23

аз-ът

преди 6 години

Аз лично:1. не подписвам ведомоста. Да оди да доказва, че ми се е разплатил. 2. Обаждам се на съдия изпълнител с изпълнителен лист.3. Оглеждам се за някое хубаво здравои паве и парче тухла в близост до видтрините на заведението... Толкова е просто, защо викате телевизия, да му правите кефа на мазния селя.нин

22

Анонимен

преди 6 години

Не е случайно че северозапада е най бедния регион в ЕС!

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Ще фалират. Няма да изкара дълго с такова отношение към хората.

20

Анонимен

преди 6 години

Това е обезщетение все пак, не им е изплатил заплата така, дал обезщетение, а някои не дават. Вместо да се правят на обидени, досега да са ги заменили в банките. Фирмата е фалирала, тоест има неплатени сметки, какво са очаквали като обезщетение , пачка от нови банкноти по 50-100 лв ли?

19

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 12Като гледам как се отнася към подчинените си, се питам- как ли се е отнасял към клиентите си?Този меринджей няма нормално отношение към хората. Такъв не може да печели клиенти, в него самият е проблемът. Търговията, ресторантьорство, заведения са ориентирани към хората, човешкия фактор, не към стотинките. Има се за по- голям от персонал, клиенти и пр. Тоя не е за работа с хора. Затова фалира. И пак не се осъзнава.

18

Анонимен

преди 6 години

Ако съм аз, вземам кофите и отивам в данъчното да си платя данъците.

17

Анонимен

преди 6 години

ДА МУ ФАЛИРАТ И ДРУГИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ, ДАНО!

16

Анонимен

преди 6 години

Да си вземат кофите и да не ни занимават повече. Колко хора има даже и кофа със стотинки не полуават, само една гола дръжка...

15

Анонимен

преди 6 години

Ако ми изсипят един самосвал 20 тона жълти стотинки, няма да ги откажа..Ама за няколко кофи - не си заслужава.

14

Анонимен

преди 6 години

виждат ми се тези от боята. май ще му го връщат тъпкано,както се казва.

13

bonto

преди 6 години

Аз от вече почти 15 години работя всеотдайно :D Сменил съм не малко работодатели както български така и чуждестранни. Винаги съм постигал компромис с тях било за моя сметка или а тяхна при напускане, закриване и т.н.А що не покажат какъв договор са подписали и на колко са ги осигурявали за да взимат повече пари на ръка?А пък като знам колко всеотдайни работници има в тая сфера направо ми се плаче.Ама то и Днес-а си е за псува*не като дава публичност на всеки дето го сърби някъде.

12

анонимен

преди 6 години

Хайде да попитам тези, за които това е гавра.... дали когато фалира едно заведение вина не носи и персонала?! Аз обикновено спирам да посещавам някое заведение точно заради персонала, а не заради шефа. Ако бяха работили всеотдайно може би нямаше да се наложи заведението да затвори. И въпреки това са си получили обезщетението, ще отидат да ги обменят и готово, какво толкова. Това са си монети в обръщение.

11

bonto

преди 6 години

Значи така като некой пулю отиде и си плати данъците със стотинки всички му се възхищават. Всички обясняват, че това е пратежно средство и т.н.А иначе като на некой му платат със стотинки тоя се подиграва. Нали държавата това е нейния народ. Ако на сържавата с плащане на стотинки и се подигравате на кой се подигравате всъщтност? Помислете преди да нацъкате минусите.Работили всеотдайно. Ама такава клауза има ли в договорите. Да не те освобождават ако е работиш всеотдайно?

10

Анонимен

преди 6 години

Робовладелеца е за бой.

9

Анонимен

преди 6 години

Подигравка е. Банките могат да ги приемат тези стотинки и да ги обърнат в книжни пари.

8

бай Иван

преди 6 години

Пешо като отиде да си плаща тока с кофа с монети не е подигравка, но когато на Пешо му платят заплатата в кофа си е подигравка !?!

7

Анонимен

преди 6 години

"две години работели всеотдайно "...

6

Анонимен

преди 6 години

Нали ви е платил? Какво марънкате. И 1 стотинка е законно разплащателно средство. Ако искате - не му взимайте парите. Всеки може да фалира. Ако толкова сте отворени - направете си ваш бизнес и вие давайте заплати и обезщетения.

5

az

преди 6 години

Одете си платете данъците с тия стотинки.

4

Анонимен

преди 6 години

Чиста гавра си е.Иска да покаже, че им плаща жълти стотинки. Толкова оценява труда им.