101

Б.Ц.

преди 6 години

На Порошенко и бонбоните му не струват.

100

Анонимен

преди 6 години

Говориш ми за шизофрения в свят, в който всеки вярва в нЕкакъв Господ и е готов да убива само, защото твоят Господ не е неговият.Хайде Господ е форма на общочовешкото страхопочитание към Сътворението, но хората се трепят до смърт дори за "идеи", нали, налудни идеи.

99

Анонимен

преди 6 години

Човешкият вид е еволюирал благодарение на шизофренията си, но всяко нещо си има край.През 15-ти век евроатлантиците стигат до Америка.Заварват уникална цивилизация на инките и я заличават.За 5 века природата поглъща почти всичко сътворено от инките.За 5 века природата е погълнала почти всичко сътворено от българите преди да ни разгроми Османската империя.Никой човек не живее 5 века, камо ли вечно.Никоя цивилизация не е вечна.

98

Анонимен

преди 6 години

Украйна е държавата на луди шизофрениците .. И ние сме тръгнали точно към шизофренията..

97

Анонимен

преди 6 години

Споменах ли, че тъй като инсектите са о.к. с топлото време живи ще ни изядат барабар с храната ни преди и те да се изпекат?Упс, пропуснах сероводорода в Черно море, който периодично ще изплува на повърхността, мълнии ще го взривяват и принципно ще мирише на развалени яйца на стотици километри навътре в двата материка,а като се повиши атмосферното налягаме ще гърмят силикони...и в гробищата.

96

до 96

преди 6 години

101 ракети са свалени, повече от предвиденото.

95

Анонимен

преди 6 години

Земята ще се превърне в тенджара под налягане, ще става все по-горещо, масово ще измират видове, докато останат само термофилни бактерии.Накрая и те ще умрат, а цялата вода на Планетата ще се превърне в изпарения.За това не е виновен човекът, просто Слънцето ще става все по-горещо, а за разлика от тенджарата, Земята няма клапан за намаляване на налягането.На фона на този апокалипсис нЕкви мъже гордо си развяват тестостерона с оръжие в ръка и 10-20 раждащи до откат наложници.

94

Руснака

преди 6 години

Ел Ке космоса ти го говори май на теб :))

93

Анонимен

преди 6 години

ех как мразя руснаци, много се радвам когато ги мачкат.

92

Анонимен

преди 6 години

Най-гадното в рамките на 30-те години до сетните дни е, че дърветата ще престанат да отделят кислород след определен процент на въглероден двуокис в атмосферата.Тогава всички ще дишаме некому отработените газове, защото толкова ни е акълът.Може и да оцелее някой, но тлението също ще качва парниковия ефект и ще е добре да живеем в Сибир.

91

Анонимен

преди 6 години

Така хубаво ги (обучавате) тези животни че ходят на 400 метра от блокпост с включени челници нощно време !!!!Без да се целиш падат и фенерите светят нагоре после !!На опълченците им писна да ви събират труповете и частите по полетата !

90

Анонимен

преди 6 години

какво стана с наакашвили? а с оная савченко? нещо фашагите мълчите, а скоро кранчето с газта се врътва. и въглища няма. предлагам руснаците да влязат и да подгреят хунтата, вместо да я замразяват. то без тва скоро моста го пускат, направо да носят арматите по него и да почват

89

Анонимен

преди 6 години

Добре де, не сте в ниското макета-та, но повечето големи световни мегаполиси са построени в зоната до 65м надморска височина, а това са метрите, с които ще се вдигне морското равнище според Нешънал географик.

88

Анонимен

преди 6 години

Светът има 3 години спокоен живот, следва потоп.Македонците сте в ниското, ще оцелеят албанците ви по планините.Ние сме до Балкана и сме добре.

87

Анонимен

преди 6 години

Дори без война океанът ще залее каквото трябва.Прави са китайците, че търпението се отплаща.После ще ходите на водолазни круизи оз Ню Йорк.Особено ме кефи, че онази вредна държава Холандия няма да я има, за Лондон-да не говорим.

86

Зоран Заев до 69

преди 6 години

Русите се наназад нациа во светот, а Србите се со нив! Македонците се ***, а Бугарите се Македонци, па е бидеме заедно повторно и засекогаш!

85

FMC

преди 6 години

Обучавали украински военнослужещи. Е, тогава Русия няма защо да се притеснява от учениците :) Пожелавам на всеки такъв враг - добре обучен от НАТО. Няма нужда и входната си врата да заключвате.

84

ЕДНА ЛЯТНА РАКЕТНА

преди 6 години

руснаците ще приложат тезата която употребиха за Сирия. те казаха че ще ликвидират всяка установка ударила руски пост. 100те ракети летяха към опразнени помещения и пустинята. със стари машини сирйците свалиха 70 ракети. само 3-*** ранени. към Донбас и Луганск УКР ще изстреля по 100 ракети. руснаци ще ги свалят. и без да им мерят траекториите ще ликвидират всяка ракетна установка ЗАЩОТО СА СТРЕЛЯЛИ ПО ХОРА В ДНР И ЛНР.

83

Анонимен

преди 6 години

Знам твоите герои Чикатило и тн ....Я ми кажи за тези герои които ви карат като скотове ви хвърлят и после ПороСенко ги кичи смедали!

82

Зоран Заев до 69

преди 6 години

Ке се срещнем со Путин ама некой друг път!Русия раздели Македония от България! Русия беше против съединението на България... Помним..