26

Ангел

преди 6 години

Преди да съдите Евреите и Пишете глупости за тях ,ограмотете се !Проверете в Гугъл и им вижте хилядолетната история.Вижте многобройните им робства от Вавилонско,Персийско до Арабско робство.И ще забележите, че историята им много прилича на нашата.Казвайки ,че територията на Израел не им пренадлежи ,все едно казвате че територията на България не ни принадлежи!

25

Анонимен

преди 6 години

Палестинците настояват на бежанците да им бъде разрешено да се завърнат в жилищата си, които сега се намират на територията на Израел. Убити са и 13 души. Тази новина се повтаря вече 70г. Юдеите се държат с палестинците така както на нас не ни дават да се държим с плъховете. Лицемерието им ще бъде наказано стискам палци на иранците

24

Анонимен

преди 6 години

НЯМА РЕЛИГИЯ В СВЕТА, КОЯТО ПРОПОВЯДВА НАСИЛИЕ, СМЪРТ И УБИЙСТВА!!!Като изключим Стария Завет, в който те се проповядват на всяка страница срещу неверниците и хора, извършили грехове като изневяра например (да се убият с камъни). По-голямата част от Корана е препис на Стария Завет. И за Вуду се сещам, също не е много миролюбива религия.

23

Анонимен

преди 6 години

като изключим десетина века в които Израел на практика не е съществувалНа практика никога не е съществувал като държава в тесен смисъл преди 1948 година. Това са били провинции, разделени от римляните (Римска Палестина), после населени с мюсюлмани.

22

Анонимен

преди 6 години

До хм 17Нали.............ха-ха-ха...........тази "кудкудякаща" песен на първо място!!!! И сега нека пак да ни разправят, че този "конкурс" не бил политически!!! Всъщност, както всичко в този свят!

21

Анонимен

преди 6 години

До Полковник 14Мддаааа....все едно, ако съдиш по Инквизицията, да кажеш, че Мюсулманите са по-малкото зло от Християнството!!!! НЯМА РЕЛИГИЯ В СВЕТА, КОЯТО ПРОПОВЯДВА НАСИЛИЕ, СМЪРТ И УБИЙСТВА!!! Всички терористични прояви са ОТКЛОНЕНИЕ от религията, а не нейно проявление!!! И действията на Израел сега НЯМА НИЩО ОБЩО С РЕЛИГИЯТА! И когато се върнат назад и изгонят търговците от "храма" си, както го е сторил Исус, ТОГАВА ЩЕ СТАНАТ ИСТИНСКИ ХРИСТИЯНИ! А сега са търгаши! И провокират нова война!

20

Факт!

преди 6 години

Я то България била пълна с ислямски поддлоги аз се чудя що вони та се нетрае по улиците пък то.

19

Анализ

преди 6 години

Ерусалим е много по надалече от ивицата Газа отколкото Тел Авив.Немога да разбера какви притенции имат Палестинците относно Ерусалим!!Това си е изконна Еврейска територия от 5000 години насам като изключим десетина века в които Израел на практика не е съществувал.Както и България по време на Турското робство!

18

Анонимен

преди 6 години

Подкрепям Евровизия 2019 да се проведе в Тел Авив, а не в Йерусалим. В противен случай, Израел да се махне от Евровизия!...И как тя предварително си знаеше, че ще се видим в Йерусалим, явно от самия Нетаняху, който й викаше съкровище. Става интересно, сега конкурсът сам си вкара таралеж в гащите, догодина ще има скандал, ще има бойкот и оттегляния на държави, ще има по-малко пари.

17

хм

преди 6 години

И Евровизията ги подкрепи, та им подари победа. Какъв празник ги очаква в Йерусалим, 2019

16

Българина

преди 6 години

Изгониха палестинците и си направиха държава под погледа и одобрението на целия свят.... Лицемерието им е безкрайно, но съм сигурен че Бог ще им покаже отново от къде изгрява слънцето

15

Дяволът

преди 6 години

Всички народи са натиснати от световния елит във финансово робство, за да може Израел да осъществи мисията на Антихриста - моя човек - та да се затрие цялото човечество. *** хора!

14

Полковник

преди 6 години

Ако плюеш по Израел значи подкрепяш Ислямизацията.Съгласен съм че Евреите са също вредител но са далеч по малкото зло от Мюсюлманите!!!

13

Ангел

преди 6 години

Ако трябва да избирам между Мюсюлмани и Евреи избирам Евреите.Всяко потъпкване на Мюсюлмани е радост за мен.Както се казва врага на моя враг е мой приятел!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Моссва е основана от Фински племена и е редно да се предаде на Финландия

11

Евровизия 2019

преди 6 години

Подкрепям Евровизия 2019 да се проведе в Тел Авив, а не в Йерусалим. В противен случай, Израел да се махне от Евровизия!

10

Анонимен

преди 6 години

Йеросалим си е сърцето на Израел все пак и имат Право ...

9

Факт!

преди 6 години

Ако бяхме умни още преди Сащ щяхме да преместим там посолството.Ама баце не иска да разваля рахата на "партньорите" ни от туркето и катар.Бойко с Меркел ислямизираха Европа!

8

Сокол 9

преди 6 години

7 *** възстановиха Израел преди 70 години с решение на ООН прието и от Запада и от СССР и сарелитите му

7

бай х

преди 6 години

До Сокол 9 израел я създадоха краварите преди 70 години