60

Анонимен

преди 6 години

вие не разбирате ли че дори и да имате уред за точно измерване на калории, единицата калория ще стане по-скъпа заради загубите по трасето и пак ще ви я калкулират, просто тогава ще блесне истината.

59

до 58

преди 6 години

Бойко, ти ли си ?

58

Анонимен

преди 6 години

Пробвал съм всики варианти на отопление. Колкото и да плювате Топлофикация ще ви кажа, че парнато си остава най-евтиното и най-чистото отопление.Само че струва пари, без пари не става.

57

до 56

преди 6 години

Абе вие си се оплаквате перманенто. ЧЕЗ били надписвали сметките, Софийска вода, сега и ТЕЦ-а.На вас все някой ви е крив. Изкате ако може като едно време - никой да не плаща.

56

до 53

преди 6 години

Ха-ха, *** комунистечки. В София и четирите ТЕЦ-а са на газ още от 1993 година. Ама някои май си живеете още в соца.

55

ктк

преди 6 години

Ами ние искаме прозрачност само,а не топлина без пари! Както водомерите и електромерите показват много ясно какво е минало през тях ,така е редно да има и уред ,който директно да показва колко калории си изразходвал. Не минава вече номера,че видите ли ,това било невъзможно и затова използваме коефициенти,мътилка и рядка боза.

54

младен

преди 6 години

Аа...пак са се объркали топлофикация. най-студените месеци са юни, юли, август и септември! А в сахара е най-студено. Жалко за топлофикация че не сме там. Ама нищо де и тук си е достатъчно студено.

53

Анонимен

преди 6 години

Ще ви кажа как са постъпили във Варшава. И там имало лъжци и крадци като този смотльо Панов и сие. Поляците престанали да плащат но всички. Топлофикация фалирала и 2 години били без парно. Най-после се намерила фирма която поема отоплението ни без лъжи и кражби. Когато тези ментарджии останат без пари, от там и гербаджиите, Картофка отговаря за топлото, общинска фирма е, тогава ще има резултат. Гледах го този Панов кай се гънеше сутринта. ГЕРБ са виновни, че го крепят, но това удря по тях.

52

Анонимен

преди 6 години

парното било чисто отопление, вие изтрещяхте ли бре обгазявате София всеки божи ден с ФПЧ от тецовете.

51

Анонимен

преди 6 години

Как в Пловдив се плаща спрямо потреблението, а в София това все е невъзможно и все трябва прогнозно да се плаща. Порочната софийска система с прогнозните сметки води до безлихвено кредитиране на топлофикация. Ако топлофикация вземе от всички по 10000 лева прогнозно през септември, то следващите месеци все ще има да се плаща по нула лева, но накрая при уравнението като нищо да се окаже че топлофикация ви е отоплявала и през юли

50

Анонимен

преди 6 години

Сметките не са високи, просто калинките с които геп наводни София не са свикнали да плащат а само да получават!

49

Анонимен

преди 6 години

При заплата 1850 лв, мисля че е нормално да плащам 80 лв за два радиатора и топла вода.

48

Анонимен

преди 6 години

Сметката ми за март е 71.23 лв.Мисля че е нормално все пак.Безплатно е само сиренцето в капана за мишки.Нали тази топлина, която идва до хола ми, някой я е произвел и докато аз съм си спала, той е блъскал по студа.

47

анонимен

преди 6 години

аз получих сметка от 90 лв за март плащала сьм не повече от 64 лв за наи студенитезими сега след отчитането няма да доплащам продьлжавам да твьрдя че парнотое наи евтино и чисто отопление и аз не бих се отказала от него

46

дороти

преди 6 години

Я да обяснят защо е така, след като тази година плащахме прогнозни сметки върху изчисления на миналогодишното потребление и да не се правят на интересни.Поне да бяха скалъпили нещо по-правдоподобно.А догодина какво ще пащаме, от сега ли залагат скока в цената?

45

Анонимен

преди 6 години

И моята сметка си е нормална. Плащам на месец по около сто лева. За март имам даже 82 лв. Може би защото беше по-топло.

44

Анонимен

преди 6 години

Българинът не помни какво е ял вчера, а вие ще го занимавате с история. Късопаметен е като ***. Кой ти помни, че около 20-ти март снегове блокираха цялата страна и зимата се беше върнала.Затова и софиянци са толкова учудени, както и драскачите от форума!

43

Анонимен

преди 6 години

с климатик мога да сложа 500 вата слънчев панел и буквално всичко произвеведено да се умножава по 4-5 и да се преобразува в топлинна енергия. всичко иска само начална инвестиция. плащайте си там загубите по трасето и сградна инсталация на отпадната топлина от производството на ток.

42

Анонимен

преди 6 години

Само ние търпим. Ако тук бяха албанци или гърци, Елизабет Павлова и онзи шуго Панов, щяха вече да са излетели за последен полет от покрива на Топлофикация. Рано или късно ще стане. Мислят, че ще е вечно и ще крадат дълго. Запазвам си мястото са съм от първите които ще помогнат в полета на тези двамата. Ако не могат да летят, да се учат как се каца на асфалта.

41

Анонимен

преди 6 години

Аз съм си доволен от Топлофикация. Сметката за март ми е 64 лв. Мисля че е нормално.Не разбирам защо пак се истеризира.