46

До 20

преди 6 години

Ще загубиш,умнико,защото хляба може да не остане на 50 евроцента,а да ти го продават за 1 евро.И така с всички останали стоки.А ако се надяваш,че заплатата ти от 1000 лв.ще стане 1000 евро,много,ама мноооого си се излъгал.

45

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit"силата" на икономиката колко е

44

Байфидан

преди 6 години

Този *** се оказа много ***. Само общи приказки, лозунги и след това нищо. Защото плещи глуппости, неистини и от него нищо не зависи.

43

Анонимен

преди 6 години

Ами тогава руснаците да спират доставките за Германия, да им върнат за санкциите

42

Решетников

преди 6 години

Не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.

41

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitБез руски петрол и газ нефтът ще скочи на 300 долара и Германия ще фалира както през 2009 г.

40

А+

преди 6 години

За какво евро става въпрос ,да обеднее повече бг народа ,но олигарсите и правителството да могат да си рефансират старите договори с високи % на нови с ниски % -това е истината за еврото . Иначе ще колибрира България и правителството и Бойко с ГЕРБ ако не се въведе еврото -това е голямата ира на ГЕРБ с Борисов -иначе "разстрел"на ГЕРБ и правителството и ще видят отново власт през "крив макарон". Това е Истината за въвеждането на еврото у нас.

39

Анонимен

преди 6 години

30-40 лева за 1 евро ще е курса.

38

Радев-фигурант

преди 6 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?

37

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Еврото е менте хартийка със 100 трилиона дългове на Германия и Франция и няма никакво злато в него.Абе умник, този номер с дълговете можеш да го пробутваш за САЩ и Русия. Германската икономика се държи на изключително висока добавена стойност, а не на ресурсна икономика. Т.ест германците работят здраво и произвеждат много. Златната стойност на парите отдавна е в небитието. Стойността на валутата вече се определя от силата на икономиката която представлява.

36

158

преди 6 години

Единственият разумен политик в България!

35

Анонимен

преди 6 години

30, РАЗБИРАМ ТЕ ПРИЯТЕЛЮ- КАК ЛИ СИ ТЪРСИЛ ЗЛАТОТО ПО ЕВРОТО СИГУРНО Е БИЛО ТЕЖКО, Я СЕГА ПОГЛЕДНИ КАКВО СТРУВА БЛИЗО 30 Г ЛЕВЪТ- 1,95583 ЗА 1 ЕВРО- ТОВА Е ИЗГЛАДУВАНО ОТ МОИТЕ РОДИТЕЛИ, СЕГА ИДВА МОЯ РЕД- ВЛИЗАМЕ В ЕВРОЗОНАТА ЛИХВИТЕ ПАДАТ ТАКСИТЕ ЗА ПРЕВОД НА ЕВРО СЪЩО И КОЙ ГУБИ- КОЙ ПЛАЧЕ ОТ ТЯХНО ИМЕ, ТИ - ЗАЩО.

34

bate goiko

преди 6 години

като завлизаме в зоната ще пуснат курса лев/евро, за да се види пазарната стойност на валутата като се прогронозира курс между 3 и 7лв за 1 евро. ако не може да си направите сметка дали при такава ситуация ще загубите моля не гласувайте на следващите избори,че ми писна да закопавате и малко останалите свестни хора в този провален експеримент. айде със здраве и гледайте да си обърнете ипотеките в лева, а депозитите в евро.

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31Прати я на Костов който затваряше банки и заводи.

32

Калеко Алеко

преди 6 години

преЦедента Радев е от тези "европейци" и НАТО-вци, които винаги когато говорят за Еврозоната, има едно дежурно "НО" ... Когато пък става въпрос за Матушката им Русь, приемат всичко свързано с нея съвсем безрезервно ... !!!

31

Анонимен

преди 6 години

25 СЪМ, АЗ РАБОТЯХ И НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ИЗПРАТЯ ТРУДОВАТА СИ КНИЖКА- МНОГО Е ИНТЕРЕСНА- САМО ДЕТО НЕ МОЖАХ ДА СИ ИЗХАРЧА ХИЛЯДИТЕ- НЕ СТРУВАХА НИЩО- 1000 ЛЕВА 1 ГЕРМАНСКА МАРКА.

30

Анонимен

преди 6 години

Еврото е менте хартийка със 100 трилиона дългове на Германия и Франция и няма никакво злато в него.

29

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Стойността на лева е гарантирана от немски ценни книжа.Я ме открехни, че нещо не разбирам! Националната валута, се гарантира от ценни книжа на държавата собственик на валутата. И ако не е строгата фискална политика водена от държавата и валутният борд, за два дена ще ходиш с чувал с пари за хляб. Лева е бита карта и това всички финансисти го знаят много добре. Стига с вашите лъжи, ако Еврото беше лошо, нямаше да го ползват водещите европейски икономики!

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25 - 1994 г. никой не работеше а ходеха на митинги и стачки и всичко се срина.

27

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Фуражката ще ни закопае напълно... - поканил жужето в България... - и къде смята да го води, освен на Позитано... - на частно парти с Деси...