57

СатаНАТО

преди 6 години

Нали знаете, че няма атеисти в падащ самолет и на потъващ кораб. В последните няколко минутки, когато разбере, че тотално прецакан , всеки става вярващ. Ти ако вярваш в Бог, значи сам не се уважаваш като човек.

56

до 82

преди 6 години

Рамзес II направо!

55

Анонимен

преди 6 години

Ама защо не чистят след себе си тези планинари? Чакат вятъра да го духне надолу ли? Хубава работа.

54

Анонимен

преди 6 години

И децата му го обичат!------'Заавлиите!Дъщеря му в ЛозанаСе е оставало нещо от спонсорите

53

Корнелия

преди 6 години

България ли плаща?Застрахован е в Австрия и се събират доброволни дарения. Но, със сигурност България и ние ще платим хеликоптера на 3мата тенори, които кацнаха на ст.Бълг.армия.Ще платим и над 14 милиарда за гьола в Белене и КТБ... та какво за Боян?

52

Боян йъ жив

преди 6 години

След 3тото деноНОЩИЕ....?????А след 14тото?

51

Василев

преди 6 години

Боян изигра всички!!!Само един умен алпинист, може да ни направи такъв сценарий!!!Майката , като я гледам направо сърцето й ще подскочи от радост, че най-накрая синът й е стигнал до мъдростта, да се направи на загинал и да гушне зактраховката, нито е случил на жена, цял живот е бил честен, и цял живот е преследван от болести и нещастни инциденти!!!За какво да не си поживее човека, колко време му остава, никой не знае, но поне е направил правилния ход за него и близките!Агент Стийв Лорийн!ЦРУ

50

Анонимен

преди 6 години

Ще го намерят, ама като кочан. Да не е от клана Маклауд та да е още жив?

49

ГАДОРЯН

преди 6 години

Смъртта му няма да откаже останалите баирбудали по света и у нас. Щото всеки си вика че на него няма да се случи. Е да ама не!

48

Анонимен

преди 6 години

Боян си обича всички деца.-------Личи му

47

123

преди 6 години

Паднал е някъде и е затрупан от снега. Няма да го открият лесно.

46

ГАДОРЯН

преди 6 години

Мале мале. Защо се подигравате така на клетия човечец?!Че е бил наивник и си загуби живота ясно. Всеки има правото да се самоубие, къде нарочно, къде не. Никой така и така не е вечен. Все разправят че човек е създаден от Бог по негово подобие. И викат че душата е безсмъртна. Абе не вярвам че Бог не е можел да направи и телата ни вечни или поне доста по трайни. Следователно Бог нямааа.

45

kak_taka

преди 6 години

Как ще кажеш такова нещо? Ако го беше изкачил нямаше ли да ти е драго, че българин го е направил? Цяла България щяла да плаща, фукал се бил. Това изказване принадлежи на тесногръдо създание от махленски тип.

44

Пет

преди 6 години

До Гост. Ами да всеки може да го удари керемида по тротоара ...ама не Всеки може да умре в Хималайте и да се разиграва спасителна операция .която след това ще трябва от цяла България да се плаща! Ето това е разликата. Сам си е търсил белята!

43

Еднозъб ром

преди 6 години

Бързото лечение може да предотврати инсулиновия шок.Абе ти остави инсулиновият шок, аз говоря, че един напълно здрав и в кондиция човек не би издържал и една нощ на открито при над 7000 метра надморска височина.

42

1

преди 6 години

Имам чувството, че тук един психично болен шизофреник пише нон стоп лоши коментари за Боян. Няма ли *** в този сайт???

41

Боян йъ жив

преди 6 години

За да се предотврати инсулиновия шок, трябва да се научите да разпознавате симптомите на хипогликемия, които тялото ви дава. Най-ранните предупредителни знаци са: - Обърканост;- Умора;- Глад;- Слабост;- Изпотяване;- Тревога. Ако при тези симптоми не се вземат мерки, може да се стигне до инсулинов шок, в резултат от който се получават гърчовете, кома или дори смърт. Бързото лечение може да предотврати инсулиновия шок.

40

Анонимен

преди 6 години

Шоколада му го намериха....може да е тръгнал на лов

39

Гост

преди 6 години

Пеп, и др...онзи/ези, бяха "кашкавал туристи", по тениска и джапанки, няма място за сравнение! Той поне е зел пррдпазни мерки и е имал застраховка. А вие докато ходите по тротоара може да ви падне керемида, висулка на главата и Край! Всеки работи, тренира нещо....просто малшанс...може би и "железата" в тялото, поставени благодарение на някой, който го отнесе в Кресненското, му дават допълнителен студ и "тежест"? И докато няма труп, няма смърт!

38

Еднозъб ром

преди 6 години

Слагаш "каруцата пред коня".Почакай малко.Кого и кога да чакам бе, блажени! Ти наясно ли си, че при подобни минусови температури, без палатка на следващия ден си се преселил на едно по-хубаво място. Не е регистриран случай, без храна, без подслон, човек да е оживял в Хималаите. Това е пълен абсурд!