43

HeinrichHimmler

преди 6 години

Дясно настроен съм, но като родител въпросът ми е следният: Не трябва ли едно дете да бъде възпитавано адекватно и с моралните ценности, докато достигне например юношеска възраст, когато ще бъде достатъчно зряло да се самоопредели какво харесва и кой да поддържа. В този случай бащата отглежда още от малък рецидивист, който да си мисли, че е над закона и, че е повече от другите. И искам да добавя, ако нацизмът изповядва арийската бяла раса, то защо този виден представител на ромите се мисли за 88

42

Анонимен

преди 6 години

До РодителКакво правеха онези деца пред паметника на съветските окупатори? Кой ги е завел там, кой ги е заставил да се облекат с униформи на червените убийци? Къде са родителите им? Защо няма наказани?

41

Родител

преди 6 години

Какво правят въобще тези деца там!? Болни мозъци.*** на обществото си завели децата,нагледно да им покажат как да продължават утаячната им дейност.

40

Анонимен

преди 6 години

Имаме действащ ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН от 2000 година, в НК е записано, че който проповядва антидемократична идеология се наказва, но пак и пак се поднасят венци и се отдава почит на масовите червени убийци, пак и пак се величаят, пак и пак няма никаква последствия за тези хора. Родителите на онези деца дето бяха облечени с униформи със сърпове и чукове на 9-ти май, защо не са издирени и наказани? Каква е причината?

39

Анонимен

преди 6 години

аз за първи път чувам някой нормален човек да си остави детето на чужди хора да го пипат .. бащата е виновния според мен

38

Анонимен

преди 6 години

Някакъв герберски *** е объркал темата и пише тук за татуировките на децата.Абе,селски-*** на другата тема за АЕЦ Белене например,тук не се плаща.Ама то да е .....да му го вкараш,ама акъл е трудно.

37

Анонимен

преди 6 години

Боян Петров умря и сега почва раздухването на нова тема!По логиката на нашенските *** излиза,че още хиляди години преди новата ера праисторическите хора са били фашисти и нацисти след като по керамичните съдове са рисували пречупени кръстове !А това си е древен символ на слънцето и живота,който все още се ползва в цяла източна Азия!

36

рускиня

преди 6 години

От обяснения на бащата следва следното: или1. той въобще не следи за малолетно дете на такова огромно сборище ,като стадион.или 2.този татко е страхлив и дрислив,като всички "ултрасите",когато те не са в група. точно тогава те нападат, рушат и чупят. Поединично - страхливи ***. и в 2-та случая - това не е родител ,който може да възпитае стойностен човек.

35

zakrila na deteto

преди 6 години

kato go dadat na priemno semejstvo romi togava ste im uvrat praznite manerki

34

Куку

преди 6 години

Да се чудиш кого по напред да ошамариш. Детето или таткото

33

Ангел

преди 6 години

Всяка детска ..... печели вниманието на журналистите.Като бях дете обикаляхме с прашки и трепехме пилци и котки .Какви ли щяха да ни изкарат журналистите ако и тогава се обръщаше такова внимание на всяка пакост .Сигурно Изверги ,Съдисти или бъдещи престъпници.Е ето че 20 години по късно не съм се превърнал в нито едно от горепосочените!

32

До 30

преди 6 години

А Нинова ще влезе ли в затовора за поне един месец поради същата причина?

31

Естет

преди 6 години

Най-големите *** са събрани в агитката на Левски София!Срамота е отбор, носещ името на Апостола, да е съставен от наркопласьори, наркозависими, рецидивисти и обикновени пройдохи!Да се кръстят Динамо, Витоша или както искат, но светинята Васил Левски да не пипат!

30

Анонимен

преди 6 години

Абе по тия стадиони много непознати правят бели. Оня някакакъв непознат му дал бомбичка и маска, тука някакъв непознат нарисувал свастики. Май феновете на Левски трябва да минат през някакво обучение да не се доверяват на непознати толко лесно.

29

Анонимен

преди 6 години

Искам някой да ми обясни каква е разликата между величаенето на нацизма и величаенето на комунизма? Искам някой да ми обясни какво точно правиха едни хора пред абсурдния паметник на съветските окупатори на 9-ти май?

28

Анонимен

преди 6 години

И после защо нямало зрители на стадиона. Ами кой нормален зрител ще се вре между такива отр епки да гледа мач? И то мач с футболисти, които са на същото ниво, по-активни в Син Сити, отколкото на стадиона.

27

По стадионите,

преди 6 години

пълнолетни ултраси хорово реват какви ли не цинизми, но полицията организира хайка за родителите на две малки деца, а медиите вдигнаха шум като че ли е станала трета световна война заради някаква абревиатура, чието значение повечето хора не знаят и заради думата "хулиган", написана на латиница!Кой си позволява, на територията на България и чрез българските медии да тълкува по обиден начин древния знак на слънцето, бродиран по нашенските носии и изобразяван по дърворезби,каменопластика,живопис?

26

Анонимен

преди 6 години

Свастика не може, но пък сърп и чук и цветя пред масовите убийци от червената армия може!? Двоен стандарт или простотия е това?

25

Анонимен

преди 6 години

Да, някой непознат ей така внезапоно изкочил от храстите, изрисувал ги за част от секундата и изчезнал, преди бащата да успее да го види.След всяко престъпление започват неразумни обяснения как всичко става ей така от нищото и обвиняемия няма никаква информация как става.

24

Анонимен

преди 6 години

Невръстните фенчета на Боко Тиквата. Нормално като за Тикволандия.Една пропаднала държава, управлявана от полуграмотни крадливи мутри.