78

Д

преди 6 години

Ес на русия не началник като харесат навални да го вземат

77

Само питам

преди 6 години

ЕС защо не настоява за освобождаване на арестуваните които протестираха срещу Макрон?

76

Пян_Гъ

преди 6 години

ЕС/САЩ да не коментират Русия и Китай. Суверенни държави, които правят каквото решат. Да не вземат пък те да питат защо арестуват протестиращи срещу законно избрания Тръмп, защо стрелят по не*рите, защо имат космически дълг, защо се намесват по целия свят, защо създават те*ористи и т.н. Като не им изнася, да не инвестират там. Само че инвестират. Кучето си лае, керванът си върви...

75

Еврохомосексуалист

преди 6 години

А Путин защо не дава на хомосексуалистите на си организират паради на хомосексуалната гордост. Американските учени са доказали, че хомосексуалността е нормална, Америка е най-демократичната страна. В демократичнити цивилизовани страни хомосексуалистите редовно си организират хомосексуални прайд паради на които задължително присъстват доброволно всички политици и посланици на другите демократични и цивилизовани държави.

74

Ми избори в кочината

преди 6 години

Няма пък и никога не е ималоПак ще има революция в раССия срещу царяЦар Путин

73

Майтапчия

преди 6 години

МОКСВА да не е новата столица на Русия?

72

Хм

преди 6 години

Като са толкоз демократи в ЕС,защо не се загрижат и за съдбата на Асандж и Сноудън,примерно!?Нали и те са един вид опозиция и застрашени от преследване????Много правилна е оная приказка за сламката и гредата в очите....

71

Анонимен

преди 6 години

Viva la France!pbs.twimg/media/DcczEvIWsAEzK2g.jpg;))

70

А бе

преди 6 години

Руснаците не си падат чак толкова по Путин и биха се отказали от него,ако имаше приемлива алтернатива.Обаче такова нещо няма!Идеите на по-голямата част от опозицията се свеждат до това,Русия да се предаде незабавно на САЩ и всичко ще тръгне по мед и масло.Само че това веднъж стана,руснаците видяха до какво доведе и нямат желание да се повтори.Затова са склонни да поемат риска с Путин-един вид "Всичко или нищо!"А унищожението на Русия е жизнено важно за САЩ и не зависи от поведението на Русия...

69

Лицемери

преди 6 години

До колкото се сещам гуантанамо не в Русия, обаче ес не ривееееев! Миже би щото тук има 200 американски бази! Който риве гуантанамо няма определен брой места.... Място има за всички

68

Анонимен

преди 6 години

Обичайте руският народ, а не Путин.Какъв е тоя навик да се издига в култ личността на някакъв си управник? Явно Путин е тиранин щом позволява тези неща и се прави на приятно разсеян.Не му е за първи път.

67

Анонимен

преди 6 години

А ЕС ЗАЩО НЕ ИЗРАЗИ ПРОТЕСТ СРЕЩУ ИЗРАЕЛ,КОЙТО НЕ САМО,ЧЕ АРЕСТУВА АМИ ДОРИ УБИВА ПАЛЕСТИНЦИ КОИТО ОТ СЕДМИЦИ ИЗЛИЗАТ НА МИРНИ ПРОТЕСТИ В ОКУПИРАНИТЕ ОТ ЦИОН ПАЛЕСТИНСКИ ТЕРИТОРИИ.САМО ЗА МИНАЛАТА СЕДМИЦА Ж И Д О В Е Т Е СА УБИЛИ,РАНИЛИ И АРЕСТУВАЛИ СТОТИЦИ ПАЛЕСТИНЦИ ОТ ИВИЦАТА ГАЗА ИЗЛЕЗЛИ НА ПРОТЕСТИ СРЕЩУ Ч*ФУТИТЕ.

66

Анонимен

преди 6 години

Няма по-долни племена от руснаците и турците! Едните ни наложиха 500 години ислямизъм, а другите от 70 години ни пият кръвчицата! След 45 години комунизъм на Бългапия ще са й нужни 200 години за да се съвземе и отърси от червените крадци, източили държавата - днешните олигарси.

65

Анонимен

преди 6 години

А ЕВРЕЙСККО-ДЖЕНДЪРСКИЯ СЪЮЗ-ЕС ПОИСКА ЛИ ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА СТОТИЦИТЕ АРЕСТУВАНИ ВЪВ ФРАНЦИЯ КОИТО ИЗЛЯЗОХА НА МАСОВИ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ЕВРЕЙСКОТО БАНКЕРЧЕ И ГЕРОТТОФИЛЧЕ ОТ КЛАНА НА РОДШИЛД-МАКРОНЧО.А ЕВРЕЙСКО-ДЖЕНДЪРСКИЯ СЪЮЗ-ЕС ПОИСКА ЛИ ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА АРЕСТУВАНИТЕ КАТАЛУНСКИ ЛИДЕРИ,КОИТО МАДРИД ДЪРЖИ НЕЗАКОННО ПО ЗАТВОРИТЕ.КОГА ЕС СЕ ЗАСТЪПИ ЗА ТИЯ ТОГАВА ДА *** ЗА СОРОСОИДНО-ДЖЕНДЪРСКАТА *** ДЕТО ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ПУТИН.

64

Анонимен

преди 6 години

Явно Путин е цар за рубладжиите във форума които си получават юдините сребърници в долари

63

Пончо

преди 6 години

Бе какви са ЕС да казват на друга държава кво да правят, я ЕС да пуснат как биеха хората в Германия когато бяха против бежанците, тогава говорят за ценности, ***

62

Анонимен

преди 6 години

а защо протесттите в каталуния бяха смазани и пучдемон задържан ;d

61

kukla

преди 6 години

Какво толкова са зплакали от ЕС. Нека да сравнят картинките с някои демонстрации на тяхна територия. Например била съм на откриването на Европейската централна банка във Франкфурт например. Полицията пусна газ, имаше водни струи, прибра някои хора. Накратко се спомена за случая в медиите. Или в Щутгарт преди няколко години, където родители протестираха против джендърите, които искаха да учат на секс децата от детстката градина още.

60

Питър

преди 6 години

Плюещите колхозната *** навярно никога не са били в Русия. Освен, че е една от най-чистите и впечатляващи столици в Европа, Москва е единственият град в света(!), в който навсякъде в цялото метро, дори в пътуващите влакове, има безплатен интернет! И това от 5 години бе, манерки.... Hows that for a fact?!

59

ТHE Патриот

преди 6 години

ЕС поиска свобода за протестиращите.. поне имат чувство за хумор евролузарите един среден български за ЕС от мен .Само Путин и Русия!