41

Знам що е фашизъм

преди 6 години

Защо мислиш ,че незнам това ,разбира се Мусолини е водещ политик и когато е правил режима в Италия Хитлер е още в затвора !Но изграждат такава справедлива система каквато нямаше ни в СССР ,ни в корумпираните щати ...Англия я унищожи с интриги .Затова днес Европа да не плаче за Англия !И да знае че бъдещето е във Фашизма защото това е заложено в западния модел генетично ,Фашизма просто е римската империя от която и ние сме били част !Другото е азиатщина !

40

Was für �

преди 6 години

баси...

39

(-_-)

преди 6 години

Това е продукт на едно пропаднало, болно, консуматорско общество. Разединението е навсякъде, простотията повсеместна. Какво бъдеще очаква една такава страна?

38

Анонимен

преди 6 години

Надявам се Агенцията за закрила на децата да реагира адекватно, но не само в този случай, а и срещу онези родители, които на 9 май си бяха накичили децата със петолъчки и им бяха дали да веят знамена със сърп и чук, щото между двата случая няма никаква разлика

37

Анонимен

преди 6 години

До Знам що е фашизъмРазликата между фашизма и комунизма е само в дребните детайли. И фашизъм в Германия никога не е имало, той възниква в Италия и негов водач е Мусолини. Фашизма няма нищо със свастиката, тя е била символ на партията създадена от Хитлер, а именно националСОЦИАЛИСТИЧЕСКА германска работническа партия. Именно поради наименованието на хитлеровата партия и сътрудничеството си с нея, комунистите си измислят фашисткия враг, някакси по-добре звучи.

36

смях

преди 6 години

Съвсем естествено е че , наркопласьор и криминален тип е много по близко до мандраджиите от преди 9 - ти, отколкото до ариец и чистокръвен българин патриот. Храча се на тия ***.

35

смях

преди 6 години

Mезнам какъв *** трябва да си,за да смяташ, че хората нарисували свастика го правят по будистки причини, а не за възхвала на нацистите. Може би надписа CRIMINAL, AKAB, хоолиганс подхождат на едно 5 годишно дете. Другото потресаващо, е че след като има ***, които да поднасят цветя на ***, трябва да има и ***, които да веят свастики. Ми не !!! И двете са дъното и *** на обществото.

34

Анонимен

преди 6 години

Само Левсии Оле, Оле Оле Оле....

33

оно си сака тритмънт

преди 6 години

най-разумно, ефективно и поучително ще е да ги пратят на антифашистка терапия в ТелАвиф

32

Баба Генка

преди 6 години

Яяяя,туй по-арното момченци вляво е мойто Петре бре,шо прай там?Бях го пратила да ми вземе етърче,че ми паднува кръвното,въххх

31

Знам що е фашизъм

преди 6 години

Фашизмът е корпоративната обединяващ работници и работодатели без профсъюзи !Това трябва на държавата ни !Другото е пост комунистически капитализъм който виждаме 30 г !

30

До 28

преди 6 години

Исторически факт е че Сталин и Мао са най-масовите убийци в човешката история, но не знайно защо в България се гледа с добро око да ги възхваляваш, нищо че има закон забраняващ това.

29

СОРОСИД

преди 6 години

А така не може какви са тия хулигани със свастики, децата трябва да са облечени всички до един със розови къси полички и да се кланят на Мамона и да ходят на гей-парад и гей-манифестации.

28

Анонимен

преди 6 години

Винаги е имало социопати , който изкарват агресията си на спортни мероприятия .Във всички страни е така не само тук . Иначе файда от такива индивиди нулева ,имено такива Хитлер ги е ликвидирал -дето за нищо не стават

27

Анонимен

преди 6 години

Ама Вие какво очаквате да се случи, точно преди два дни на паметника на съветската армия, деца маршируваха в униформи на червената армия, носеха знамена със сърп и чук и портрети на Сталин, и то пред очите на лидерката на най-голямата опозиционна партия, и кагото при един такъв случай Агенцията за закрила на детето не реагира, нормално е да се появи и подобно нешо, просто неглижирането на едното води до пявата на другто

26

Анонимен

преди 6 години

Много е смешно, когато типични предствители на дъното на обществото започнат да говорят за хитлер, нацизъм, поздрави и колко хубави били тия неща.Вие по нищо не се различавате от едно небезизвестно малцинство, което иначе мразите. Същите сте като тях. Същите сте и като червените каскети, които обираха мандри и правеха атентати.Всички сте представители на един и същи тип "хора".

25

До 24

преди 6 години

Ти знаеш ли какво е фашизъм или го караш на соц простотия?

24

Анонимен

преди 6 години

Проблемът са комунистическите фамилии управляващи страната ни !Народа иска фашистка диктатура за да се разправи с пост комунистическия ни елит който още празнува ден победь

23

До 18

преди 6 години

То ако са 80% си е прогрес, че при твоето соц поколение, процента достига до над 95%.

22

Анонимен

преди 6 години

Сега е редно по 5 хилки глоба за родителите и забрана за посещение на футболни мачоведоживот