74

nina

преди 6 години

"Делегациите се възхищават на София..." София НЕ Е България!

73

анонимен

преди 6 години

Цветанов може да е всякакъв, но не е откр..аднал технои...мпекс.

72

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 69,Да оставим личните качествата на Цветанов настрана, кажете моля Ви в коя политика Цветанов греши, за да може той евентуално да се поправи. Това което казвате Вие са нищо повече от вашата субективна гледна точка! Нямал морал! - в кое по-точно? Нинова га кради, приватизира Техноимпекс и прати сино си в Умразната САЩ?

71

Анонимен

преди 6 години

Гербаджиите не рзбраха,че президента не ги напада,а ги критикува,когато има за какво.Но явно критиката не е градивна,щом вместо да си вземат поука,те го нападат.Свикнали са около тях да има само подлизурковци,които ги превъзнасят и когато някйой им каже истината в очите се обиждат. Така не се прави.Не сте изключителни и непогрешими.

70

Анонимен

преди 6 години

И за физкултурата са му трябвали връзките на баща му.... Представяте ли с колко мозъчни гънки е?! Още не е научил обаче къде е ляво и къде дясно, в буквалния и в политическия смисъл на двете понятия. Пази Боже, сляпо да прогледне са казали мъдрите хора!

69

Анонимен

преди 6 години

Ако не е Цветанов,ще е Плевнелиев.Ако не е по телевизията,ще е в някой сайт.Ейййй,омръзна ми тия двамата да ни ги натрапват и само като ги видя и вече ми се повдига.

68

ЛИЧНИТЕ НАПАДКИ

преди 6 години

на ниво "висши политици в държавата" са ОМЕРЗИТЕЛНИ и за ДЪРЖАВАТА.Говорят и за етичността, интелектуалното ниво на ОНЯ, който ги отправя към лица от висше ниво ( като и той е от най-висше ниво в държавата).На ниво "висши политици' се говори за ПОЛИТИКА, а не за махленски "виждания' и дребнави ехидни подмятания.

67

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Когато липсват аргументи, не може да се води разумна дискусия, но пък за това е много лесно двама трима Матросовци с по три четири IP-та да цъкат минуси като пАдлАдели. И на минус ли ви плащат в натура?!

66

До трола на Цецо

преди 6 години

Освен лични нападки, не използвате никакви професионални критики.========Я по-леко с "лисчетата" от централата на ГЕРБ! Няма никакви нападки, това са факти за човек, който няма никакви качества да бъде на толкова високо ниво в политиката.Факт - Цецо е завършил училището за бавноразвиващи се.Факт - Цецо е работил като шофьор в ДС.Факт - Цецо е приет с връзки да учи физкултура.Факт - Цецо беше осъден на ефктивна присъда и сега трябваше да бъде с раирани дрехи.Факт - Цецо няма морал.

65

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Оооо! Два трола изпълзяха!Троловете са само руски! Ние нямаме време да киснем по цял ден тук. А на вас в натура ли ви плащат щот денги кончились! Уже денги нет, вам все хАрошево!

64

Анонимен

преди 6 години

В България има интереси !Няма политики !Колко си жалък !!!Само ,ако знаеш ?!!

63

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Цецо е завършил средното си образование в училището за бавноразвиващи и по-късно работи като шофьор в ДС като е бил обсллужващ персонал на висшатаОсвен лични нападки, не използвате никакви професионални критики. Цяла Европа е зад ГЕРБ и го пази като очите си, защото само чрез него има политическа устойчивост в региона. А зад БСП-то стои Решетников и Кремъль. Още ли трябва да ви се набива по чия заповед беше избран за президент ***!?

62

Факт

преди 6 години

До Анонимен 39:За това днес,до обяд във Вършец бяха свършили тоалетната хартия,дамските превръзки и салфетките?!?!?!

61

Анонимен

преди 6 години

Кой е ..Цветанов ???Кой ,?!!

60

Анонимен

преди 6 години

Оооо! Два трола изпълзяха! С два гласа и файтон роднини Цецо и до ве-це-то на парламента няма да стигне!

59

Мистър 80%

преди 6 години

Цецо е завършил средното си образование в училището за бавноразвиващи и по-късно работи като шофьор в ДС като е бил обсллужващ персонал на висшата комунистическа номенклатура. По-късно баща му (друг обслужващ комунистите) го вкарва с връзки да учи за физкултурник във ВИФ защото за другаде не му стига пипето. Зад океана обещаха на Цецо да замени Тиквата и той се активизира тотално. Плиткият му мозък не си представя какво го чака ако стане министър-председател и как ще срещне народната любов.

58

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Добре би било да се спомене, че президента освен лични нападки, други аргументи НЕ използва в спора си с ГЕРБ. И правилно каза член на ЦК на БСП, че Цветанов обвинява политиката на президента като държавна измяна и трябва да му се иска импуйчмънт. Защото това което прави президента наистина е държавна измяна. При наложените над Русия санкции, посещението на *** в рАссся е именно държавна измяна.

57

Професор

преди 6 години

До Доктор БесПрави като вятъра бе комунист!

56

ОООХ..

преди 6 години

ХАЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ ВСЕ ЕДНО И СЪЩО ПИСНА НИ ОТ ПРИКАЗКИТЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК ПАК ЛИ ПРЕЗИДЕНТА ТИ Е ВИНОВЕН???? А МОЖЕ БИ БСП - ТОЗИ ЧОВЕК Е БОЛЕН ОТ СТРАХ ИЗПЛАШЕН Е ЧЕ ГЕРБ ДОСТА ГУБИ И МНОГО СЕ ОТКАЗВАТ ЗАРАДИ НЕГО ОТ ГЕРБ НО НЕМОЖЕ ДА ГО РАЗБЕРЕ - А КЪДЕ Е Б.БОРИСОВ ЗАЩО МЪЛЧИ ИЛИ Е ДОВОЛЕН ОТ ТОВА КОЕТО ПРАВИ ЦВЕТАНОВ???? ЧЕТОХ ЧЕ БСП СА С 6% НАПРЕД ОТ ГЕРБ И ЧЕ МНОГО ОТ АБВ СЕ ВРЪЩАТ В БСП ДАЛИ ПЪК ЗАТОВА ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ СА РЕШИЛИ ДА ОБВИНЯВАТ ПРЕЗИДЕНТА НА КОЙТО МНОГО БЪЛГАРИ МУ ВЯРВАТ

55

Доктор Бес

преди 6 години

Професоре, имаш висока температура, прегледай се докато е време!! Може би простата ти алармира и си забравил да си изпиеш хапчето. Побързай!