53

amador rivas

преди 6 години

пробват и ако мине номера...ми пак ще мине даже и по-скъпи ще стават... хората нямат избор и зареждат.аз предпочитам по-скъпо да платя отколкото по-евтино от някоя съмнителна бензиностанция

52

Анонимен

преди 6 години

До 50 Цените са ни близки до ?, но заплатите десет пъти под ?. И ката се въведе ? като валута народа е подготвен.ДА МУ МИСЛЯТ ФАРАОНИТЕ И ПИРАМИДИТЕ.

51

МАРЕШКИ ПОМАГАЙ

преди 6 години

MАРЕШКИ КАДЕ СИ!!!МАРЕШКИ СПАСИНИ!!!МАРЕШКИ ДАЙНИ НАФТА СЪС СЯРА НА 1,70лв.!!!

50

Анонимен

преди 6 години

терминал 1 и терминал 2

49

дебилчо бг

преди 6 години

Ха ха ха. Представяте ли си какво ще стане с цените ако се приеме еврото в БГ ? Не е трудно да си представите , нали ?

48

Анонимен

преди 6 години

България може да се оправи само с жестока революция! Всичката гнъс която краде, от лекарствара през храните до горивата, трябва да се разстреля публично. Коя цена у нас е нормална, нали част от печалбата се отчита на Тиквара? Измамите в цените е държавна политика. Вижте ток, вода, парно, надуват защото от тези пари взимат от правителството и НС. Те са безмилостни към нас, трябва и ние към тях. А от горивата печелят милиони! Ако сме единни, да не зареждаме 1 седмица и ще видите цените, но не сме.

47

Анонимен

преди 6 години

Колко и да дигат повече от ЕС неможе да стане. Сега е наш ред да дигаме почасовата цена.

46

Анонимен

преди 6 години

Нормално е.Цените са като в Европа и млякото и бирата са равни литъра на бензина. Хляба е двойно на бензина .Така отпадат двойните ни стандарти. ОСТАВА НАЙ ВАЖНОТО.! ДА СИ ИЗРАВНИМЕ КАЧЕСТВОТО С ТЯХ

45

Анонимен

преди 6 години

Ами те хората плащат по 1200 е /кв за жилища, така че 2.30 лв за бензин какво ги бърка? Едно време даже беше станал 2.50 и пка се караше...

44

i'm

преди 6 години

Айде стига бе! Петрола скача и те веднага вдигат цената, а това че горивото по бензиностанциите е от много по-стара партида, на много по-ниска цена, никой не се усеща и не задава въпроси. Агенция митници следят данъчните складове с горивата и знаят кое гориво в кой момент е купено/досатвено. Защо тези неща не се взимат предвид. Петрола днес се вдигнал...Добре, но днешното увеличение ще се отрази след месец на новото зареждане, а не днес.

43

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен42 Под "***" Израел ли разбираш, или тези, които дърпат конците в САЩ ?

42

Ха-де

преди 6 години

Опипват, само правителството да не напипа голия... Че всичко скочи пак, водата двойно, тока всеки момент ще го вдига, бензина и него...

41

HeinrichHimmler

преди 6 години

Като цената на петрола се вдигне вдигат цените в бензиностанциите, колкото могат. Като цената на петрола спадне обаче, не го пипат. Вашата мамичка мафиотска!

40

Пешо

преди 6 години

До Един от СеверозападаАбсолютно е така! Добре прикрити мутренски времена, иначе демокрация го наричат....То с нивомерите беше ясно.

39

Анонимен

преди 6 години

Ами браво! В Англия бензина е 2.64 лева на минимална часова ставка 17.18 лева. Вдигайте има още за къде да вдигате.........

38

младен

преди 6 години

Ми...слезете малко от тия кошници бре. Слезете и карайте само по необходимост 2-3 месеца па да видим като им падне оборота що ще правят.

37

От смешния Св

преди 6 години

Е така е, смешен съм, аз съм ги дал апартаментите под наем - късно си ми дал съвет. Сега със смешния ми бакалския акъл ще си купя и един търговски обект. Надявам се пак да не ми трябва кола. Иначе, много ми трябваше кола, да водя детенцето на зоопарка, да види измършавялите камили, та решихме с бакалския ми акъл без кола, със самолет, да го заведем до Париж в Дисниленд. Дано не ми се сърди някога, че не съм го развозвал на безсмислени места, с гъзарската кола.

36

млад кокос

преди 6 години

Казах го и преди - решението е повече градски транспорт. Тия в София вдигнаха билетчето на 1.6 лева и сега имат *** - не смеят да вдигат повече. Заредете "каляските" си сега до горе и вземете карта за градския. Така поне ще изкарате лятната ваканция, а след това - както дойде.

35

Анонимен

преди 6 години

Още да вдигат, да ги видиме баровците дали ше карат и ше мърсят въздуха, само високи цени му е майката!

34

Един от Северозапада

преди 6 години

До Калеко Алеко Е, радвам се, че е задоволена с всичко и от всякъде, тогава.