8

Анонимен

преди 6 години

Пак започна да гледа лошо.Някакъв страх го тресе,дали от нови партии или от осветляване на далаверите.Скоро ще разберем.

7

Анонимен

преди 6 години

При тез цени на цигарите явно сами са си изнесли производството в по централно място където има много таквиз фабрики и близък пазар,а с конкуретите все се прави сделка къде с ефтин тютюн,къде с ефтини добавъчни продукти за по-високо качество,къде с отпуснато втора ръка обурудване в някое местенце,къде с опаковачни материали,но са сбъркали с картинките и то с рекламните картинки,които не са тъй постоянни и се менят като от зала в зала при прегледи,след което и ги отвели в отделението за материала

6

До 1

преди 6 години

И как по точно една лява партия в капиталистическа държава като БСП ще премахне частната собственост.?!

5

определение

преди 6 години

за мутра-Мутрите са физически силни и ниско интелигентни индивиди,изпълнители на бойни задачи в престъпни организации.

4

NACO

преди 6 години

Не се съмняваме във Вас другарю Борисов,че с Вашата ШАЙКА ще "УСВОИТЕ" и ТЕЗИ ПАУНДИ!!! Дано, този път НЕ Ви позволят!!!

3

До 1

преди 6 години

Говориш глупости.Никой не иска да национализира фирмите,но трябва обекти с национално значение и такива от националната ни сигурност да останат държавни,както е във Франция,например.

2

Анонимен

преди 6 години

"Стотици милиони паунди операции правим с тях".Като изключим обърканото изречение,тоя да не е станал и хирург,доктора на всички науки?!

1

Анонимен

преди 6 години

БСП революция, братя да развеем червеното знаме от парламента и да национализираме фирмите. Капитализма и частната собственост водят само до страдания и мизерия, хората умират