10

Анонимен

преди 6 години

Докато има празни молове, малки или големи са много.

9

Анонимен

преди 6 години

Хранителна пирамида - изучавали ли сте?Тази държава има уникален хишник дето фотосинтезира.Може ли да имаш МОЛове като нямаш пари,заводи и ресурси -демек тревопасни да ти дават месце за хищниците.

8

Анонимен

преди 6 години

Тука само поръчкови статии ли се публикуват . Вчера наемите по 50 е квадрата , днес молове да се строят . Явно строителния балон почва да издиша и управляващите няма от къде да взимат рушвети .

7

Анонимен

преди 6 години

Кръчми не останаха от тези молове!

6

anonimen

преди 6 години

Пълна глупост в повече ни са МОЛОВЕТЕ в Русе пустеят празни мола в Младост-1 залата под партера празна първо бяха французи после гръцка фирма и те отказаха.Поръчкова статия някои искат да перат парите си с молове и офис згради под наем това е истината.

5

Анонимен

преди 6 години

Молове трябат в София поне 300 МОЛ-а дорде ги обиколя всичките и над София ще се разстеле гъст европейски г смог така Фандъкова ще си мисли, че управлява Лондонистан, а не Шопландия и дори може да си направи селфи със Садик Хан на някоя сива санрина панелена тераса.

4

Анонимен

преди 6 години

алчност

3

сара

преди 6 години

На мене личо моловете не ми трябват ни най-малко. Не съм изгубила нищо от липсата им - вместо да ходя да се бутам тай ходя сред природата, на риболов с мъжа ми и въобще има толкова прекрасни алтернативи.Съжалявам хората, които не могат без молове и обикалят в тях като лУди.

2

Сърп и Чук

преди 6 години

По заводи и фабрики и концерни много ли сме напреде, че до МОЛ-ове опряхме не трябва ли някой да произвежда бъргарски стои за тия МОЛ-ове ? Aко на 1 концерн се пада 1 МОЛ ние колко МОЛ-а трябва да имаме ?

1

Анонимен

преди 6 години

Малееееееееее какъв страшен проблем сме имали.