231

АНТИ

преди 6 години

До МементоБългария ще се оправи само с военен режим - виж как генерал Пиночет ликвидира хиляди разбойници в Чили !

230

До мементо

преди 6 години

Менто познахте! Ти си Динко,оня ***!Що първо не вземеш да прочетеш някоя и книга,тогава почни да колиш и бесиш!!!!

229

До Мементо

преди 6 години

Мементо ти си голяма мента :) Фалшиф патриотарски разбор направи! Я да те питам като стане война,аз за какво да ходя да се гърмя?За имотите на Плевнята или на Костов?А може би съм длъжен да паза Овчаров и Софиянски,едни от най големиите кръвопийци на България?!! Не Менто и аз отлитам,а ти си вземи и памперси,че мечока не прощава!

228

Пейте:

преди 6 години

45 години стигат !Времето е НАШЕ ... НАШЕ !

227

Анонимен

преди 6 години

За да бъдеш патриот първо трябва да бъдеш човек. А като ти чета коментарите само змии и гущери бълваш. Не само че си безполезен, а дори си вреден за добруването на хората, които остават тук.

226

Анонимен

преди 6 години

Мантрата на българския патрЕот - някой ми пречи.А дано си останете само вие тука, ще е интересно да се гледа как се обвинявате едни други, че нищо не върви.

225

Анонимен

преди 6 години

По върховете на властта и социалните служби са се настанили едни бездушници, които обичат само себе си и хич не ги интересува всичко под тях от обикновен служител до инвалид! Ето, видяхте Цечка как в прав текст ви каза, че те са там горе, защото са Герб, защото имат право свише да са най умни, красиви и безпогрешни, да ги хвалят слугинските журналетки, а тези некадърници надзиратели допуснали непростими пропуски.....

224

Анонимен

преди 6 години

До МементоОставиги тези *** и кухи ***, това са хора без ценности, за тях думи като дълг, чест, достойнство, род и родина, не значат нищо, те плюят на тях, това са егоисти и лицемери, докато имат нужда и изгода са с теб, после се обръщат срещу теб. Колкото повече пораженци и розови гащници се изнесат от България толкова по-добре, те са тези които ни спъват, те са тези заради които нещата буксуват. Когато няма мъжество, твърдост и решителност, нищо градивно не може да се направи.

223

АНТИ

преди 6 години

Ердоганизъм + Меркелизъм + Брюкселизъм = здрав и бодър организъм.

222

За Мемето

преди 6 години

А ти стоейки тук, какво добро правиш за държавата си. Като ямоболския Динко ловиш бежанци или псуваш налява и надясно

221

Анонимен

преди 6 години

Днес Хитлер има ЧРД и Орбан изгони либерастите!

220

Анонимен

преди 6 години

До МементоЧОрбаджи,не се люти.Слуяайно да не са ти емигрирали ратаите?

219

Анонимен

преди 6 години

Интересна ценностна система изповядват троловете от Козяк , за тях това дете е жив труп и е само в тежест на държавата , а майката е безотговорна и мързелива защото вместо да работи , се е отдала на грижите за своето дете.Евала *** , българите все повече заобичват вашите ценности.

218

Анонимен

преди 6 години

Славните ви деди и те така са емигрирали, когато ги подгонят хазари, татари, руснаци, турци, ***....! Вие, българите, изобщо способни ли сте да се запрете някъде и да си направите държава като хората, ако никой външен брат не се грижи да ви поддържа? Присмивате се на Кремал, но я си представете вашият политически тиквенско - kuрвенски елит да стопанисва държава от Крим до Владивосток> За 2-3 дена ще я раздадат на световните акули, че и ще се гордеят с това!

217

АНТИ

преди 6 години

Тук ще стане както в Палестина.Българите ще са силно нежелани на собствената си земя.

216

Мементо

преди 6 години

до 227Бъди сигурен, че ленин и хитлер пред мен са цвете, а те са разтрелвали скапаните предатели и дезертьорите, и аз точно същото бих направил с клоака като тебе или тия дето бягат зад граница, *** не са нужни на страната, дето при всяка възможност биха се изнесли...Също така от истината боли така ли е, защото като нямаш добър аргумент излизаш да ми кажеш, че сърдя, понеже казвам неща, които всички вие родоотстъпници и клоаки ги знаете нали така ?

215

Анонимен

преди 6 години

на всички е ясно какъв популист ве тиквата,

214

maika

преди 6 години

V chujbina e po-trudno dori.Znam go ot lichen opit.Mnogo chesto duiagnosa napravena v BG ne se priema i vsichko zapochva ot nulata.Burukratziata e mnogo po-golyama ot kolkoto v BG.Neka spomena che za tezi godini v koito sum v chujbina se ubedih che nashite bulgarski lekari sa edni ot nai-kadurnite.Pojelavam uspeh na jenata.Dano Gospod bude s neya.

213

Летящия холандец

преди 6 години

Много обичам да отглеждам търтеи, Краси идвай, аз ще работя, ще изкарвам пари, а ти ще ги харчиш, супер комбина ще сме. Но понеже си падам садо-мазо, искам докато ми харчиш парите да ме псуваш, а като се видим да плюеш сочно - много обичам така, сбъдната мечта, нямам търпение.

212

Анонимен

преди 6 години

А бе, Мементо, голям си патриот. То така, на нашите патриотари устите им миришат на ***