20

Анонимен

преди 6 години

Първия блок в Белене трябваше вече да работи.И цената нямаше да е висока.Заради забавянето цената скача,но пак ще е по-евтина от хамериканските тецове и ВЕИ

19

Анонимен

преди 6 години

За АЕЦ Белене ми писна да чета. Досега можеха да го построят поне три пъти и вече да са го изплатили от износа на ток. Вместо това съсипаха милиари с амортиацията на скъпите съоръжения и понеже постоянно слушат европейските и американцките ***, сега видиш ли, щели да го строят китайци. Да не са руснаци, китайци да са. Само дето изгубихме 20 години, та Турция и балканските страни да си направят собствени АЕЦ и ние сега да внасяме ток от тях.

18

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Братушките ще намажат на наш гръб пак!Ако за тебе за "братушките", за мене са матюшките!! И няма да се строи защото на някой му е хрумнало, а защото комунистите ни заробиха с толкова много пари. На вас тъмносините комунисти, АЕЦ Белене ви е трън в...петата. Не може да се примерите, че вече не сте на държавна хранилка и само жавкате, като малки паленца.

17

Има ред

преди 6 години

Ако един сериозен бизнесмен иска да си построи гараж в двора прави проекти и иска разрешение.Ако получи плаща и строи..В случая нагли престъпници на власт вместо да строят реактори в Белене подариха ядрен реактор ВВЕР 1000 с много ценни супер скъпи съоръжения и ограбиха БЪлгария с около 2000 000 000 Евра след 2006 година..

16

Белене супер стар

преди 6 години

Белене е чист зелен край дунавски град. Има гореща лечебна минерална вода и е предложен з а първи Български край Дунавски курорт .Който иска да гради атомна централа със 6 реактора по около 1300 МW всеки да плати на БЪлгария поне 2 000 000 000$ и да иска разрешение за строителство..Данните са за проучване за 6 реактора заменящи тези в Черна вода и Козлодуй

15

Анонимен

преди 6 години

До 7Те мужиците не са виновни, че правителството на България няма право на глас !Като си поръчал нещо трябва да си го платиш !!!

14

Анонимен

преди 6 години

Ако се реализира АЕЦ БЕЛЕНЕ/което не вярвам да стане/ ще ни съдерат кожите от плащане ,а цената на тока ще стане тройна. Стадото блее ли блеее...Стига данък ***!

13

Анонимен

преди 6 години

Парите от КТБ явно вече са свършили и вече точат зъби за следващия грабеж. Този обаче ще е доста по голям.

12

Дани

преди 6 години

Ценно време се попиля. Белене и перфектен проект. Твърдят го френски, немски, руски и японски специалисти.

11

Анонимен

преди 6 години

Голямо лапане ще има на гърба на робите.

10

Анонимен

преди 6 години

След като платихме Коледен подарък на мужиците от 1 400 000000 мд лева за водка и ракети защо бедния българин да не продължи да дава грешни пари на братушките на нега за какво му са?

9

Анонимен

преди 6 години

Втора атомна ще има и то много скоро. Свиквайте.

8

Анонимен

преди 6 години

Къв актив бе, за сега е само пасив!!!

7

Анонимен

преди 6 години

За сега сте похарчили 3 милиарда за този "актив", похарчете още 40 за да се получи в пасив, с най-скъпия ток в страната, който ще е непродаваем. Тогава обединете двата АЕЦ-а в един холдинг и така цената на едните 55 лв, на другите 200 лв средно ще стане 126 лв. Т.е. цената на токът от Козлодуй ще нарастне повече от 100%. А накрая всички потребители ще платим през сметките този корупционен проект. Няма как общата цена да е по-висока от настоящата и да не се вдигнат сметките за тока.

6

Бъдещ емигрант

преди 6 години

В държавата на игралните зали не може да се очаква друго поведение освен яко тилтване.

5

Анонимен

преди 6 години

Нов план за кражба ?

4

Анонимен

преди 6 години

Така се получава, когато се козирува по поръчка на всяко мрънкане от страна на ЕС. Досега можеше поне 1-я блок да е готов, ама нали Баце се правеше на послушно детенце.... И Южен Поток спря, след Американски натиск, но пък Германия подписа за Северен...Двойни стандарти от всякъде в този ЕС, на храни, напитки, отношение...

3

Ме

преди 6 години

А, тука е голямата лапаница вече! Братушките ще намажат на наш гръб пак!

2

Дядо Соци

преди 6 години

Въпроса е приключен. Свиквайте. Никой нища няма да строи. Времето на нови АЕЦ отмина.Сего има други алтернативи. А и в Белене всеки месец земетресение от Вранча.

1

Анонимен

преди 6 години

Никой нищо няма да строи,играта е да се даде някаква корупционна поръчка на бандитите от Кремъл.Сметката знаете кой ще я плати,стандартна схема