103

Анонимен

преди 6 години

Нисък стандарт на живот - нисък стандарт на здравеопазване.

102

Предложение

преди 6 години

Предлагам да сменим ГЕРБ с БСП или с ДПС или с патриотите или с Воля. Стига с тези приказки, че ГЕРБ няма алтернатива!

101

реалист

преди 6 години

ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ДОТИРА 100% ОТ ДЪРЖАВАТА. ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ДА СЕ САНИРА НА БЕЗБОЖНИ ЦЕНИ, А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ХОРАТА ДА УМИРАТ ПО БОЛНИЦИТЕ, ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА КАЗВА, ЧЕ НЯМАЛО ПАРИ.

100

доктора

преди 6 години

Да поясня две от фирмите са немски и 4 са американски. Никой няма да продаде в българия изделие на цена 5-10 пъти под тази в западна европа само защото стандарта ни е нисък. Все няко трябва да плати масрафа

99

ТИМ

преди 6 години

Точно Прасчев, опс, пеевски всяка сутрин го возят 2 коли на НСО и има 5 патрулки през 200 метра от тях до околовръстното.

98

анонимен

преди 6 години

стига сте пискали нали герб няма алтернатива сега се разбра че гробищатаса алтернативата

97

Анонимен

преди 6 години

Който не работи не трябва да яде!

96

Анонимен

преди 6 години

Виновни са ГЕРБ. На следващите избори като си изберем БСП всичко ще се оправи, сега сме демокрация и можем да си ги сменяме.

95

Анонимен

преди 6 години

Навъдят ли се бълхите - юргана се изгара.Така се прави.

94

Анонимен

преди 6 години

Има много милионери, както и милиардери и те са такива, защото ежедневно източват по десетки начини парите на българския народ ....

93

до 96

преди 6 години

Като си казал А, защо не кажеш и Б.А за охраната на Борисов и Цветнов знаеш ли колко милиона се харчат месечно.Ами на Фандъкова, която не смее да излезе от бронираното БМВ, защото софиянци много я обичат.

92

b

преди 6 години

До АнонименЗатвора няма да помогне,трябва да има обесени по стълбовете,просто няма друго решение !!

91

Анонимен

преди 6 години

У нас изискват и безработните да плащат осигуровки.... Откъде такъв човек да намери средства и да ги плати?!

90

h

преди 6 години

Чрез разни манипулации в здравеопазването се крадат няколко милиарда лева годишно, в момента в който някой опита да въведе някакъв контрол се вдига вой до небесата. Трагедията на българина е огромна, няма спасение от крадците, краде се навсякъде и повсеместно на всички нива.

89

Анонимен

преди 6 години

Майчице мила, какво става с тая проклета "държава" ?? Хобито ми е история и никога не съм срещал аналог на такова падение и абсолютна деградация на държавността в световната история ... Лоената тиква всеки ден гледа тъпо, а калинките му се хилят мазно пред камерите и говорят за просперитет...

88

Анонимен

преди 6 години

Е как е ?Чувствате ли се свободни?Защото аз не.Ей това е демокрацията , тя се оказа още по-голямо недоносче.

87

Само

преди 6 години

не се пробвайте да ни пробутвате пак `руснаците` са виновни. Това са си чисто наши крадци, законно избрани от всички ВАС, гласували за герб 3 пъти. Да е ясно.

86

Анонимен

преди 6 години

До 83Така би трябвало да бъде, но не видяхме нито един министър или депутат да се замисли и да даде пари за болни хора и особено за болните, които нямат доходи и не са в състояние да работят пълноценно!

85

Чикън

преди 6 години

Който плаща данъци на тая държава хубаво не е видял. Трябва да си специален, за да се погрижат за тебе.

84

Аз

преди 6 години

До 75Ами с български мизерни заплати се плащат български мизерни здравни осигуровки, затова и здравеопазването ни е мизерно и не е на европейско ниво. А заплатите ни са мизерни, защото си избираме некомпетентни безотговорни необразовани корумпирани некадърници да ръководят държавата, които не искат да направят нужните реформи, да да запазят статуквото и да крадат безноказано обществени средства. Не правят и нищо, за да се зазвижи икономиката и да се вдигнат заплатите, а оттам и здравните осигу