36

Анонимен

преди 6 години

Пари за здраве винаги се намират. Тези, които нямат, аз лично и голям брой мой познати помагаме както можем. Желанието и борбата за живот е най-силно развитият инстикт у хората. Спрете да мислите от къде е намерила парички и бъдете по-добри и нека никой не разбира тази борба за живот каква е. Успешно оздравяване на нея и на други болни жени, които предполагам, че децата им са главният стимул да останат живи.

35

Анонимен

преди 6 години

Свършила ли се българите та ни занимавате с евреи и техните ***.

34

до 24

преди 6 години

И какво й е толкова УНИКЛНОТО. Обикновен проста и нагла ***, която си мислеше че като се е омъжила за чиф-***-ски балък с пари е голямата работа вече.

33

Крали Марко

преди 6 години

Бог да е с теб. Стискам палци Нана да оздравееш възможно най скоро. А за всички зли същества Господ да им прости невежеството. Аз на гадове не прощавам.

32

Анонимен

преди 6 години

"...при рутинен преглед в Израел..." - голяма рутина, няма що...

31

Анонимен

преди 6 години

И защо ни занимават с проблеми на израелското здравеопазване? Реклама ли му правят?

30

Анонимен

преди 6 години

Абе вас какво ви интересува от къде има пари, за да иде на преглед? Нали е отишла с лични средства и не ви е ощетила вас с нищо?

29

Анонимен

преди 6 години

Този свят е за богатаите. Свиквайте.

28

ВЪПРОС ?

преди 6 години

Защо само яйчниците ? Некадърни лекари си имаме. Догодина ще вземат пари за отстраняване и на матката.При това положение не се отстраняват само яйчници. Отстранява се всичко комплект матка и яйчниците с тръбите. В Швейцария и Лихтенщайн жените с възможности над възраст 40, които нямат намерение да раждат отстраняват матка и яйчници защото до определена възраст те зе органи носят деца, а след това само проблеми.Дано се оправи жената. Пожелавам и успех.

27

Анонимен

преди 6 години

И откъде тая има толкова пари да си ходи на прегледи по света.А болните деца умират в немотия.

26

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия рутинни прегледи в израел бе.Българите *** като мухи, не могат да отидат на лекар в областния град,а тая в Израел - пък и чак рутинен.Баси и пронилата държава.Здравеопазване само за богоизбраните.

25

Анонимен

преди 6 години

Много се извинявам, но в цял свят здравната система работи така - колкото повече пари имаш, толкова по-добро лечение можеш да си осигуриш. Не е нужно да нападате жената за това. Забележете в САЩ какви са сумите за лечение на каквото и да е било и т.н. Ние не сме прецедент и не е нужно да търсите виновен, още повече злобата да е насочена към онкоболна..

24

Анонимен

преди 6 години

"Рутинен преглед в Израел"....що баща ми не си прави рутинните прегледи там?

23

Анонимен

преди 6 години

Гледал съм я два три пъти по телевизията.Наплавила ми е впечатление на много нагла и арогантна жена.

22

Божееее

преди 6 години

Нана е уникален човек. На много хора е помогнала. Дарява пари на болни деца и не го прави гласно,за което й свалям шапка. Бъди силна Нана.

21

до 20

преди 6 години

Ами за съжаление, приближените до властта, могат да си позволят скъпо лечение в чужбина.Повечето българи не можем.

20

ГАДОРЯН

преди 6 години

Журналистиката падна до ниво, кой ракясал, кой кого тропосва, коя забременяла. Жалка картинка.

19

ГАДОРЯН

преди 6 години

Местя! Крайно неприятна ми е.

18

Анонимен

преди 6 години

Като чуя Рашидов се лекувал от рак в Германия, тая пък се преглеждала в Ис раел и ми става гадно за нашите БЪЛГАРИ -майки ,бащи, дядо ,баби и деца които могат само да се преглеждат и лекуват в скотските български заведения. Явно и с купища пари да разполагаш не можеш да се спасиш от предначертаното .Когато си болен от каквото и да е ,не ходиш да правиш халтури и пошли псевдо процесуални предавания за развращаване на плебса, а си гледаш здравето .

17

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКато не ти харесва коментара на сеирджия, не го чети. Просто е. Като теб.