205

антинатовец

преди 6 години

Вън България от НАТО. Това е военен агресивен терористичен съюз подчинен на терорист номер едно САЩ.

204

Анонимен

преди 6 години

Това ли ви е защитата и аргумента-щом не ни ръкопляскаш на простотиите и алчността си московски и ***.Тук не става въпрос за международно положение,а за затриване на нацията и е време да се разправяме по-сериозно.Ако я няма България на българите,за какво ни е живота.Точката на кипене е достигнала.Скоро ще се разправяме и ако трябва,ще умрем.

203

Анонимен

преди 6 години

ОТ СТАРИТЕ ХОРА ЗНАМ ЕДНО:"ДЪЛЪГ ЧОВЕК- *** ЧОВЕК",НО НАЙ-ВИСОКИЯ НА СНИМКАТА МИ ИЗГЛЕЖДА КЪС ЗА ПРОСТОТИЯТА СИ!

202

Анонимен

преди 6 години

АБСОЛЮТНО Е ПРАВ! МОСКОВСКИТЕ ПУДЕЛИ МНОГО ЛАЯТ ТУКА. МЕЖДУВПРОЧЕМ ЦЕЦО ПОИСКА ОСВЕТЛЯВАНЕ ИЗТОЧНИЦИТЕ НА ФИНАНСИРАНЕ НА ПРЕЗИДЕНТСДКАТА КАМПАНИЯ... ЗА ТВА Е ЛАЯТ. А БЯЛАТА ЗЛАТКА СЕГА РЕ НА ИКОН. ФОРУМ В КРИМ!!! - ДЕТО Е СВЕТОВНО НЕПРИЗНАТА ТЕРИТОРИЯ???? НО СКОРО ЩЕ ИДЕ И ТОЙ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА...

201

АРИЯ НА КЛЕВЕТАТА

преди 6 години

ФИЗКУЛТУРНИКЪТ КЛЕВЕТНИК, КОЙТО ОТ НИЩО НЕ РАЗБИРА, ОСВЕН ОТ АПАРТАМЕНТИ. ЦЕЦО, НЕЩАСТНИКО ЖАЛЪК, АЙ ДА СИ ЗАТВОРИШ ВОНЯЩИЯ ПЛЮВАЛНИК. ВСЕ ЕДНО-ПАДАТЕ ОТ ВЛАСТ И МНОГО, МНОООГО ЩЕ ВИ БОЛЯТ И ТИКВИТЕ И ЗА ДНИЦИТЕ. МАКАР, ЧЕ ТИКВАТА И ФИЗКУЛТУРНИКА МИ ГЛАВА И ЗА ДНИК Е ВСЕ ЕДНО

200

Анонимен

преди 6 години

ВЕРНО- СКАЧАТ ХОРАТА ОТ ЕТАЖИТЕ ЗАЩОТО РАЗБРАЛИ ЧЕ В БСП СОЦИАЛИСТИТЕ СА ПРЕДИМНО МИЛИОНЕРИ, КОИТО ЗАЩИТАВАТ СОЦИАЛНОТО РАВЕНСТВО И СВОБОДИ НА БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИТЕ И ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА ИСТОРИЧЕСКОТО ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА- ТА КОГА СЪ УСЕТАТ И ПРОЧЕТАТ УСТАВА НА БСП ОТ 4.2.2017 Г И СКАЧАТ ОТ ОТЧАЯНИЕ.

199

Брат Вурст

преди 6 години

Цецерон е почнал да говори като Яни Янев: "Аз имам една папка с доказателства, ама няма да ви я покажа".

198

nina

преди 6 години

Няма ли някой в тази държава да озапти този ненор.малник ЦвЦв. В омразата си към Президента той изпада в истерия. Постоянно поставя в устата му думи, които не е казал, или тълкува негови изказвания като "дяволът евангелието". Едва отворил уста г-н Радев - Цветанов вече е отгоре му с нападение. Зная, че простите хора мразят, не могат да понасят по-умните, по-интелигентните, по-възпитаните от тях, но чак пък толкова?!И пак питам Бойко Борисов - с какво Ви държи Цветан Цветанов, та още е с Вас?

197

до 233

преди 6 години

Нали продаде твоята за копейки *** - кво се оплакваш

196

статистика

преди 6 години

Вчера пак хора са скачали от етажите.А един е скочил от шестия си апартамент.

195

Анонимен

преди 6 години

Докога физкултурникът ЦвЦв ще всява раздори в държавата, бе! Само лъжи и компромати от него, досега нищо свястно не е направил за България! Не знам Борисов защо го търпи.

194

Анонимен

преди 6 години

"Внимаваю какво си пожелаваш....може да се сбъдне!"Русофилската и червена сraн у нас би продала и майка си за копейки , по заръка на партията!Щели да излизат от ЕС въшльовците - да попитат партийните милионери в ЦК първо - дали са съгласни.Виждам как Нинова ,Пеевски, Гергов, Царчето, дългия инкасатор Овчаров, и последната звезда на прехода - кака Гинка - пазарджиклийска - ЩЕ ПЛЕСНАТ С РЪЦЕ ...ЩЕ СЕ ПРЕГЪРНАТ , И ЩЕ ЗАСИПЯТ ВЪШЛЬОВЦИТЕ С ОКРАДЕНИТЕ ОТ ТЯХ ( ОБЩО МИЛИАРДИ) - ВЪШЛЬОВЦИ

193

Трак до Илия

преди 6 години

Трябва съдебна реформа и промяна в прокуратурата.Сега никой не може да пита дори един прокурор за действията му.А точно прокурора е лицето на народа пред съда.Защо мислиш всеки гледа да си назначи главен прокурор , а за съдиите не им пука.Освен за КС дето отмени лустрацията на Костов.

192

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Трак до Илия ИлиевДа така е разбира се!Манталитетът на дребен мошеник!Зная много добре за какво говориш!А това с европейските закони не може да се промени!Те отдавна са очистили от обществата си тези пороци.И от историята се вижда ,че са използвали много крути методи!И ние без тях не можем да минем!Дилемата е проста!Ако не се изчистим сами ,то обществото ни отива на *** на историята!Виж колко са много , и то причини като нашета!

191

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Трак до Петьо и ИлияЕС не е причината за нашето лошо положение . Но е причина да не можеме да се променим .Не е парадокс .Нормален процес . България се нуждае от специфични закони , защото законите от ЕС не помагат , а обратното -вредят!Ние се нуждаем от закони от преди 100години.Толкова сме на зад.Ес на държави с различно ниво на народите не може да работи!И да искате да сме на равно с тях-не може!Не може да се прескочат толкова много стълби от общественото развитие!

190

Трак до Илия Илиев

преди 6 години

Никой не ни е виновен за корупцията и липсата на правосъдие.Как очакваш големи фирми да инвестират тук , след като нямат защита от закона.Лично съм бил свидетел на подобни грабежи и познай дали някой върна милионите.Защо в Словения или Чехия не се оплакват.

189

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Трак до Петьо и ИлияЕС е единствения път за оцеляване на Европа!!!!Нашето място е там!Но не в този си вид!Този ЕС не е ревноправен!Развитие страни имат убийствено преимущество спрямо нас.И да се съревноваваме стях е убийство!И ако продължим да сме в ЕС ,ще трябва да приемем правилата на игра, и да не можем да имаме свобода да търгуваме с другите .А тези ограничение в Ес причиняват вреда само на слабите ,като нас!Излизането от ЕС ще намали имграцията ни!

188

Трак до Петьо и Илия

преди 6 години

За жалост президента се е обградил с русофили и те не му позволяват да стане обединител на българите , дясната му ръка Иво Христов оплю собствената си държава пред цяла Русия.Даже си позволи да ни нарича ***.А без ЕС каде ще ходиме в евразийския ли , там обаче пари няма , а само мечти.

187

Петьо

преди 6 години

Има крещяща нужда от нова политика - нито американска, нито руска, а пробългарска и независима. Ако президентът постави начало на него подобно, ще има огромен успех и подкрепа- само по-далече от ***

186

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

ЕС е пред разпад!!!И трябва да се подготвим предварително!Гърците се налапаха яко! Сега те искат да се разпадне ЕС също!.Германия и Франция са добре ,защото теполучиха пазари без война!И не изнасят производствата си и технологии извън техните територии!Дори и за Унгария ,където изнесоха половината от производството си на коли, не е достатъчно за нас!България е оставена в губещи отрасли-земеделие и туризъм!Такъв ЕС не ни трябва!Ес обезлюди България напълно!