29

Анонимен

преди 6 години

"Толкова заядливо и на ниско ниво заглавие на статията, че даже не желая да я прочета.. Ако вие прочетете статия така написана за нас готино ли ще ви стане... Много комплексарако поведение от някой дребнав журналист.."Излишно се хабиш, аз обикновено пиша само две думи- дойче веле.

28

Анонимен

преди 6 години

Бългapaците в огромната си част са крадливи, неуки, ***, завистливи, нагли, изхвърлящи се на думи, ама на дело са импотентни, нечистоплътни, мързеливи, голям го вадят, но винаги мек, както и винаги са пълни с ттъппи лафове! Това е основата на българския вътък! Това е месото в българската сланина!

27

MaйMyнaтa

преди 6 години

Айде нема им нищо, ще чупят по-малко чинии и ще понамалят узото

26

Анонимен

преди 6 години

Толкова заядливо и на ниско ниво заглавие на статията, че даже не желая да я прочета.. Ако вие прочетете статия така написана за нас готино ли ще ви стане... Много комплексарако поведение от някой дребнав журналист..

25

Защооо?

преди 6 години

В ГЪРЦИЯ ВСЕКИ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИК Е НАЦИОНАЛЕН, ПОЧИВАТ, ВСЕКИ ВЕЛИКДЕН И КОЛЕДА ИМАТ ОСИГУРЕНИ БОНУСИ КЪМ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ И ТО ОТ ОКОЛО 1000?, ЗА "БЕДНИТЕ" ГЪРЦИ ЕС ЩЕ ГЛАСУВА ФИНАНСОВИ ЕНЕРГИЙНИ ПОМОЩИ ЗА ДА ПОЛЗВАТ ДОСТАТЪЧНО ЕЛ ЕНЕРГИЯ ЗА ОТОПЛЕНИЕ И ОХЛАЖДАНЕ. А ПОЗНАЙТЕ БАБА И ДЯДО, В БГ КАКВИ БОНУСИ ПО ПРАЗНИК ПОЛУЧАВАТ - 40лв И ТО АКО СА С ПО 100? ПЕСИИ, И КАКЪВ ТОК И КОЛКО СЕ ТОПЛЯТ?

24

Анонимен

преди 6 години

До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИВ миналото Северна Гърция винаги е била с преобладаващо българско население,а мохамеданите са помохамеданчени българи,като помаците,не се прави,че не знаеш!Има и преселници.Има и гърци от Азия,избягали от турско-гръцката война.

23

Анонимен

преди 6 години

До ПРАВ Е 24...Гърците не бяха под комунизъм,нито ние в България сме били,при нас беше социализъм,но гърците преживяха кървава военна хунта,имахме съученик в гимназията на който родителите му бяха избягали от хунтата в Гърция.А освен това,гърците получаваха репарации от Германия,България,може и от други да са получавали наготово.Бай Тошо им отстъпи българската земя с излаз на Бяло море.

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Е ти намери да се похвалиш със страшната заплата в САЩ.Факт е че в България с 2000 месечно може да живееш доста добре.Тва,че в Л.А не ти стигат 7000 си е твой проблем.Кое ти е скъпото освен квартирата?Храната е по- евтина,дрехите също.

21

E

преди 6 години

Гърците са толкова добре,че българите изкупиха Северна Гърция даже с хотелите.Най-голямата вътрешна миграция в Европейския Съюз втора година е на гърци.Факти.

20

Гражданин

преди 6 години

А за Бг кризата що никой не пише? А? Че в Бг се живее с още по-малко от гърция.

19

Анонимен

преди 6 години

Историята се повтаря навсякъде,в България и на много други места също няма средна класа в страната,стопява се.Нещо трябва да се направи,ако не в световен мащаб,то поне в Европа.И без собствено производство,наука загиваме като държава.В Гърция са си организирали места за размяна или подаряване на вещи,солидарни са помежду си.Преди помогнаха на българите в кризата,сега българите помагат на гърците като туристи.

18

Анонимен

преди 6 години

Стига глупости! Там все още е рядкост омъжените жени да работят. Всички държат по 2-3 имота, а и не виждам наплив гъркините да гледат баби у нас и да обслужват сексуално мъжете в семейството. Защото това е горчивата истина.

17

Анонимен

преди 6 години

На *** ,който не си е показвал носа от БГ ...като чуе 1000 евро заплата си мисли че гърците са милионери или кой знае колко по добре са от нас Аз в Л.А изкарвам 5-6K месечно но данъците ми са 40% ...и всичко е отвратително скъпо

16

Анонимен

преди 6 години

Колко наивни хора пишат тука В Гърция ти плащат 600-700 евро ако въобще имаш работа и правителството ти взема 50%Колко остават ?До 5 години средната заплата в София ше е 1000 евро ,в провинцията 750-800Съвсем реално ми се струва те да идват да бачкат при нас Нашия дълг е 20%,безработицата ни е 4-5% има ли място за сравнение ??

15

Икономист

преди 6 години

Каквато и криза да имат икономическите им данни ще са по-добри от нашите. Факт.

14

Цокис

преди 6 години

Юнаци млади и многознаещи.Трябва да поживеете в Гърция за да разберете че положението им не е толкова розово както го описват детските ви представи.Едно е да си турист,друго жител.Само ако знаете таксата за детска градина и още две-три,,режийни"какви са на базата на не толкова високите заплати които си представяте вие.Не бъркайте туризма и живота със всичките данъци,цени и такси.

13

Анонимен

преди 6 години

Нищо не става на тези Балкани,гърци-българи,големите ни мачкат и ще продължават и за напред.Нали трябва някъде да се ходи на почивка с малко кинти,а после тези които са им сервирали и отсервирали,трябва да ходят на запад през останалото време да им чистят кенефите,магизините,къщите и да им мият чиниите след като сме им сервирали пак.Цялата работа е че сме се родили на изток и както и да го мъдрим нищо не става... :) ;)

12

Въпрос

преди 6 години

Защо ни занимавате с глупости. Днес имаше пресконференция в Хага с "пострадалите" от химическата атака..Защо мълчите, нямате още инснрукции???

11

Българин

преди 6 години

Българина познава съседа си много добре и му знае номерата. За нас гърците са като народ който не граничи с България и евентуално може да идем на почивка там ако е евтино, толкова много сме им научили номерцата, че не искаме да ги виждаме и да знаем за тях.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Това не е вярно. Гърците не са се подигравали на българия. Постоянно се пускат фалшиви новини. Имаше такава и за фалшиво изказване на Ципрас имаше и за британския премиер. Това не е случайно.