81

Анонимен

преди 6 години

Няма причина за бунт, нали сме модерни? Какъв е проблема две момичета да се вземат ако се харесват? Друг е въпроса доколко е уместно да се мляскат в метрото, но мисля, че никой нямаше да обърне внимание ако момче и момиче правеха същото?

80

Анонимен

преди 6 години

Ох на дяда

79

Анонимен

преди 6 години

Щом това е нормално да вземат и по един вибратор и да си го завират по дупките!

78

тя

преди 6 години

Това е демокрация , още малко ни трябва за да се отпочне и публично секс! Няма морал , няма срам , няма култура, само пари ,секс и простащина и пълна тъпотия!

77

суетата е грях

преди 6 години

г-н Даниел Ангелов дали знае че суетата е грях. Колко часа на ден прекарва пред огледалото? Вижте му брадичката, прическата. Ще кажете "ама той това му е професията...". Е да ама тази професия морална ли е? Не го ли вкарва в грях?

76

наблюдател

преди 6 години

Днешната младеж -да тв е страх да се наведеш.

75

Я па я...!

преди 6 години

Тази русата много жълта.Болнява ми се вижда.

74

аз

преди 6 години

Да се обичат децата бе, какво толкова. Проблем е когато полицията прави така с бандитите.

73

анонимен

преди 6 години

Понеже са ученички, би трябвало да имат карта със снимка, веднага глоба по правилник. Има си плавила за превоз на пътниците и да се държиш провокативно, което абсолютно явно се вижда от клипа, и с поведението си да притесняваш останалите пътници се наказва. Да си се целуват с когото искат, но у дома. На обществени места се спазват норми на поведение! Интересно ми е да им видя родителите, но вероятно и те са с такова чалгарско възпитание... то крушата не пада по-далеч от дървото.

72

ангел

преди 6 години

Когато това стане углавно престъпление и такива се лекуват по затворите , нещата ще се наредят !

71

Анонимен

преди 6 години

К'ви ученички бе?!?! Тая русата */*/*/*/* е минала покрай училището.

70

до До Баси

преди 6 години

Анджек, де! Аз като не мога да се вредя, да им наложим санкция ли? Кво са ми виновни момичетата, че аз съм ***? Пробвано е вече да се заставят жените с декрет да пускат на ***, но се оказало, че това не решава проблем нито на мъжете, нито на жените. Природата е вложила ужажването и самодоказването във всички видове и е глупаво заради няколко сбъркани типа да се налага ограничение над всички.

69

морал?

преди 6 години

Въпрос на морал... Твоя морал или моя морал? Няма крив и прав във случая. Те са свободни да избират. А такива моралисти като Даниел Ангелов да вземат да млъкнат. Понякога точно в такива семейства децата така се разбунтуват срещи подтисничеството, че става много весело.

68

54676756

преди 6 години

Скоро като почнат да ги бримчат батковците ще забравят тия глупости.

67

С

преди 6 години

Евала на мацките , дъртите комунистически виждания тря да се забравят.

66

АнтиКаруцар

преди 6 години

Две пикли решили да се правят на интересни, чудо голямо, момичета на тази възраст се лигавят така още преди аз да бъда тийнейджър, а това беше отдавна, не се газирайте без нужда...

65

Анонимен

преди 6 години

Сегашните са агресивни , умишлено провокират ,за да видят каква ще е реакцията на по- големите и после да коментират със съучениците си.няма едно и също поведение на поколенията , както нас ни коментираха ,че няма да станем хора , защото искаме да носим дълги коси и слушаме "дивашката" музика на Запада

64

Един въпрос

преди 6 години

Махнат е.

63

Анонимен

преди 6 години

Би трябвало да ги глобят, това си е еротика на живо, не коментирам дали лесбийска или не. Все пак еротичните канали имат червена точка за малки деца, нали?

62

Анонимен

преди 6 години

Странно деббилна нация!Ореваха орталъка против Истамбулската конвенция - сега 2те лесбийчета защитават..------------Тези двечките - няма да предадат по нататък гените на гордите си родители...но редовно ще си купуват батерии DURCEL AA