11

Анонимен

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия толкова по-близо до цивилизацията!

10

Анонимен

преди 6 години

Спрете да триете истината, нека хората я знаят, вие сте едни тъпацииии на 700 лв заплата и триете постовете, и България си затъва заради такива като вас и затъва и вие затъвате и ваще деца ще затъват, защото са ви промила мозъците да триете истината която пишем за управляващите ама и вашия ред ще дойде.

9

Волен-руска подлога

преди 6 години

Сидеров е гъзоолизец храбър. Браво Сидеров продължавай да лижеш руския ботуш на Путин и да унижаваш България...

8

Българин

преди 6 години

Валери трябва да бие дузпата на ГЕРБ и да си изберем една коалиция БСП-Патриоти да ни оправи да ни дава да си зимаме големи заплати и да си живееме живота.

7

Анонимен

преди 6 години

Ей нещастници от днес. Бг спрете да ми триете постовете защото по всичко личи че сте подлогииии на управляващите.

6

Анонимен

преди 6 години

Тоя Хед & Шоулдърс какво пак недоволства? Не му ли дават безплатен шампоан вече ?

5

OTOMAN LEGACY..

преди 6 години

VOLEN....SIMVOLA NA POSHLOTO...KUCOTO..SLYAPO...NISKO...BAY GANYO V NOVO EMPLOI...REVESHE KATO VDOVITCA ....ZA UY...PLUHA SE PREVURNA V LISITCA....VIJTE GO....I POVECHE NE SI DAVAYTE GLASA...

4

Гробокопач

преди 6 години

Тая среща я разбирайте, като кафето на Бойко с Местан, по времето на Орешарски;)))

3

Волен Паша Сайдер

преди 6 години

Този ямболски авантаджия и пудел на кои ли не--беше патерица и пудел на ГЕРБ --- от ЮЛИ 2009 ДО НОЕМВРИ 2011 г. ..ПОСЛЕ БОЙКО МУ БИ ШУТА. А в телевизията си имаха песен -- ''Гербери Крадливи''...а вече не я пускат от 2 години.

2

Светът е кръчма

преди 6 години

Волене ти не знаеш ли, че на тая територия споразуменията нищо не значат пак ще те изиграят в БГ политиката честност, принципи и морал не означават абсолютно нищо. Пияндетата искат чевермета, бира, сужук и софри така се прави политика по европейски.

1

Анонимен

преди 6 години

Тоя перхидроления пудел нещо изчезна напоследък? Вече ги няма исканията за вкарване на Бойко в затвора, лютият реч, спецакцийте в клекшопа и НАТФИЗ. Абе хубавичко си е в леглото с управляващата партия, нищо че досега се борихме с пот и болно гърло срещу тях.