43

Анонимен

преди 6 години

бях чел за един наш лечител, че ако види черен облак над даден човек - не го лекува, защото това е кармично заболяване и човек трябва да го мине. Може би по ефикасно е силна молитва, ходене по църкви и т.н., защото Бог помага ако сме искрени.Отделно, в една друга книга съм чел, че ракови заболявания НЕ се лекуват с енергийни манипулации, защото това само усилва рака.

42

Баш майстора

преди 6 години

Светата инквизиция ги е горяла такива като Карменита :)

41

ОХЛЮВ

преди 6 години

за съжаление е пълно е с шарлатани като тая Кармен

40

Анонимен

преди 6 години

"Когато официалната медицина ти каже, че е безсилна и че ти остават месец-два живот, какво очаквате да направи човек?" - Да изживее последните си дни с любимите си хора и да вземе максимално от живота това, което му остава. Да си даде сметка, че никой не е вечен и да си отиде спокоен, знаейки, че е оставил нещо след себе си. А не както се стигна жената да е в кома на другия край на света, купувайки си надежда от шарлатани.

39

Анонимен

преди 6 години

Не мога да повярвам че има толкова наивни и то млади хора,да вярват в чудодейни "кристални" легла,лекуване от сеански с ръце и подобни глупотии.Приятелите и спътниците на онкоболната Теодора вместо да и помогнат са я въвлекли в това безумие със съмнително лечение.

38

Анонимен

преди 6 години

До патилНикой не иска да отнеме последната надежда. Но нека хората около болния го направят с мисъл. Дори за здравите в чужбина е добре да предвидят застраховка, а за тежко болен си трябва А ако държавата не помогне на всеки тръгнал да дири надежда по света?

37

Йода

преди 6 години

Животът има край...Вероятно ако бе вечен би било невъзможно да се изживее... Ако ти остава малко, има толкова ***, че може да помислиш дали да не направиш света по-добър и справедлив...

36

Бау

преди 6 години

До патилСамо до някъде си прав. Съществуването на тези измамници подлъгва и хора, които може да се излекуват с нормалната медицина. Разбирам за надеждата, но като им се дават пари, стават все повече и повече ...

35

Анонимен

преди 6 години

Преди известно време от ЦСЗ избягаха двама много опасни затворници. Май ги забравихме вече?

34

патил

преди 6 години

Когато официалната медицина ти каже, че е безсилна и че ти остават месец-два живот, какво очаквате да направи човек?Да в повечето случай човек се срива и умира за седмици,но това че някой се борят до последната секунда,нима е осъдително?Безспорно 99% може би даже 100% от тези "лечители" са шарлатани,но кои сме ние да съдим и отнемаме последната надежда на болния?Медицината няма отговори за редица фундаментални проблеми и много често плацебо ефекта лекува повече от всякакви "съвременни" методи

33

Жена

преди 6 години

Ако лечителите лекуваха рак всички болни щяха да са живи и здрави. Дори медицината не лекува рак. Само ти удължава мъките. Омразата, алността , лъжите и ненавистта между хората ги разболяват. Допълнително, че живееч в една отровна среда на мръсен, въздух, почва.. те и душите ни са отровени вече.

32

Дъртий

преди 6 години

На Дърти вече му мирише на пръст и сме с единият крак у гроба, за туй матури йок, ама вазе правописковците още ще ви връткат на дедовия, от се занимавате само с правописните грешки, а не с реалните проблеми. Ама толкоз си можете драги ми роби. Аре тичкайте сега да ми напишете оценка за матурата.

31

Анонимен

преди 6 години

Тези хора са в ужасно умопомрачение и е отвратително, че никой не ги е спрял да извършат тази глупост. В четвърти стадий не говорим за никакво лечение, а само за максимално обезболяване на болния.

30

Бау

преди 6 години

Мнимата лечителка трябва да изгние в затвора. Това си е убийство ...

29

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗдравният данък не е само месечната такса от 30 лева но и таксите в болницата при лечение, операция и др.

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен2 милиона души нямат нужните доходи и просто не могат да плащат за лечение и още 1 милион чиновници минават метър.

27

Дръндер

преди 6 години

До ТревожноАко си попадал в тази ситуация тогава можеш да говориш!

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 23Колко е здравния данък, колко се плаща на лечители? Няма лошо, но това е в плюс от здравния данък.

25

Анонимен

преди 6 години

ТЕЛК са могли да я пенсионират още преди 5 г. и сега да е жива и здрава. Обаче постоянно се орязват парите за пенсии.

24

Тревожно

преди 6 години

звучат думите на съпръгът на Теодора,че ще продължат да правят всичко (не)възможно да намерят лечение.Защо никой не казва,че този човек и близките и и дават напразни надежди.Иначе,жалко за младата жена ,никой не е застрахован от нелечими болести,но все пак нека следваме разума.Все пак по това се отличаваме от останалите живи същества!