13

Анонимен

преди 6 години

До само некадърницитеИ внася ток от Австрия, Франция....Важното е да го продава като "Екологичен" в Германия.

12

АНОНИМЕН

преди 6 години

ХОХОЛИТЕ СА МЪРЛЯЧИ....ЗАТОВА СТАНА АВАРИЯТА В ЧЕРНОБИЛ...КАКТО И ПОТЪНА ,,КУРСК" ПОСЛОВИЧНАТА ИМ НЕМАРЛИВОСТ...А И ЦЯЛАТА ИМ РАБОТА Е ТАКАВА....НА МАЙДАНА ДАДОХА СУМАТИ ЖЕРТВИ И КАКВО СТАНА..? НЕ ГИ ПРИЕХА В ЕВРОСЪЮЗА И ЩАТИТЕ НЕ ГИ ИСКАТ...ЩОТО СА БО****ЦИ...УСРАИНА...ЛИЗАХА ЗАДНИЦИТЕ НА НАЦИСТИТЕ ПРЕЗ ВОЙНАТА С SS КОРПУСА ,,ГАЛИЦИЯ ""САМИ СА СИ ВИНОВНИ ЗА ЧЕРНОБИЛ...ЛОШОТО ,ЧЕ ПОСТРАДАХА НЕВИННИ ХОРА И ОЩЕ И ОЩЕ СТРАДАТ

11

Сталкер

преди 6 години

А защо и до днес продължават да се внасят в България храни от Украйна? Цяла Украйна е за бракуване след това нещо. Чернобил като замърсяване е все едно САЩ и РУсия да са си изсипали целият ярен арсенал върху Украйна. Всеки квадратен сантиметър там е наблъскан с радиоактивни елементи. А само една 24 милионна част от грама плутонии предизвиква рак. Гайдеровите броячи пукат та се цепят там. И това е с трайност хиляди години. Даже в Германия глиганите сега са с радиация от почвата в горите.

10

Анонимен

преди 6 години

Сега форумът ще се напълни с платени лицемери, според които японската радиация е по-хуманна от съветската и въобще няма да им се чуе гласчето на 6-ти и 9-ти август, знаете какво се е случило тогава и кой го направи!

9

само некадърниците

преди 6 години

разчитат на електроенергия от АЕЦ ! Умните нации закриват атомните си централи и намират други алтернативи ! Германия закри 70 % от атомните си реактори , а до 2025 г. ще закрие и останалите ! Умните нации произвеждат ток от слънчевата енергия и вятъра !

8

Анонимен

преди 6 години

От тази трагедия все още страдаме.

7

Анонимен

преди 6 години

*** комунистически, днес е 26 април, преди 32 години ви гръмна АЕЦа имени "В.И.Ленина" и осрахте с радиация половин Европа!Проклети да сте, гадове мръсни, че не предупредихте народа за тази авария!Колко свидни наши близки починаха от онкологични заболявания, колко мъка ни причинихте!АНАТЕМА!

6

Берлин

преди 6 години

Няма такова нещо. Москва отрича всички обвинения за ядрена авария. Нарича ги "фалшиви новини, пробутвани ни от западната пропагандна преса".

5

Анонимен

преди 6 години

Да де, япончетата несъзнателно са построили АЕЦ в сеизмичен район, там цунамита не се очакват.

4

shady

преди 6 години

Много прoстотии са извършени през социализма, но Чернобил е върхът. Сега няма начин пpaзнoглaвци да не почнат да сравняват Чернобил с Фукушима, но не могат да схванат, че първото е причинено от съзнателни човешки действия, а второто от природно бедствие.През т. нар. демокрация също много прoстoтии са извършени, но поне в близост до нас не е имало подобна екологична катастрофа.

3

Анонимен

преди 6 години

Чернобил Припят с дрон в тубата има интересно видео.

2

Анонимен

преди 6 години

Това ли беше датата в която СССР скри от всички народи ...трагедията ? Заляла Европа с радиация , без дори да подозира някой и да се вземат мерки ? Колко ХУМАННО ...

1

Анонимен

преди 6 години

Това са американски измислици като кацането на луната