10

Горкото Корне!

преди 6 години

Какви циркове прави, само и само да предизвика предсрочни избори!Защото си вярва, че тогава тя ще яхне държавата и ще гребе от общия казан с най-големия черпак, та да слага в своя джоб!Услади й се Техноимпекс, иска още!

9

Анонимен

преди 6 години

в мизерни държави като България, политиката е единствената сигурна професия.

8

Анонимен

преди 6 години

За колко купи Техноимпекс, другарко социалист?

7

Професор

преди 6 години

Голяма работа. 3000 лева са 1500 евро. По толкова получава един общ работник в западна Европа. Депутатските заплати трябва да бъдат поне по 10 хиляди лева или 5 хиляди евро.

6

Анонимен

преди 6 години

И 2900 лв е много. Три МРЗ- 1200лв на месец. Това трябва да им е заплатата. Ако искат повече, да си намерят допълнително работа през почивните дни или да полагат нощен труд. Ако не им стигат парите, да теглят бърз кредит до заплата, да си купят телефон, лаптоп, кола на лизинг. Така както ОЦЕЛЯВАТ обикновените хора.

5

Веселин

преди 6 години

ХАХАХАХАХ Какво ще работите повече бе....хахах ,то сега нищо не правите ,а тогава не за смях ами за посмешище ще станете.....стига глупости.Трябва 3 месеца работа и 9 месеца неплатена отпуска....това разбирам реформа.......така ще се спестят пари ,а не само да стоите и да се карате......

4

Анонимен

преди 6 години

Тази плаща ли си да ни занимавате със нея много разбира от заплати и премии не разбра ли, че не я искаме. Никой не получава на какво основание получавахте и депутатски мерцедеси дрогарко защо във Дания депутатите се возят с градския транспорт намяте ли 2 лв за билетче 30 дена по 2 лв 60 лв. Колко струва депутаския мерцедес и защо няма пари за хората с увреждания ?

3

Ха-ха

преди 6 години

Значи сърдитата лелка е склонна да се раздели с около 600 лв. от заплатата си. Да я ожалиш горката. На това му се казва популизъмАз пък смятам, че депутатите изобщо не трябва да получават заплати. В парламента трябва да влизат достатъчно богати хора, които сами да си издържат екипите, офисите, автомобилите, пътуванията и т.н. Държавата да им осигури само нужните помещения, за, които разбира се да си плащат

2

Анонимен

преди 6 години

Браво!

1

Ганета

преди 6 години

Браво Нинова! Разумно предложение.Дано се съгласят депутатите.И това е нещо.Ще гласувам за тая смела жена ,която мисли за бедният народ.