136

Анонимен

преди 6 години

До Работещ в чужбина Вземи си родителите в Германия и си храни и гледай - ние сме длъжни да им плащаме пенсии защото са отгледали предател , не искаме да ги пазим от роми да не ги убият и играбят.. Вземи си дъртаците в Германия бе ланкоуло

135

Вяра

преди 6 години

До АнонименАз пък не съм длъжна да давам пари когато съм болна, при положение, че си внасям осигуровките всеки месец.Не съм длъжна да работя за някого за без пари. Длъжна съм единствено на семейството си , да ги изхраня, на родителите си-да им осигуря достойни старини!

134

Анонимен

преди 6 години

До Вяра 70 евро е здравната осигурката за студентите германци в Германия , а за дъртаци е по-голяма ..А в България студентите не плащат нищо.

133

Анонимен

преди 6 години

Ние сме хранили учили по детски градини , училища , универистети да поразнеш и предтелстваш , бягяш - родните плащат ,,, Ако не си взимай дъртаците в Германия и Лондон и си ги храни..

132

Анонимен

преди 6 години

Ние останахме твърде малко за да си затваряме очите за предателството.. Някой трябва и да остане .. А този който бяга целия му род да плаща.. И тези които остават не са длъжни плащат пенсии да хранят старите роднители на предателите , да им пазят имотите докато ги проадат..

131

Вяра

преди 6 години

До АнонименКакви предатели са Ви в главата какви 5 лв?Щом искате предатели търсете ги в държавата и калпавите и управници!Държавата предава народа, след като не може да му осигури нормален живот. Ето ви ги предателите- в парламента са!

130

Анонимен

преди 6 години

До Вяра Ще плащат като родните на терористите каква е разликата между терорист и предател , предателя е по-лошо нещо.. 1500лв. ти е издръжката на година само 12*1500лв., и то това е без да вкючават основните ремонти и амортизациие на сградите на училищата.. имаш 24 *500лв. здравни.. и 50-100хил за висшо тези пари .. Да се отдържат от родните на предателите.

129

Анонимен

преди 6 години

"Бизнесът натиска: Висше без пари срещу заплата в България"Бизнеса е забравил че комунизма отдавна прикючи. Като иска нека да плаща висшето и готово (Това е инвестиция в кадри и специалисти). Ама "бизнеса" не иска да инвестира. Иска населението да плаща а те да трупат пачки.

128

Работещ в чужбина

преди 6 години

Работя квалифицирана работа в нормална западна държава. Когато в България могат да ми осигурят дори ПОЛОВИНАТА от заплатата която взимам в момента - тогава могат да ми държат сметка къде искам да живея и работя. Българският бизнес е пародия.

127

Вяра

преди 6 години

До АнонименПърво баща ми не е ползвал майчинство.Второ за какво безплатно здравеопазване ми говорите?Кое е безплатното- влизаш в болница искат ти пари, правят ти операция -искат ти пари за консумативи,отиваш в аптеката плащаш си всички Вървете в Германия, където лекарствата не се плащат само плащаш 5 евро за рецептата.Питаш ли немеца колко му е излязла операцията ти се пули насреща и ти отговаря "А касата плаща" и после ми говорете за безплатно здравеопазване в България.Ще бягаме как няма?!

126

Анонимен

преди 6 години

До Вяра Нека му спрат пенсията , да му вземат имота дека 24г. са те учили без пари и здравеопазване без пари.. Да те видим как и колко ще трябва да пращаш..

125

Анонимен

преди 6 години

До Хахахаха Айде плашаейт на запад да учите , то в Германия е без пари и пак не ходят щото 70% не завършват и да завършат учат по 6г. за бакалавър , това е за германците , а за чужденците този процент е по-голям

124

Анонимен

преди 6 години

До Вяра Да бе какво е трудил , майчинството признава за тудов стаж , безплатно здрвеопазване за обучение за децата.. и накрая да бегат.. Цялата тази издръжка всичките пари , да се спрат от родните и имотите в България. Също като закона за Тероризъм в Русия и други държави - извършва терористичен акт плащат родините , любовниците и жените .. всичко им се отнема.

123

Хахахаха

преди 6 години

Няма без пари. Българите си плащат на запад и остават да живеят там. Няма да слугуват на червената буржоазия за без пари заради идно вишу.

122

essed

преди 6 години

Няма как да ме задължат да работя за жълти стотинки.Факт изискванията на работодателите са много но насреща се предлага смешна заплата.Няма ,кой да работи за 1000 лв . в София с висше,чужд език и опит от поне 10г. това е смешно.То на фермите в Англия тези пари ги вземат за 5 дена.Да се замислят за заплатите първо,а не защо никой не иска да работи.

121

Вяра

преди 6 години

До КрайА защо да му ги спрат, след като цял живот е работил и се е трудил?Ако не е да му спрат пенсията. Но човека 40 години работи като вол.Тези пари му принадлежат.

120

Край

преди 6 години

Вяра ми тогава да спрат пенсиите на тези дето децата им се осигуряват в чужбина. Я питай тейко ти дали е "ОК". Не ме питай къде са вноските на баща ти - с тях са се плащали пенсиите на деда ти.

119

Вяра

преди 6 години

До КрайВие за нашите родители не мислете.Ние сме навън, работим и им пращаме пари.Това не е Ваш проблем.

118

Анонимен

преди 6 години

До Край Точно така плащаме пенсиите на бащите и майките на предателите и изменниците..

117

Край

преди 6 години

Безплатно висше срещу - 10 г. ОСИГУРЯВАНЕ в България. Всеки да ходи да работи където иска НО пенсията на баща му не съм длъжен да плащам аз. Всяко поколение плаща пенсиите на предишното такъв е принципа.