140

Анонимен

преди 6 години

И тогава Турция ще види че от стратегически партньори има само Врагове!...Когато се намираш на пъпа на света е така. Турция ще става все по-важна. Колкото и на брой да станат геостратегическите центрове Турция винаги ще е с центъра им. Няма как да я заобиколят и щът не щът ще се съобразяват с нея и ще търпят заради собственият си келепир.

139

Анонимен

преди 6 години

Не, че съм фен на янките, но Ердоган години играеше заедно с най-долните терористи от ИД, ВЗИМАШЕ ОТ ТЯХ НЕФТ НА БЕЗЦЕНИЦА, ЛЕКУВАШЕ РАНЕНИТЕ ИМ, смазваше всеки опит на кюрдите да получат някакви свободи, като избиваше жени и деца. Сега седнал да ръси морал. И НА КОГО СЕ НАДЯВА, ЧЕ ЩЕ МУ ВЪРЖЕ.

138

Ахмед

преди 6 години

Срам ме е, че съм турчин. Жалко, че не се родих европеец. От нас турците нищо не става.

137

Трак

преди 6 години

Айде русофили вкупом вожда защитете , че шефа ви Доган пак ще ви обреже.

136

Ивайло

преди 6 години

Не го харесвам този, но в този случай казва самата истина. То всички я знаят, но малко хора на неговото ниво открито я заявяват. Браво !

135

Анонимен

преди 6 години

т*р*и*е*н*е на к*оментари ли вече е за ц*ензуриране а то дето трябва да трие легна да спи а Заплатата си върви нали

134

Ангел

преди 6 години

Ердо си мисли че има партньори но от Края на студената война тези му партньори са само на Хартия.Сърцата им са празни!!!Дори и най-близкия му партньор към момента,не е с него защото много го обича а защото Запада му обърнаха гръб. Русия няма още дълго да е в конфликт с ЕС и САЩ.Още утре ще обърнат палачинката.Както от днес за утре Тръмп и Ун от Изкуфял Старец и Човека ракета се превърнаха в желаещи се с нетърпение приятели!И тогава Турция ще види че от стратегически партньори има само Врагове!

133

Анонимен

преди 6 години

Заглавието е сериозно объркано.Провокация и констатация са две съвсем различни неща. Ердоган не провокира, а констатира. Авторката на статията е малко объркана като човек, ми се струва.

132

Анонимен

преди 6 години

Турците със светли очи са повече от българите със светли очи. Неприятно, но факт.

131

Анонимен

преди 6 години

Екипа на сайта днес.бг от 11 служители като си напишат по 15 коментара и бройката изляза , иначе поне 100 коментара за *** има......хаха

130

Анонимен

преди 6 години

1 съвет към турските ***. Къпете си децата в солена вода :D. Неутрализира неприятната телесна миризма която вие и вашите сънародници издавете.....Е, ние сме прости, къпем си децата всеки ден.Ако бяхме фукари като вас българите сигурно и ние щяхме да минаваме веднъж месечно със солената вода. Абе блъгари, децата ви не хващат ли корички с това некъпане или солената вода и за това помага?

129

Аспарух съм аз

преди 6 години

Аспарухови роми се самонаричат Българизираните/християнизирани роми Дасикане Рома или Байчари(Сиви гълаби) още в България поради причината да не го наричар Роми

128

Ердо паша пезевенк

преди 6 години

Турците със светли очи са 1 на 1000. Затова се ценят особено много. Обикновено са *** и радват богатите стари турци с кръшните си снаги! Това са славнски гени, от многото бели жени по харемите ни, а сега от не сосбени умните българки и украинки които се пленват от турската галантност и чар, както и пари най вече и раждат бели турчета! След едно поколение обаче стават отново като другите турци!

127

Анонимен

преди 6 години

Блъгари, в Турция опитите мъж да роди продължават. Има недостиг на опитни мишлета. Заповядайте! Знаете, че традиционно от 500 години опитните мишлета сте вие. Все някога ще успеем.

126

Ердо паша пезевенк

преди 6 години

Аз не съм тюрк, а азер! Тюрките са като понита, макс ръст 175см, къси ръчички пръстчета и крачета, дълго тяло, ниско чело, черна коса, *** кожа, очи кафяви и черни, с жълтенукава очна ябълка. Характерен телесен мирис. Сладникав и тежък. Средно IQ 85. Жестоки и страхливи. Агресивни когато са в голяма група. Изключително промискуитетени. Антропология-факт!

125

Анонимен

преди 6 години

Аспарухов турчин е старото име на българите.

124

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, аферим баджева!

123

Анонимен

преди 6 години

Само едно долно племе е известно с опитите си мъж да роди и това сми ние турците....Дори един Аспарухов турчин роди в Берлин.

122

Информбюро

преди 6 години

Ердонган ви разкри!За Кирякстефчофците иде краят

121

Анонимен

преди 6 години

1 съвет към турските ***. Къпете си децата в солена вода :D. Неутрализира неприятната телесна миризма която вие и вашите сънародници издавете....Ти така ли правиш. Хахахаха