91

Анонимен

преди 6 години

Всеки луд с номера си. А дано го открият.

90

До 79

преди 6 години

В интернет има предостатъчно информация за това на каква височина и при каква температура летят гражданските самолети. Температурата на 35 000 фута е около -54 градуса, а на 40 000 фута (около 10 000м) е -57 градуса. Еверест е висок 29 000 фута, а Шиша Пангма с близо 3000 фута по-нисък. Разбира се, че условията са тежки, но чак -70 градуса не е.Дано има шанс Боян да е жив и да го открият!

89

Burzum

преди 6 години

Сега никой не му желае злото ...но тоя човек няколко пъти измами смъртта на косъм и явно реши ,че е безсмъртен.... СМЪРТТА е по силна от живота и всеки който я предизвиква е глупав....

88

Анонимен

преди 6 години

Бояне, и непознати за теб хора се молят да оцелееш! Ако малко не ти достига, имаш го от нас!

87

Умен гущер

преди 6 години

До АнонименНаполеоновски комплекс който го затри!-----------------Ама си много умен, да знаеш! Като го гледам на снимките, хич не е нисък.Наполеонов комплекс, или синдром на ниския мъж, се нарича състоянието, при което мъжът изпитва т.нар. "дефицит на бруталност".

86

Анонимен

преди 6 години

Освен този му оставаха още само 2 върха. Човека това може да прави. Ако не прави това с какво ще си изхранва семейството?

85

Анонимен

преди 6 години

Алпинистите имат една фраза: "покоряване на върхът", която хич не ми харесва и ми се струва нелепа. Дано в случая да не е станало обратното! Не че планината на милиони години би забелязала човешкото присъствие...

84

Влади

преди 6 години

Дано е оцелял. Вие сте млади и не помните 1984г., когато през същия този май следяхме по радиото 3-дневната агония на Христо Проданов, който покори Еверест, но не можа да се завърне. Беше много подтискащо, когато слушахме последните му сеанси за свръзка. Гордеехме се с него и ни беше мъчно заради смъртта му.Тежък и жесток спорт( ненужен дори), но когато алпинистът покори връх, всички се гордеем с него, а като загине...губи само себе си, като....Не злорадствайте, молете се за него!

83

Елена

преди 6 години

Този човек ПОСТОЯННО си играе на годеница със смъртта.Дано се върне жив и здрав и да се кротне преди да е станало късно. Трябва да спре когато е на върха. Уважавам неговата воля и целеустременост. Но семейството му има нужда от него.

82

Ми

преди 6 години

До АнонименДано е жив още

81

Анонимен

преди 6 години

Боян Петров е изключително интелигентен и образован мъж, много смел и упорит! Евала за постиженията му. НО идва момент, в който човек е редно да се оттегли - заради себе си, заради децата си!!! Не може до безкрай да си на осемхилядници, особено като се има предвид и възрастта му. Учудвам се, че пак е тръгнал. Явно егото му е по-силно от всичко. Дано е оцелял, ама надали... Не можеш да покориш Природата, трябва да я уважаваме и да се съобразяваме с нея!

80

БСПтууууу

преди 6 години

До АнонименМи БСП И ДПС ЛИ ДА ИЗБЕРЕМ ......СИНЯТА КУКУВИЦА ЛИИИИИИ бетери мръснииииии...

79

Анонимен

преди 6 години

За интелегентните дето коментират - хеликоптерите не могат да стигнат височина 8000 метра. Няма достатъчно въздух за да им работят перките. А човека наистина може и заради рака да е предпочел така да направи. Ако е имал застраховка поне ще си осигури материално детенцето.

78

MaйMyнaтa

преди 6 години

Дано го намерят човекот. Но да се повтарят грешки от миналото не е успех, това си е самоубийство от безделие.Нюкой безрасъдник няма ли да преплува световниот океан, за да ни прослави в светот...че ни е много важно

77

ivailo

преди 6 години

Да рискуваш здравето и живота си непрекъснато, и то поради някакви егоистични мотиви е много грешно... А и Боян не е единак, а има деца и жена .

76

Членска карта №7

преди 6 години

И Христо Проданов си отиде така нелепо... Само и само да е най-по!!! Тщеславие и суета! Дано се намери и да се прибере жив и здрав...

75

Анонимен

преди 6 години

Не го познавам Петров, само идеализирания му образ по медиите сме виждали. Мисля, че 3 дни над 8000 метра и да ги няма означава едно, починал е някъде. Сам решава да бъде алпинист или не, като пилоти, миньори, криминалисти, лекари и т.н. Риска е огромен, да се успее носи удовлетворение и чувството, че малко са с такова постижение. Жалко е ако е загинал!!! Съпругата му ще бъде в тежко положение, тя вече е в голям стрес. Самолетите летят на 8-9000 метра при минус 70 градуса.Много загинаха в Химала

74

До 78

преди 6 години

Не, този е просто е зелен гей, заради който умряха десетки хора в Кресненското дефиле и най-вероятно още толкова ще загинат в бъдеще, с две думи зелен рекетьор.

73

Анонимен

преди 6 години

Понякога и върхът може да победи. Нали се казва "покоряване на върхове".

72

до 55

преди 6 години

Няма държавно "такси " което да свърши работа, дори света няма такова не България.Говорим за 8 хилядници т.е намират се на височина 8000 метра(пропуснал си съдържанието).второто защо цивилизациите отделят средства за спорт, музика изкуство и т.н. ами именно момента в които някога в миналото това се направило за се основали цивилизациите .Това е основата ,дали можем без тази основа това е друга тема.