28

Анонимен

преди 6 години

Като смятат някои политици ,че са обеднели откакто са в Парламента, защо са се захванали с тази работа? Далеч съм от мисълта, че го правят за народното благо. Чак ми е жал за този човечец, който е трябвало да си продаде фирмата на роднина! Съчувствам му! И са толкова натоварени в избирателните си райони! Направо се чудя как смогват?

27

Нинова палач на БСП

преди 6 години

С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.

26

Анонимен

преди 6 години

Както е казал един всеизвестен герой на Алеко Константинов: "Всички са маскари."

25

хванали цаката!

преди 6 години

И въпросът не е дали Нинова е успяла или не. Който и да беше внесъл това предложение, ГЕРБ и ОП пак нямаше да пуснат кокала. Въпросът тук касаеше съвестта на 240-те. Не може обикновения българин едва да оцелява с 200Е, а 240 човека периодично да си вдигат заплатите, които са с хиляди. И Синдикатите в тяхна услуга да правят откъслечни протести, за да се вдигнат заплатите на лекари, полицаи, учители- заплати, които определят средната РЗ. Спирала!

24

Божил

преди 6 години

Интересно е че тези предложения БСП ги дава,само когато е в опозиция- щом вземе властта,веднага ги забравя и се прави,че никога не ги е чувало!

23

бай-Кольо

преди 6 години

Нинова може и да успее,само трябва да нареди на себе си и цялата и партия ,на която е шеф...да не взимата никви заплати,толкова е просто и логично,а и практично. Хубав ден на майстора и весели Гергьовденски празници на всички ! 384

22

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Депутатите от ГЕРБ разчитат на една заплата... - а крадците от БСП могат и без нея...

21

Анонимен

преди 6 години

Има си хас - те отишли там за пари и благинки тая гаднярка иска да им ги вземе.А пък този ангел Сидеров преди година ревеше с кървави сълзи по Алфа, че минималната пенсия трябва да е 500 лева.Ама това е положението - такива си ги избирате, такива ви грабят. И май ви харесва.

20

въпрос към Курнелия

преди 6 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

19

Гербар Мишков

преди 6 години

ЗА ГЕРБаджии намаляване на собствените си заплати е популизъм!! Предложения за вдигане на пенсии и заплати на обикновените хора пак е популизъм по мнението на същите мишки!!!

18

Анонимен

преди 6 години

Интересувама,вчера Марешки свалили им гащите на БСП-ту ? ХАХАХАХАХАХАХА МУХАХАХАХАХА.Със един куршум цяла партия и президента -БУУУУМ

17

То6

преди 6 години

Славчо, Дани, Краси и Пепи, още, още ... лапачка. А народа да мизерства. Споко пак ще се самоизберете. Жалко за нас, ама като сме *** и мухльовци кой ни е виновен.

16

Анонимен

преди 6 години

Айде сега да обясни г-жа Нинова с кокви пари учи нейното синче в Хамериката?

15

Анонимен

преди 6 години

До реалистДва пъти ви даваха оставка и два пъти нищо не можахте да направите. На какво отгоре се пънете трети път? За да вземете власта ви трябва пълно мнозинство за което нямате електората. С кого ще се съюзите? Пак ли с ДПС? Ама и това няма да стане.

14

Анонимен

преди 6 години

Ама те дори били обеднели? От софри нямали време да си отспят! Не могат да прежалят 500 лева от увеличението на заплатите си, докато десетки хиляди българи за такава сума работят цял месец! Мога да им намаля субсидиите обаче, като аз и цялото ми семейство НЕ гласуваме за гласувалите против днес!

13

реалист

преди 6 години

Случайно гледах дебата по ТВ. ГЕРБ, ДПС, ВОЛЯ И СИЕ бяха смешни и жалки. ПАТРИОТИТЕ МЪЛЧАХА ОДОБРИТЕЛНО. ОТНОВО ВСИЧКИ ЗАСТАНАХА СРЕЩУ НАРОДА СИ, А УЖ СА СИ ВЗЕЛИ УРОК . ОСТАВКА!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Заплатите на нашите депутати са смешни за разлика от тези в западните страни. Всичко е пропорционално. Стига е ревала и тая само си търси евтин ПР. Като бяхте БСП на власт защо не махнахте плоския данък и защо не си намалихте заплатите а?

11

Анонимен

преди 6 години

Нинова не успя:?????Не Нинова а народа не успя да озапти Бойко и крадливата му шайка.

10

Веско

преди 6 години

Ама така се вдига индекса за просперитет на всички БГета беее!!!

9

Булгар

преди 6 години

Кучето кокала може да не го яде,ама го не дава