103

Анонимен

преди 6 години

Сега олитата от ЛеФски намесиха отбора на ЦСКА??? Отбор от българчетата на Славия, заби един силен шут на тлъсто платените наемници от ЛеФски и ги изпрати в нищото. Снощи и днес от стадион Герена се чува силен плач, мъка се лее от всички сектори, хлипане и хълцане. Ама много гадни тези Слависти, не се съгласиха да пуснат аванта на нещастието ЛеФъски, лоши хора хей!

102

nina

преди 6 години

До Цска умря:Не зная дали този, който го е писал е неграмотен /ЦСКА, а не Цска/ или не, но явно толкова мрази ЦСКА, че след сгромолясващата победа на "Славия" е решил да търси утеха в статистиката за мачовете "Левски" - ЦСКА!Смешно и толкова... жалко!

101

Това не е ЦСКА

преди 6 години

Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.

100

Анонимен

преди 6 години

Туристическо дружество ФК Левски - София набира млади и стари туристи за леки разходки в планината, пеене на туристически песни и пиене на чай. Моля, записването става на стадион Герена всеки ден от 09.00 до 17.00.

99

nina

преди 6 години

"... "Левски" тотално надигра "Славия"..."Вярно???Хайде, стига с тези заучени фрази - те не "топлят" дори левскари!Кой кого е надиграл се вижда в резултата. В крайна сметка, той е важен!Честита купа на славистите!!!

98

Цска умря

преди 6 години

По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

97

Анонимен

преди 6 години

Левче по левче - вирвир по вир - язовир и тн.

96

Анонимен

преди 6 години

Къде сега е Синята лавина нали от тук до Филипинитеславата и вече май отмина мъката отново е при сините.

95

Анонимен

преди 6 години

Абе като посъберат още малко мангизи ще видишелате хиляди ескадрони.

94

Червено Величие

преди 6 години

Ах колко жалко е да си левскар в наши дни, дори кучетата не те пре.пикават от жал, България си има своите ГОРДОСТИ-ЛУДОГОРЕЦ И ЦСКА, може да си позволи и един позор-*** спортен клуб-ЛИГАВСКИ

93

Анонимен

преди 6 години

Химн на Цска:-Леевски, левски, шампион!

92

Анонимен

преди 6 години

не мога да разбера защо големият разбирач хубчев като под негово ръководство правим красиви загуби защо до сега не е взел за вратар гошо петков явно толкова разбира завалията от фудбол има можещти и неможещти няма стари и млади ама с такова инатливо магаре като хубчев можеш ли да излезеш на глава

91

Анонимен

преди 6 години

като ви се каза че с този треньор не става вие ревнахте и застанахте зад него сега си сърбаите попарата докарахте един вагон чужденци на юруж така не става в голяма безпътица сте да знаете левскари трябва да се реже до корен ново начало с нови хора милеещи за каузата ЛЕВСКИ

90

Анонимен

преди 6 години

От синята лавина,бяла тишина остана!!!

89

Анонимен

преди 6 години

Как викахме на туристите едно време, такива туристи като отбора на Левски, ехоооооо, ехоооо, де!! Бяха сигурни, че ще победят, точеха зъби за купата но не казвай хоп преди да скочиш. Левскииии, ехоооооооо!!!

88

Вуйчо Ваньо

преди 6 години

Посмяхме се отново със сините приятелки, които основно наблягат на оранжевите песнички. Живи и здрави да са и все така да ни радват.

87

Анонимен

преди 6 години

Добре,добре, аз съм доволен.От Сухата река съм и ако бяха спечелили щяха да избухват цяла нощ и да трупат отпадъци по улиците.А сега-тихи кротки,леко тъжни сини фенове по групички унило се наливаха с бира по улиците.Дори не чупиха нищо което е похвално.Браво на вратарят на Славия за пореден път доказва,че един добър вратар е по-ценен от цял отбор бездарници.А и всъщност Славия са си българи.А от Левски 2-3 макс.

86

Анонимен

преди 6 години

Хо - Хо - Хо! Каква прекрасна вечер! Левски пак паднаха. Отворил съм си биричка, пия си вкъщи и се кефя.

85

Анонимен

преди 6 години

Както каза другарят Венци Стефанов, Славия спечели купата на Съветската армия.

84

Анонимен

преди 6 години

САМО ЦСКА ДО КРАЯ НА СВЕТА!!!