151

ПФУУУ

преди 6 години

ВИСЯЛА? БЛЕСТЯЩ ИЗКАЗ КАКТО ВИНАГИ. ДОБРЕ, ВИСЯЛА-НЕВИСЯЛА, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. ЗАЩОТО ТАКА ИМ Е НАРЕДИЛ, И СЕГА ПИТА, НЕ РАЗБРАЛ. РЕВЕ ЗА БОЛНО ДЕТЕНЦЕ, А ТЕ СА ХИЛЯДИ, НО ТОЯ РЕВЕ ЗА ЕДНО И СИ ПРАВИ ПР ВЪРХУ НЕЩАСТИЕТО НА ДЕТЕТО. НО ОТКАЗВА ДА СЕ СРЕЩНЕ С ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ИМ РОДИТЕЛИ. ЛИЦЕМЕР НЕЩАСТЕН. СЕГА ПЪК ЗАЩО ВИСЯЛА. ДАНО ВИСИ И ТОЙ, НА НЯКОЕ ПО ЗДРАВО Д'ЪРВО И ЦВЪ ЦВЪ ДА МУ РИТНЕ СТОЛЧЕТО. ТОЯ СЕ ГАВРИ С НАС, С ТЪРПЕНИЕТО И ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА НИ. *** *** ТАКЪВ

150

Бавното броене

преди 6 години

- Е, момчета, почваме да броим! Едно, две, три, пет,шест, единайдесе, дванайдесе, чакай, нещо обърках. Я отначало!

149

Анонимен

преди 6 години

Нека си го кажем, каквито изпитите за прокурори, такава и прокуратурата!

148

Сок-Скрипал-Гербачок

преди 6 години

Премиерът пита МВР: Защо кметицата Иванчева вися часове на улицата, което неозначавали, защо не са я овесили веднага на първиа стълв по който тече ЧЕЗетен ток с високо съдържание на цената.На место да стисне Цуралинка по фъстъците и да му езмалзе бегутния хормон, шо майна тва стана да бега по-бързо от сирийска ракета и се блещи се едно е глътнало филджан Сок-Скипал-Гербачок и са го е стинала първата хармонична на гърчовете му мисловно-биологични творения от най-висок ***.унгерски ранг

147

хохо

преди 6 години

добре де . махаме борисов и кои идва наред , к. нинова ли. ако искаме да се върнем в каменната ера направете го

146

Анонимен

преди 6 години

Пореден епизод на " Добрият Бойко и останалите лоши/ министри,депутати,съдии,полицаи,доктори и т.н/Естествено добрият Бойко нищо не знае.

145

Анонимен

преди 6 години

Що била висяла? - Щото си сложил една дузина некадърници в прокуратурата, съда и КОНПИ!

144

Един е Бах

преди 6 години

Къде е народният съд бе .След 30 г ще реве че е била репресирана

143

Анонимен

преди 6 години

И КЪФ СТРАХ ВИТАЕ- НОВИ ОПОРНИ ТОЧКИ ВИ ТРЯБВАТ- СТРАХА ВЕЧЕ БЕШЕ- ХА СИГИ НЕЩУ НОВУ.

142

Анонимен

преди 6 години

Оказа се, че банкянският мозък освен, че е интелектуално ощетен ами е и тотално неориентиран. Чудя се как е възможно толкова пpocт и необразован човек да стигне толкова висок пост. Това е пълен абсурд!

141

Анонимен

преди 6 години

Това управление е некадърно.Време е да си ходи!Населението в държавата се топи като лански сняг.Ако ГЕРБ имат малко останала съвест ще си ходят!Държат се на власт,единствено благодарение на диктатурата и фалшифицирането на гласове.Смазаха и всички партии,много журналисти,няма опозиция или критика,защото витае страх.

140

Един е Бах

преди 6 години

Я да видим сега : зелен палец - взела подкуп , червен не е .

139

Де.били

преди 6 години

"Отговориха ми, че се е наложило заради броенето на голяма сума, тъй като в такива случаи всяка банкнота трябва да бъде описана..."Аз ли съм ***, но не разбирам каква е връзката между броенето на парите и позата на кметицата. Права, легнала, седнала, закачена на сфетофара - каква връзка има с броенето?!?

138

Това е!

преди 6 години

" Полицаят е дебел, алчен, небръснат, с омачкана униформа - милиционерът бе слаб, обръснат и подстриган, изгладена униформа, честен......."П.П.Полицаите се равняват по един БИВШ главен секретар на МВР и понастоящем премиер на една топяща се нация.Та, въпросния индивид много обича да се шляе брадясал, имайки вид и на леко понамирисващ. Т.е. нечистоплътен.А за алчността МУ да не говорим.Това е!!!!!

137

Гошо темерута

преди 6 години

Другия път да иска подкуп във виртуална валута... после Цацаров ше брои калинките в парка.

136

+++

преди 6 години

Не мога да разбера - ТОЙ ОСЪЖДА ЛИ Я ИЛИ Я ЗАЩИТАВА???

135

Анонимен

преди 6 години

пак ние данакоплатците ще платим за всичко което ще ни осъди Страсбург ,,а на Цфъци и Боко им дреме

134

Анонимен

преди 6 години

Обикновена полицейщина. При МВР по тошово време, арестите се извършваха главно нощем, за да не се създава суматоха. Огромна е разликата между полицай и милиционер. Полицаят е дебел, алчен, небръснат, с омачкана униформа - милиционерът бе слаб, обръснат и подстриган, изгладена униформа, честен..

133

Анонимен

преди 6 години

и аз питам премиера от каде са му мулти милионите и защо доказани стари мутри и бндити са закриляни лично от него ама той не ме чува ..

132

Гончев

преди 6 години

Новото време донесе явления в политиката, с които трябва да се борим. Едно от тези е "фризьорството в политиката" , с други думи да си беден и да влезеш в политиката за да станеш богат или "политически фризьор", това е термин обозначаващ случаен човек, станал политик по стечение на обстоятелствата с единствената мисъл да фризира своите избиратели, с други думи да ги заблуждава, че мисли за тях, а всъщност да прави всичко само и единствено за собственото си благоденствие.