96

Анонимен

преди 6 години

До Варнаварна да не е като долен трънкулак , че да познаваш всички бе

95

Друг Юрист

преди 6 години

До ЮристА паркирането на два автомобила върху пет места с какъв състав ще го квалифицираш, колега :) Жестока юридическа мисъл вадиш, поне това ти го признавам.

94

Георги

преди 6 години

Поздравления за г-н Иво Мирчев за проявената смелост и гражданска позиция. Обикновено държавните органи обвиняват обществото в липса на такава. Е господа от МВР вие сте на ход сега да видим работи ли системата. Пази ли тя обикновените хора /които ви плащаме заплатите/ от подобни *** или пак ще подвиете опашки. Ще следим казуса!

93

Съмърсет Моъмов

преди 6 години

Този сакъз не е мутра, а мъжка кифла, наела квартални мутри да го пазят за, да изглежда по-шикозно. Виждал съм го в Гранд мола във Варна да се рови в дрипите на Уайкики на първия етаж.

92

Анонимен

преди 6 години

Борисов никога не е казвал такова нещо, червен ***.

91

Варна

преди 6 години

Кви са тея варненци?! За първи път ги чувам. Селски скотове по-скоро.

90

Ново развитие

преди 6 години

Този който е снимал е виновен. Тези български юнаци са пазели никой да не влиза в ресторанта, защото чистачката е изчистила току що, и някой е можело да се спъне и нарани. Той е напирал да влиза, защото е бил гладен, а те са го помолили да изачака, за да не стане лошо -т.е да падне. Той им се е развикал и е започнал да снима, а те са видели, че е луд и са тръгнали към него за да му помогнат. Като са видели, че е неспасяем случай, са се отказали, качили са се на колите и са напуснали мястото.

89

Предложение

преди 6 години

Предлагам да сменим мутрата Борисов с нежния Станишев и всичко ще се оправи. Сега сме демокрация и можем да си ги сменяме, демокрацията е най-съвършената система.

88

Анонимен

преди 6 години

По времето на Тодор Живков при комунистическата диктатура и руската окупацуя мутрите редовно паркираха напреко пред Макдоналдс и биеха гражданите за паркоместа, но вестниците тогава не пишеха за това защото нямаше демокрация и свобода на словото.

87

Анонимен

преди 6 години

Всички много добре помним, че когато Борисов беше главен секретар на МВР, беше казал, че е по-доре да не влизаме в заведения, ако вътре има добре облечени бизнесмени. И вие искате такъв човек да се пребори с мутрите?! Дори и да има цялата власт, Борисов си остава един страхливец!

86

да

преди 6 години

тоя поми'яр е от т.нар зелени..каква изненадасмешен позьор и калпаво скалъпена история

85

:)

преди 6 години

Единствената държава в ЕС, която се управлява от доказан мутрафон е България. Ако погледнем Европа, държавите са две - България и Албания. Затова такива сцени ще зачестяват. България се управлява от мафиоти!!!!

84

Демократ

преди 6 години

Не е виновна демокрацията, нещо друго е виновно - посткомунизма, съдебната система, турското робство сигурно са виновни, но демокрацията не е виновна. Демокрацията е най-съвършената система.

83

Анонимен

преди 6 години

Къде е престъплението тук ? Че стоят пред вратата или че гледат страшно ?Хората се побъркаха вече и всяко пиле им се струва орел.

82

Анонимен

преди 6 години

Нормално е при демокрацията мутрите и престъпниците да вилнеят.

81

Обективно

преди 6 години

Това, че свидетеля е напълнил гащите и от страх е звъннал в полицията, не е доказателство, че е става нещо нелегално. Всеки може да звънне и да си сподели страховете, но това не е обективна преценка, а лична. Виждам няколко момчета, които стоят пред ресторанта, и са му казали да изчезва. Е и? Отидете в съда, и пробвайте да заведете дело срещу тях. Ще преживеете гранд фиаско ище трябва да си заплатите разноските по делото.

80

Анонимен

преди 6 години

чАловека се храни на макдоналдс защото нЕа кинти за нормална храна!така е събрал за колата, ама тя пък много харчи... гадна му работа, да си мутре не е лесно.

79

Мутроландия

преди 6 години

Това ще да е някой "колега" на Тиквун от СИК. В момента са на власт и е по-зле от 90-те. Ако не беше Мутрака, щяхме да сме поне 2 пъти по-богата и уредена държава.

78

Пройчо Прокурора

преди 6 години

Строго охраняваният бос се оказа някой си Сакъза, блокирал заведението, за да се налапа с бургери от промоцията три на цената на два. Факт е, че големите босове се държат далеч по-прилично, колкото по-голям си, с толкова повече неща се съобразяваш, и не ти трябват скандалчета на публични места.

77

Анонимен

преди 6 години

До Юристи аз съм юрист, имаш късмет, че не си попаднал на някой да те направи за смях пред много хора. Има да учиш.. :)