14

Анонимен

преди 6 години

"са поразили с успех всички набелязани цели, допълни той."Мда, а след като ОЗХО приключат с доклада си и установят липсата на химически оръжия в Сирия, нещо което самите те потвърдиха ОФИЦИАЛНО, ще се окаже, че въпросната ракетна атака е поразила селски нужник, простир за пране и голо поле извън града. Изключваме 70-те процента свалени ракети и кръглата НУЛА в статистиката на жертвите (по разбираеми причини)

13

Анонимен

преди 6 години

Удрят се стратегически цели които са предварително проучени от военното разузнаване, няма да питат Баце къде да стрелят.

12

Анонимен

преди 6 години

Ред е на китайците ,да бомбят !Горко на малка държава с вътрешни противоречия и размирици!Помоща от ,,Великите" сили пада смъртоносно от небето!

11

Анонимен

преди 6 години

Преди ударите не се говореше никъде, че в Сирия се произвежда хими ческо оръжие. След ударите се говори, че Сирия е върната много назад в произвоството на хим. оръжие. Кое е вярно.

10

Пентагонът

преди 6 години

Ударът по Сирия не е опит за сваляне на Асад... Всъщност ударът по Сирия е... и ние не знаем точно какво е.

9

Анонимен

преди 6 години

Интересното е, че ВСИЧКИ британски ракети, струващи по 3.3 милиона едната, са били свалени...

8

Анонимен

преди 6 години

В Сирия САЩ освен да се опитват да свалят Асад друго не правят. Те ИДИЛ създадоха с тая цел и после го насочиха към Сирия.

7

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

105 ракети - 3 цели. Средно на цел - 35 ракети. Поразени - 71 ракети. Поразили целите едва 34 ракети. Резултати - поразена дъсчена барака на охраната на ябълкова градина, стар външен нужник и бидон с джибри. Задействано ПВО - С-200 музеен експонат. Начало на ТСВ - 01.00 часа по Гринуич. Край на ТСВ - 02.00 часа по Гринуич. Победител В.Путин.

6

Анонимен

преди 6 години

"Пентагонът: Ударът в Сирия не е опит за свалянето на Асад"Да... американският провал снощи в Сирия ВЕЧЕ не е опит за свалянето на Асад. САЩ и съюзниците му са видели облаци с градушка и са се опитали да направят услуга на сирийския президент ахахха Време е Асад да им благодари за загрижеността и да ги отпрати, ситуацията в Сирия е овладяна.

5

Анонимен

преди 6 години

На първата пресконференция в Пентагона след ударите говорителката Дейна Уайт каза, че през последните 24 часа регистрират 2000% увеличение на активностна на руските и проруските ***.

4

Анонимен

преди 6 години

"Руските ПВО в района на атаката не са били активирани"Това вече го знаем. Руснаците оставиха музейното съветско ПВО на Сирия да ви отбие модерната "умна" ракетна атака. Да активират C 400 заради ракетните ви напъни е като да вадят нож на умряло куче. Защо да ви отговарят на атаката, след като сирийците ви набиха канчето със съветско ПВО?

3

Анонимен

преди 6 години

Сирия стана новият Афганистан, "университет" за главорези.

2

Muradoff

преди 6 години

Сирия стана като рекламно лице на оръжие, всичко си мери патлаците там....

1

Бат нейко

преди 6 години

Аз като виден русофил съм разочарован от *** ! Откак предаде вагнеровци ! Само мусорите им големи на руснаците . Безаналогови подобия...