69

До циника

преди 6 години

И какво като са ти върнали пари? Това не те прави по-малък предател.И по-малък комплексар-щом в анонимен форум се хвалиш колко си преуспял.За кой работя си е моя работа-със сигурност стандарта ми на живот е доста по-висок от миячите на чинии в Германия.

68

Циник до 69

преди 6 години

Мога - вися!И сега съм на работа...рахат шефовете ги няма.Ти с какво ще се похвалиш голтак?С бързи кредити...или с изтъркани билетчета?

67

Циник до 65 и 66

преди 6 години

След като се роди малкия - ни върнаха 4800? данъци! До умника с 66 - на вас колко ви връщат - от 5те най-дългия?И такива като теб - е по-добре да си стоите в България - все някой трябва да работи за Гергов , Нинова и Пеевски! Все някой трябва да плаща за помощите на ромите!Даже не е смешно да сравняваш България с Германия - жалко е!

66

До 63

преди 6 години

А че си предател спор няма.По цял ден висиш във форума да ни обясняваш колко си успял и какви лузъри имало тук.Пиши в немски форум-нали вече си бюргер.Чий го дириш при лузърите?

65

до 46

преди 6 години

Човече, ти заминавай за Русия! А тук какво може да направи ли? Може примерно да не краде нашите данъци, 18 милиарда ДДС, 1 милиард здравни осигуровки, 4 милиарда от КТБ, неизвестно колко от обществените поръчки - Асфалт, стиропор, граничната ограда, пишман ремонтите и много други. Това са все народни пари, преминали вече в ръцете на престъпното мафиотско управление. Ето за това говорят родителите! А останалите бетонни глави, явно тези неща не ги разбират, а говорят или за соца или за навън.

64

До 63

преди 6 години

Като е толкова хубаво за майките в Германия защо раждаемостта им е по-ниска и от българската? И се вдигна в последните години заради бежанците и ц..иганите от Източна Европа.

63

Анонимен

преди 6 години

В нормалните държави има данъчни облекчения - не вземаш 100 лева помощ,но ти остават 200 евро повече от твоята си заплата. Кое е по-правилно ?

62

Трактор

преди 6 години

Много луди за пенсия се навъдиха напоследъкче и за децата си вече пенсии искатто хубаво ама такива като мен работещи останахме малко, няма кой да изкарва толкова много пенсии

61

Циник

преди 6 години

Всеки - сам си решава! В България - 17? детски ( и то май само ако доходите на родителите не превишават някаква сума ) в Германия 200? ... и данъчни облекчения. Докато се дърлите кой е родолюПец , и кой предател - живота си тече - и минава покрай вас... децата ви излизат ( ако изобщо ) с никому ненужни дипломи от нароилите се университети у нас. Лесно е само за синовете и дъщерите на мутри и партийци!

60

Анонимен

преди 6 години

Ако протестират за ниво на образование, здравеопазване, паркове и площадки, детски градини, транспортни улеснения за децата ги подкрепям напълно. Ако е за социални помощи, абсолютно неправилно. Редно е да има данъчни облекчения за родителите, а не помощи на глава. Тогава се стимулират да имат деца нормалните работещи хора

59

Анонимен

преди 6 години

Никакви помощи за никой и да не се събират такива социални осигуровки, които хората които работят наистина не виждат, а паразитиращите етноси и бюрократи вземат като солидни привилегии и пенсии. Какви са тези помощи с поколения. Госпожицата която е на 19 и се оплаква, че баща и бил инвалид и тя сега не вземала пенсия. Ами мило, ти си над 18, баща ти само е вземал от системата, сега и ти ревеш... Държавата е редно да праи детски градини, училища, здравеопазване, не да храни 30% от населението

58

Анонимен

преди 6 години

СРАМ СРАМ И ПОЗОР.ВЧЕРА В ОБЕЩАНИЕТО ПО БНТ ИВА ДОЙЧИНОВА Я РАЗКАТА НАЩА ЕВРОПРЕДАТЕЛКА *** МАЙДЕЛ.И Я ХВАНА НА КЪС ПАС ЗА ДВОЙНИЯТ СТАНДАРТ НА ДЕТСКИТЕ ХРАНИ ПОПИТА Я ЗАЩО СМЕ ВТОРО КАЧЕСТВО НИЕ И НАЩЕ ДЕЦА И ИЗВАДИ ФАКТИ НА СЪСТАВКИТЕ НА ХРАНИТЕ НАШИ И НА ЗАПАДНО ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ ЗА ХРАНИ НА ДЕЦА.И ТАЯ СЕДИ И СЕ ЛЕДЗИ ИГРАЕЛА В БРЮКСЕЛ НАРОДНО ХОРЦЕ.И си Спазила Обещанието.СРАМ И ПОЗОР.!!!

57

трагедия

преди 6 години

Българите и да работят и да не работят накрая нищо не вземат. Не така седи обаче въпроса с *** ни съграждани,които в по-голямата си част са абсолютно здрави и получават инвалидна пенсия за най-тежко болни и всякакви други помощи и обезщетения,които съществуват! Отделно дето им плащаме и тока и водата и какво ли не още.Но сами сме избрали да е така,малко ни е явно!

56

Баща

преди 6 години

Ей това интернет специалистите сте страшни съдници на характери. Жената е подела инициатива, не се крие зад псевдоними, а е застанала пред камерата, за да подтикне всички българи, които ги е грижа за бъдещото на България и най-вече ги е грижа за техните деца и искат нормален живот за тях. Аз лично ще отида на протеста не защото ме интересуват социалните придобивки, а защото искам държавата да припознае децата ни като общо благо, а не като товар ! Една държава без народ не е никаква държава !

55

Анонимен

преди 6 години

гербери вие сте срам и позор пред света хората ще ви изметът

54

Работодател либерал

преди 6 години

Предлагам да се създаде либерален климат за бизнеса и капитала, а за работмиците да се въведе прогресивен данък както е на запад при развитите цивилизовани страни където работниците плащат прогресивен данък а за дивидетнти, запасени права, акции и данък капитал са символични. Така който взима по-голяма заплата държават ще взима от от него и ще дава на майките с деца, така е справедливо при либералния капитализъм.

53

Анонимен

преди 6 години

Спасението е Терминал 1 и Терминал 2. ГЕРБ погребаха България...

52

Анонимен

преди 6 години

Виновни са данъците! Предлагам да се отменят всички данъци и работодателите да плащат на майките!

51

киро

преди 6 години

едно време данъка е бил 10% при турците, и то я го вземат я не!А сега имаш пряк данък около 40%.Отделно за всичко плащаш 20% ДДС.И дефакто сега държавата взема над 60-70% от парите които си изработил и ги дава на престъпници, крадци или на същества които се развъждат като бълхи

50

Анонимен

преди 6 години

Според репортаж на германската държавна телевизия WDR, 90% от пpocтитутките в Германия идват от България.