72

Анонимен

преди 6 години

То като че ли нашите стоки не са 70-80% палмово масло, креда и сухо мляко. Товариш Каракачанов трябва да призовете да се купуват братски руски стоки там 99% са заместители след въвеждането на прочутите путински санкции и импортозамещение.

71

Анонимен

преди 6 години

Шкембе воевода това 3000000 килограмово шкембе все с български стоки ли го направи?

70

Анонимен

преди 6 години

Мили, родни....... Мирси...

69

Патриот

преди 6 години

Ама немците още ли не са закрили и изпъдили от ЕС тая разсипана мутренска кoчина задето изостава oт Евростандратите и създава Европа на две скорости. Закривайте *** и ЕС да се отърва от тоя баласт.

68

Анонимен

преди 6 години

Емииии... с това законодателство и тази политика на сегашното правителство... няма как да се развива местното производство. Защото тук всичко е организирано така, че субсидиите от държавата и ЕС да отиват в ръцете на няколко лица, а нормалният производител - да оцелява както може! ВМРО, ако не направите промени в този модел, значи просто така си говорите, популистки!

67

АЗЛК

преди 6 години

Дрогаре.купувайте само лади и москвичи.Те са най-хубавите коли.

66

Анонимен

преди 6 години

Също гледайте и финала на купата по футбол на България за да я превърнем в бългаския Супербоул.

65

Пич

преди 6 години

Гришата да плати 8те милиона за значката на Цска - софия, да произведе автомобил евро 6 с цена 8хил.евра и да плати ддс-то на оная захар 3х.тона, която дъжда отми в морето...

64

Анонимен

преди 6 години

Българските храни са некачествени. Продават сирене с палмово масло, салами със сланини, подобни наденици - Македонска наденица, бисквити които не са сладки - фирма Престиж (тази фирма продава масово ***)

63

РЕДОВЕН

преди 6 години

ДОБРО СИ Е ПОКОЛЕНИЕТО..САМО ГДЕТО НЕ Е НАУЧЕНО ДА РАБОТИ !!!АМА , ШЕ СЕ НАУЧИ ---НА ГЛАДЕН КОРЕМ, СЕ МИСЛИ НАЙ-ДОБРЕ!!!!

62

Йода

преди 6 години

Флашки,телефони,часовници, телевизори, автомобили?Освен обувки,картофи, лук и жена и куче друго българско няма... и по телевизията всичко арменеца е окупирал и оня от"лотарията"

61

Todik

преди 6 години

Кои и къде да стане това да се произвежда наша стока кой ще извършва контрола по БДС онези рушветаджии от ХЕИ ли за храната имаше ДВСК унищожиха ПЖК "Родопа " кой пусна Юниливър да унищожи МЕЗ"Калиакра" кой продаде Айтоския кетчуп на ХЕНЦ за Сердика не ми се говори в кафеза виновни липсват заводите трябваше да РАБОТЯТ да е сит народа а после от отчисления пътища да се правят то едни пътища със студен асфалт няма как да се постигне качество кланя че и базите за асфалт разсипаха тъжно

60

случаен

преди 6 години

вече на нищо и на никого от тези които уж ни управляват не вярвам,отчаян съм особено за това,какво поколение идва,всичко отиде по дяволите с със западната ценностна система,няма човещина,а само ламтеж и алчност поне не щадят дечицата.....

59

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Купувайте магистрали, МОЛ-ове, ИТ-програми и ПР продукти! Това искахте - това получавате. Без заводи, предприятия, и селско стопанство ! Да ви е сладко !

58

Анонимен

преди 6 години

И защо да си купуваме само българско? Някой да не е наложил санкции на някой партиен олигарх и дай сега и ние да бойкотираме западното...алоууу, тук не е рассията.

57

House M.D.

преди 6 години

Колеги, моля ви, не бъркайте МВРО на другаря агент Иван с ВМРО. Свобод Желязков оставя хората си в СИК-овете да гладуват, а вие се надявайте на 500 минимална оенсия и 1000 минимална заплата.

56

Анонимен

преди 6 години

Да си купувам българска баклава като има турска?!?!? Вие луди ли сте????

55

Анонимен

преди 6 години

Вмро водят отявлена путинска политика.Да сме купували само българско??Вие нормални ли сте, бе?Айде сега...още малко и като на Путин санкциите. Да спрем вноса на европейски хран. стоки.

54

БОРКО ЛУКА...

преди 6 години

МАЙНАТА МУ НА "БЪЛГАРСКОТО"---КАРАМ ПО ДЖОБА....ХА,ХА,ХААААААААААААААА

53

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Като ядете сирене от палмово масло,вие мислете за олигарсите,трябва нов джип да си купят я,стария е демоде.