14

Има Грип Активатори

преди 6 години

тази година мед мафията ползва нови СПИН И ГРИП активни облъчватели..За около 10 минути в кола бяхме облъчени с режеща честота предизвикваща грипо подобни увреждания на телата.почнаха болки в гръден кош..треперене..Жената на водача купи един сак лекарства щедро предписани от лекар..

13

Жо

преди 6 години

КАКВО Е БИЛО, когато хората не са били ваксинирани?Бащата на майка ми, се порязал с лозарска ножица. Станала инфекция, вдигнал много висока температура и починал на третия ден. Това е станало през 1925 година.Сестрата на баща ми се заразява с туберколоза и е починала 20-годишна. Това е станало през 1923 година.В онези години хората са умирали от болести, срещу които днес сме ваксинирани.

12

Киро шарнира

преди 6 години

Бих си сложил ваксина!Но имам едно малллко условие...Пред мен от една и съща ваксина да сложат на мен и на депутат по избор!

11

Анонимен

преди 6 години

Много е грешно да се смята, че мнението на една домакиня с 5 месеца трудов стаж като продавачка в плод зеленчук е със същата тежест като на лекар с 30 години практика. Това не е рецепта за дробсарма всяка *** да си дава мнението - имат право на мнение само хора които, притежават образование, опит и интелигентност. Касае се за здравето на цяло поколение деца ,които те първа ще тръгнат заедно на училище.Като не искат ваксини айде у гората на свобода - в училищата НЕ МОЛЯ.

10

Warning

преди 6 години

Масовите убиици ползват индивидуално следене на жертвите на измамните ваксинации и ги поразяват поименно чре з модифицирано облъчване на дозите ваксини..Чрез ваксинации направиха безплодни над 400 000 човешки майки в БЪлгария

9

Анонимен

преди 6 години

Гламавите, ваксинирани ченгета, спряха филма за ваксините, даже го свалиха от известни сайтове. Що така?

8

X

преди 6 години

Редно е човек да се интересува какво инжектира на детето си, а не сляпо да вярва на някой промит мозък с бяла престилка.

7

ЕДНА МАЙКА

преди 6 години

Последната антиваксърка с която разговарях беше убедена, че рептилите управляват света. Ето такива същества ще върнат човеществото по дърветата. Преди много хубаво се е живеело без ваксини, само с екологично чиста храна, чист въздух и се рдваш ако от 10те ти деца поне 2 доживеят до 35. Бегемама и другите кокоши сайтове трябва да се третират като секти.

6

ЕДНА МАЙКА

преди 6 години

Това че някоя е завършила ТОХ, а друга педагокика задочно не ги прави ДОБРЕ ОБРАЗОВАНИ. Образованите и интелигентни хора ваксинират децата си, защото не искат децата им да умрат от ЛЕЧИМИ БОЛЕСТИ. Много е обезспокоително, че се позволява на хора без базов умствен потенциал да влияят на здравето на цялото общество. Особено е опасно сега когато през държавата преминават мигранти от държави в които не се ваксинира - прочетете малко за полиомиелита в Пакистан да ви се изясни какво се случва.

5

Перко Изперков

преди 6 години

Истината е ,че дотакава степен народа е лъган вече 30 г ,че не вярва на нищо!Всичко е ЛЪЖА!Аз съм ЗА ваксините ,но като знам ,че на колегата му детето се разболя и е инвалид след ваксина!И най -лошото е ,че държавата иска да си ваксинираш детето ,но ако стане гаф после я няма и се оправяш сам!

4

Анонимен

преди 6 години

Като допълнение към долния коментар, да, ваксина може да доведе и до усложнения, но в много малък процент. Без ваксини възникват епидемии и смърт.

3

11

преди 6 години

Колко деца станаха инвалиди заради тези незнаини ваксини?

2

Анонимен

преди 6 години

Ненормални колкото искаш. Единствената причина за ниската смъртност при децата и високата продължителност на живота в днешно време са ваксините, това са фактите.

1

X

преди 6 години

Предимно добре образовани хора решават да не инжектират децата си с мръсотии.