32

Анонимен

преди 6 години

Василев те ходят на манифестация не копат с мотиката бре там се има кои да им припомни казармата затова днес не случаино партията на народа ги събра нинова е събрала пет пенсионера с бабичките атия казват стотици

31

Анонимен

преди 6 години

До Кръстьо ПерушкиКазваш,приготвил си 3,40 и документи на A4 и си подготвен? Спри да гледаш толкова много филми бе с....

30

пецата

преди 6 години

1 месец отделени от ц.цката на мама, не ги виждам младите

29

Анонимен

преди 6 години

Докато в казармата са боико и иванчо попов казармата ще деградира каква казарма пияници връзкари и тем подобни .това лие армията здраве дае тия са избягали първи ако чакам те да ме пазят

28

Анонимен

преди 6 години

До НГВСЕ по 5 патрона може да изстрелят тези които не се гръмнат сами още с първия.

27

The Boy

преди 6 години

Казармата е хубаво нещо. Дава ти досег до Руско въоражение. И аз бях така после ми отвори врати като наемник в Ангола, Нигерия..Заир. След това като се прибрах веднага ме взеха за топ охрана на някви баш босове.. Не се оплаквам. Добре че бях в казармата и пипнах Калашник.

26

Анонимен

преди 6 години

Едно време мъжете очакваха повиквателната за казармата по пощата, а сега новия каталог на Avon. Днешните мъже са кифли, висящи по цял ден в мола. Те първи ще избягат в случай на война. Няма спасение на нацията.

25

НГВС

преди 6 години

Хахахахааааа, ако се запише някой направо в психиатрията да го пратят. Начи със 700 лв. ще ги обучат, а? Обучението то анцунг ли ще е? Че то един свестен комуфлаж и обувки струват 700 лв. Хахахахахахаааааа... Един патрон за Калашника е 1.70 лв. Хахахахахааааа. Начи ще стрелят по 5 патрона и готово.

24

Василев

преди 6 години

Някой слушал ли е за седми авиоционен американски корпус, в който има само дронове, някъде към 10 000 дрона неофициално, могат да всяка държава да я поставят на колене само с мониторите и джойстика!!!Добър ден селяни прости, честит Първи май и лихварски празник!!!Плащате ли си лихвите, тябва да бачкате, за да си плащате лихвите, защото Царицата Майка от ФЕД и МВФ,СБ трябва да модернизира и превъоръжи американската армия и да ви прати малко бежанци с Истанбулска конвенция!Агент Заки Шоли!ЦРУ!

23

Анонимен

преди 6 години

Стара българска традиция:Който отиде в казармата, ще бъде .... през първата година. За сметка на това, ако оцелее, той ще..... новите през втората година! В добавка, до края на живота си ще има право да разказва скучни казармени истории на децата и жените (по-често на децата)!

22

Кръстьо Перушки

преди 6 години

Ако стане война веднага ще избягам, бг не ме интересува. Гърция - Испания - Уругвай! Имам приготвени пари и документи.

21

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Слънце,въздух и...кашизъм,здрав и бодър...организъм..

20

сминдух енд чесън

преди 6 години

У нас доста хора са така и без да набиват крак,даже не се налага и да работят .

19

Анонимен

преди 6 години

...пълен сМех.....ама вече като касиерките в хипермаркетите вземат повече от кадроваците.... така ще е ... успех !

18

Анонимен

преди 6 години

До 14AAA NE TAKA BE BRATE I NIE POMAGAHME NA PARTIZANITE,NIE PARVI PODKREPIHME NARODNATA VLAST,A IZBRAHME IVAN ZA SHEV NA SDSETO.

17

Чалгарин дудаев

преди 6 години

Насладите се на мига.

16

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Никой няма да отиде...доброволно,па макар и за месец в казарма,то е ясно.За това е време да се върне редовната наборна служба,може би за 6,9 или 12 месеца.На нацията са необходими калени мъже.Сегашното статукво не поражда подобни нагласи,време е за промяна.

15

Василев

преди 6 години

До АбсурдГубене на времето е за тебе, ама за американците не е губене на време, напротив времето е тяхно, армията си е една рекетьорска групировка, която източва ресурси, сваля неудобни правителства, прави войни ,рекетира, въдворява порядък!!!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

14

??

преди 6 години

как може да се запиша?

13

Анонимен

преди 6 години

То ако за един месец се става боеспособен войник добре ама няма как да стане.И върху какво ще ги изпитвате след колосалните 248 часа обучение,който не се застреля докато се движи със зареден автомат ли?