44

Анонимен

преди 6 години

aбе совецкaтa губерния Нрб не сaмо, че не ИЕ убилa пaпaтa, aми отгоре бешИ и жертвa нa aнгло сaксонския зaговор зa дискредитирaнето нa совецкоблядскaтa системa, a Aнтонов не умре кaто куче, a кaто достойнa рускa собaкa! брaЦкa дружбa с русиятa

43

Анонимен

преди 6 години

От убийството му има полза единствено западът за да предизвика бунтове в Полша. Което и става. Солидарност и тн. Винаги се питайте кой има интерес. България с папата няма никакво вземане-даване. Ако имахме участие веднага да си бяхме изтеглили Антонов. Самият атентат е направен така, че папата само да е ранен от марионетката Агджа-ултрадесен тероряга. Комунистите щяха да ползват ляв човек.

42

Анонимен

преди 6 години

Някой да е виждал Скрипал и дъщеря му живи????

41

Анонимен

преди 6 години

Още чакаме доказателствата за вината на Русия по случая "Скрипал".

40

Анонимен

преди 6 години

Ватикана и католическа Полша никога не са били приятели на България!!!Никога!!!

39

Анонимен

преди 6 години

Сергей Антонов е жертва на западните и турските служби.................те използваха сивият вълк Агджа и натопиха България и Антонов.Толкова ли е трудно за разбиране??

38

Tomar por culo !!!

преди 6 години

Ха ха ха!Буди умиление как хора дето хал-хабер си нямат от случилото се преди 37 години в Рим,бре!Ха ха ха!Още през 2006 г специална парламентарна комисия на Паоло Годзанти изнесе всички факти и доказателства по този ЧУДОВИЩЕН БОЛШЕВИШКИ АТЕНТАТ-потресъл не само католическия,но и целия останал Свят,бре!А тука ми повтарят като папагали това с което ги е облъчила болшевишката пропаганда,бре!В католическа Полша има цял отделен сектор за участието на ПГУ на ДС в националния им институт!Ха ха ха!!!

37

Мнение

преди 6 години

До Анонимен 15 Пропуснал си Русия.Русия не е приятел на никого.Има само интереси.

36

Анонимен

преди 6 години

Шорошляци нпошки, да ви питам, ако Антонов е участвал в убийството, то той щеше да духне от Рим даже още преди атентата, а той си живя спокойно там повече от година преди да го арестуват. Това не е ли странно, гъ бки отровни дето отравяте българската информационна среда с фейк коментарите и фейк новините си.

35

Анонимен

преди 6 години

От Белия Папа не зависи нищо..............той е само парлама.Черният Папа(шефът на Йезуитите) има истинската власт и контакти с много масонски организации.

34

Василев

преди 6 години

Зад убийствата на папи и президенти винаги стоят икономически интереси???Ватикана с един милион католици по света, най-богатите и развити държави и бивши империи стана заплаха за Световния Финансов Център -Лондонското Сити!!!Агент Кери Донъли!ЦРУ!!!

33

Помня

преди 6 години

Дали е измислица?Прекалено много съвпадения имаше , а и Антонов дума не обели след това.Съмнението остава.

32

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАми Агджа е пратен в България от западната шпионска служба, изфабрикуваща българската следа. Ако България е искала да убива папата, то Агджа щеше да е инструктиран без да припарва в страната, още по-малко с официални документи. Не забравяйте фашаги, че съдът оправда Антонов, а адвокатът му получи смъртни заплахи че го защитава.

31

Анонимен

преди 6 години

Ватикана е една минидържава-псевдодържава,която цели да манипулира хората по света и да пере пари...............знаем ги тия номера..............хаха!!!

30

Анонимен

преди 6 години

До ЕвроатлантикНяма никакво съмнение, че не си в ред.

29

Анонимен

преди 6 години

На тоя дърт изкуфял доносник на ДС до кога ще слушаме глупостите.Разбира се че комунистите искаха да ликвидират полският папа.

28

Анонимен

преди 6 години

Господ го нaкaзa Aнтонов дa умре кaто куче, тaкa е кaто служиш нa дяволa и стреляш по Пaпaтa!

27

Анонимен

преди 6 години

Папа-полски католик-служител на световната мафия и олигархия.................заблуждава простите западняци, че бил наместник на Бога на Земята...........няма да се хванем на тоя евтин номер..........ясно ли е???

26

Истукан

преди 6 години

Папата е господин никой, както и патриархът е господин никой. Формално заемат тези постове, но не помагат с нищо за връзката между хората и Бог. Не са нужни никакви посредници в тази връзка, а ясни правила, които да се спазват. Без значение е дали ще отидеш в църква да се помолиш, или ще се помолиш във вас. Важното е да се обърнеш към Бог бавно, разбираемо и все едно говориш на него, а не на нещо друго. Стига с тези посредници, попове и т.н.

25

Барселона

преди 6 години

Дано след този случай Държавата да се е погрижила подобаващо за него и семейството му...а дано ама...надали...