреки че и много коментари се трият.Цяла България сме хейтъри защото ни писна да ни занимавате със самоубиеца Боян .Герой?!?!Чувате ли се?!?!?Той е пример за побъркан самоубиец както и поддръжниците му!Дано не му намерят тялото, да видим как ще вземете застраховката тогава,Измамната му женичка

12

Spectre

преди 6 години

Ударилите дъното са журналистите, които през 1/2 час ни занимават с глупости, разните "активисти", които се изживяват като морални ментори и непрекъснато трият сол на главата на нормалните, работещи хора, какви мижатурки били, затова че не обикалят планини, савани и морета и живота им бил скучен. А спонсорите на Боян от една банка какви са? Хора работещи на бюро. Занимаващи се с папки. Сиви офисни мишки, според приятелите на Боян. Ама благодарение на техните кинти, Боян се катери в Хималаите.

11

Анонимен

преди 6 години

Боян е герой! Вместо да продължи да гуши от държавата като истински зелен мафиот, той загина геройски за свободата, за бедните, сираците и пр. Поклон! Да му издигнем Мавзолей, при това той е без това е замръзнал - и после да го взривим!

10

Анонимен

преди 6 години

Един егоист е зарязал семейството си, наказал децата си, за да си масажира егото в игра със смъртта, но тези които не го издигат сляпо в култ нямат морал. Може, ама друг път.

9

Анонимен

преди 6 години

"" Доста хора удариха дъното с коментарите си за Боян Петров ""...................доста БЪЛГАРИ са си на дъното постоянно, затова и България като цяло е на дъното.Боян Петров си е взел решението и отговорността, и не дължи никому нищо.

8

Анонимен

преди 6 години

Никой не мрази алпинисти, а медиите,които твърдят че човек може да живее 3седмици на Еверест,при положение че хората ги изоставят живи там,защото не може да се помогне.Всеки е там на собствен риск и сили

7

Анонимен

преди 6 години

Точно това подобие на медия допринесе за голяма част от негативните коментари. Крадецът вика дръжте крадеца!

6

Kiko

преди 6 години

Дребни никому неизвестни отрепкии ще си останат тея с коментарите

5

ДНЕС и утре

преди 6 години

Дребни души винаги ще има, но какво да кажем за медиите, които търсят евтината сензация със заглавия, започващи с Боян е жив! Не по-малко отвратително е, нали? Не се сещам кой беше сайтът? Вие, ДНЕС.БГ, сещате ли се? И още нещо, какво е да правиш статия за хейтърството, за да поддържаш висок рейтинг?

4

Анонимен

преди 6 години

Вижте как са загинали двама алпинисти в подножието на връх Шиша Пангма преди 2 години! Вероятно нещо подобно се е случило и с Боян Петров! Ето ви линк към статията:https://***/bg/a/view/77510-Двама-алпинисти-загинаха-под-Шиша-Пангма